Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Елмас ниту на клупа против Верона.
Од она што успеав да го прочитам на интернет е дека се работи за мала повреда и ова било само претпазлива мерка, но мене ми изгледа како да е завршена работата помеѓу Елмас и Наполи и мислам дека му е време да си оди во Јануари. Паднат е во форма, тоа е очигледно, ама и константното дремење на клупа си го прави своето.

Сега го читав интервјуто на овој Фаџоли, искрено се надевам некој ќе го акне од цементо. Нелегални обложувалници спомнува, па Тонали му рекол да се регистрира, па лихвари од Пиаченца го бркале.

Пиче малокуресто предавничко.

Сега го читав интервјуто на овој Фаџоли, искрено се надевам некој ќе го акне од цементо. Нелегални обложувалници спомнува, па Тонали му рекол да се регистрира, па лихвари од Пиаченца го бркале.

Пиче малокуресто предавничко.
Нека го решат ова со Фаџоли традиционално како што го решавале во дваесетите и триесетите години на 20 век. За почеток нека му испратат коњска глава на домашна адреса.

Нека го решат ова со Фаџоли традиционално како што го решавале во дваесетите и триесетите години на 20 век. За почеток нека му испратат коњска глава на домашна адреса.

Тоа е предупредување, ако имат понуда за него шо неможе да ја одбие. Треба на мајкаму да и пратат риба завиткана во весник и толку. :ROFLMAO:

Него, вечер дерби… Што ли имаат уплатено Тонали и Фаџоли? :)

Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Weah, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kean, Milik

Had you told me 3 years ago this would be Torino or Suassolo's XI, I wouldn't have been surprised.

Not a single world class player.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Weah, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kean, Milik

Had you told me 3 years ago this would be Torino or Suassolo's XI, I wouldn't have been surprised.

Not a single world class player.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ali trgni gi da receme Teo i Leao od Milan, sto dobivas ?
Istoto do nekade i za Milan moze da se kaze, pa i za Inter ako go trgnes Lautaro, Barela.

Ova deka od igraci koi se u spotlajt, ne im se na teren na ovie, Vlahovic i Kieza povredeni, Pogba doping, mada ovoj umren e so godini ama si naprail nekoe ime u fudbalot cisto za da e mozda eden od najprecenetite igraci vo istorijata na sportov. Ali nebitno toa, poentata mi e taa, muabetov za site moze da vazi u slucaj 2 do 3 igraci od najbitnite da im se povredeni.

А па Интер оти го има великиот Санчез дупна :pos:

• Хаха
Reactions: Mud
Da ali trgni gi da receme Teo i Leao od Milan, sto dobivas ?
Istoto do nekade i za Milan moze da se kaze, pa i za Inter ako go trgnes Lautaro, Barela.

Ova deka od igraci koi se u spotlajt, ne im se na teren na ovie, Vlahovic i Kieza povredeni, Pogba doping, mada ovoj umren e so godini ama si naprail nekoe ime u fudbalot cisto za da e mozda eden od najprecenetite igraci vo istorijata na sportov. Ali nebitno toa, poentata mi e taa, muabetov za site moze da vazi u slucaj 2 do 3 igraci od najbitnite da im se povredeni.
Не е баш така, еве и Рома имаат само два такви играчи, и Наполи ама на табела се први Милан и Интер, ваљда има причина зашто :toe:

Kako bese , Roma ima tim za top4 ?!
Monza bez 1 igrac , igra podobro od Roma , Mou e zavrsena prikazna, se maci i samiot .

Im visi golot u vtoro, so igrac poveke se od 30ta, kakva sramota ...

Na kraj moze i da tepaat nema ic da sum iznenaden, ama ke e apla nezasluzeno, prvo zaso Dambrosio ne trebase da dobie vtor zut vtoro i radi sramnovo izdanie u vtoro kade se vo podredena uloga spored sansite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom