Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.552
Поени од реакции
24.896
Pa jas ko so gledam od masko e otvorena temava, ne od zensko, vas poveke ve zanima Elena so pravi I koj I bil decko/svaler. :D
I ovde moze se skubnale, ama maskive so pistoli si igraat, pa pak nie nasilni, ccc

E na femina ne procitav za tarifa, izleguva za sekoja javna licnost se tie istite glasini se vrtat.
nas ne interesira dali ima snimka od tepackata i dali moze da vidime kako se kubat kokoskite drugo bi rekol nebitno e...

vie do detalj sve analizirate lol

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.591
Поени од реакции
37.519
... значи ако се запознам со некого, а тој ден ми се стори дека е малку повеќе симпатичен, треба да го прашам дотичниот ...имаш жена, имаш девојка, фудбалер си? или треба да направам попис на сите потенцијални мушкарци во моја околина од каде што како од матична книга родени, потекло, па ако ми пријде да му речам ааааааа ти не можеш, разведен си со дете или што, мажите ако се разведени и со дете немаат право на нова врска, посебно потенцирано да новата женска нема брачно минато? осудени се само на разведени или вдовици или здравствено хендикепирани?

elena03-432x650.jpg

...не знам зашто ја осудувате, па и да погрешила, вие никогаш не сте погрешиле, ај ОК разбирам да се изнесуваат нејзини негативности, ОК, ама нема ништо позитивно, за пофалба? све е црно? не би рекла, доволно е што е специфично убава, што не’ престави на Евровизија и како најдобра женска присутна, оти вокалните способности многу одамна веќе не се ценат на Евровизија, така да ако се пеглала со некој друг за да се пробие како естраден уметник, кажете кој не се пробил на тој начин денес, да ги редам сите млади „певаљки“ кои прво газот го покажуваат, па потоа вокалните (НЕ) способности!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.552
Поени од реакции
24.896
... значи ако се запознам со некого, а тој ден ми се стори дека е малку повеќе симпатичен, треба да го прашам дотичниот ...имаш жена, имаш девојка, фудбалер си? или треба да направам попис на сите потенцијални мушкарци во моја околина од каде што како од матична книга родени, потекло, па ако ми пријде да му речам ааааааа ти не можеш, разведен си со дете или што, мажите ако се разведени и со дете немаат право на нова врска, посебно потенцирано да новата женска нема брачно минато? осудени се само на разведени или вдовици или здравствено хендикепирани?

Прегледај го приврзокот 395617

...не знам зашто ја осудувате, па и да погрешила, вие никогаш не сте погрешиле, ај ОК разбирам да се изнесуваат нејзини негативности, ОК, ама нема ништо позитивно, за пофалба? све е црно? не би рекла, доволно е што е специфично убава, што не’ престави на Евровизија и како најдобра женска присутна, оти вокалните способности многу одамна веќе не се ценат на Евровизија, така да ако се пеглала со некој друг за да се пробие како естраден уметник, кажете кој не се пробил на тој начин денес, да ги редам сите млади „певаљки“ кои прво газот го покажуваат, па потоа вокалните (НЕ) способности!
ti e gajle siri noze odma...

nikoj ne ja osuduva za tepackata de, poveke za toa sto kreka kako zhaba a misli deka pee.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.782
Поени од реакции
8.202
Интермецо не беше оној локал кој неколку пати е затворан од инспекции?

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.848
Поени од реакции
21.612

Прегледај го приврзокот 395617

Уреду е Лолобриџида, немора на сфак пост да стављаш слику од Елену, знаемо како изгледа.

Како бе некои забравиле на Дијаманте, па такф оток фан не се забравља еј. И ја мислу дека беше некој маркетиншки Авалон рекламан трол. Муда цитрони ги праеше за просек певачицу.
Византиски не спама толко у ДК за Каролину.

А ск онтопик.
Мој бифши колега од одаааамна работи шанкер у Интермецо. Иам га на вибер, он може да ми објасни у детаљи.
Сакате ли? Или да не га замарам дете за глупости.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А ск онтопик.
Мој бифши колега од одаааамна работи шанкер у Интермецо. Иам га на вибер, он може да ми објасни у детаљи.
Сакате ли? Или да не га замарам дете за глупости.
Сакаме.

У меѓувреме @MAJA 345 нека постира линк од фемина да читаме трачеви пошто ја барав прееска ама не можев да најдам.

п.с Мош не бил на смена човекот, али за секој случај пиши му, ништо не губиш а можеш само да добиеш. А и ние истотака.
Позз.

Член од
20 мај 2023
Мислења
594
Поени од реакции
2.672
Сакаме.

У меѓувреме @MAJA 345 нека постира линк од фемина да читаме трачеви пошто ја барав прееска ама не можев да најдам.

п.с Мош не бил на смена човекот, али за секој случај пиши му, ништо не губиш а можеш само да добиеш. А и ние истотака.
Позз.
Немаш ингеренции да читаш, ваљда скриена е темата. Некои теми им се со глупи правила дека мораш да имаш одреден број мислења напишано у подфорумот за да имаш дозвола за преглед на тема.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.848
Поени од реакции
21.612
Хаха Џонтра сериозан
И ја помисли дека можда не бија, ама можда дознаја инфо од 2 руку, колега некој.

Пиша му.
Вика бија на смену ама не видеа ништо, галама се чуло. На искачање гу видеја куде плакала хаха не ми се веруе колко детектифски оговарамо.

Е.Р.bijonse.jpg

Вика појма нема што се десило у детаљи не се замарале не збориле сс колеге. Ваљда дека он е такф, мада келнерке некои ваљда знаеф сфе.

Вика ми колега не си тачан хахахаха

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.826
Поени од реакции
6.429
Византиски не спама толко у ДК за Каролину.
чути бе иссерок
Автоматски споено мислење:

Сакаме.

Позз.
дами и господа, ниските животи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom