Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Елена беше мажена од пред неколку години. Го остави заради пороци. Наводно типот се коцкал многу. Газето нејзино по "малку" и мрда ама тоа не се зема во обзир.
Не знам колку е ова точно.
Јас знам муабет дека човекот сакал да имаат дете, а Елена сакала да гради кариера прво.
После нивниот развод човекот се прежени за година-две и доби дете.

Член од
25 октомври 2013
Мислења
189
Поени од реакции
295
Како што е познато Елена по подолг период апстиненција од музичката сцена реши да се врати и веќе започна со настапи. Превземено од блог е ова.

Апстиненција од што ? Од музика знаеме дека ја нема долго време. Али од другава работа изгледа не апстинира многу многу...

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.337
Поени од реакции
10.207
Брееее, машки алапачи, бетер сте од жени.
Па цела тема отвориле..уште кафе да имате пред себе и да танторите до зајди сонце.:facepalm:
Како прво, насловот на темата е без врска....ова ко новинариве што пишуваат, што помбастично, да привлечат внимание.
Втора работа е што Елена не беше претепана, туку само нападната, но без последици по нејзино здравје, без никакви повреди.
Како трето, што има врска нападот врз нејзе со тоа дали и мрдало или не и мрдало газето??????
Оговарачи тешки сте.:mad:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.964
Елена беше мажена од пред неколку години. Го остави заради пороци. Наводно типот се коцкал многу. Газето нејзино по "малку" и мрда ама тоа не се зема во обзир.
И мрдало со поранешниот градоначалник на општина Аеродром со иницијали И.К и поранешен директор на СИЗ.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.717
Поени од реакции
6.092
Член од
19 март 2013
Мислења
2.985
Поени од реакции
4.447
Брееее, машки алапачи, бетер сте од жени.
Па цела тема отвориле..уште кафе да имате пред себе и да танторите до зајди сонце.:facepalm:
Како прво, насловот на темата е без врска....ова ко новинариве што пишуваат, што помбастично, да привлечат внимание.
Втора работа е што Елена не беше претепана, туку само нападната, но без последици по нејзино здравје, без никакви повреди.
Како трето, што има врска нападот врз нејзе со тоа дали и мрдало или не и мрдало газето??????
Оговарачи тешки сте.:mad:
Како успеа помбастично да напишеш?

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
973
Поени од реакции
1.601

NUMERA za na repeat!!!!!!!!!Pa na sekoj ke mu skisne koga ke go izvadi od gakji posle tebe Еlenc* ...Podobro vo kofa so ocet da go stavel nego vo tvojata krofna
PEACKATA ete so pesna kazuva koga si skisnat kako nejzinoto mace za toa limon treba,pa alooooo za tebe treba DOKTOR za tvojata jalova ama ete i toj ne postoi isto kako i DUPLA tekila
Da si mi ziva i zdrava i samo ti prodolzi da pees posle 10 godini taga i udri brigu na veselje sega
Bozja volja duso se vika toa jbg , da me slusase mozebi i ke ti pomognam eden den

Член од
22 август 2022
Мислења
606
Поени од реакции
1.878
Aj, dosta ogovaranje, malku da se nasmeeme...

"... После 21 година градење на име и реноме на пристојна и нескандалозна личност... "

PRISTOJNA I NESKANDALOZNA licnost, be...

Не ме чуди ваква изјава. Само да се пофали. Ненормално е фалбаџика. Памтам од едно интервју кога беше да нѐ претставува на Евровизија. Јок вака сум така сум, се направи најдобра пејачка во мк на муабет, чиниш едни Тоше, Каролина, Калиопи и слично не постојат. А на сите сѐ ни е јасно. ;)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.778
Поени од реакции
26.775
Одкако го остави тој типот што се коцкаше , само некој малер ја бие Елена, многу погрешни одлуки направи во животот, грешка по грешка прави. После плаче на телевизија и глуми.
Кога ќе се изебеш прво со Дарко Димитров ќе видиме колку ќе ти иде во животот.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.795
Може да зборуваме свашта, али Еленче има задниче да не го вадиш од неа.

Само заради постоењето на вакви фуфици ми е жал шо татко ми не е транзиционен мафијаш од времето на Бранко.

FB_IMG_1698160209813.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom