Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.992
- Поени од реакции
- 83.362
Овој рекол - еден ден ќе се разбудите и руско знаме ќе видите над Киев да се вее.
Каква вест. Па уште на прва страна ја ставиле.
Уште уље и ламела да смениме и спремни ќе се. Да прашам доле во сервисот па да ти пишам.@Ne_sum_ja што се дешава со абрамсите? Ги спремаат за Роботне да го разбијат?
ги немаат овие супер тајните технологии како оклопот од адамантиум и невидливоста.Уште уље и ламела да смениме и спремни ќе се. Да прашам доле во сервисот па да ти пишам.
Очигледно за оваа руска војска не се ни потребни.ги немаат овие супер тајните технологии како оклопот од адамантиум и невидливоста.
Веќе доби одговор, ама нема да биде уште еднаш да се повтори, знаеш повторувањето е мајка на знаењето.Не е точно. ЕУ и е многу побитна на Русија отколку обратното. Русија извезува неколкукратно повеќе во ЕУ отколку обратното. И сега веќе тој богат пазар не купува. Не се совпаѓаат бројките со ова што зборите, нема ништо вистина.
Вака, јас не сум учествувал во етноцидот, сум бил гласен против.исто за да знаеме што не` чека сега кога се самоукинуваме - пардон, блескаме.
Мислам дека Арнаутите не се никакви подржувачи на Украинците, тие се таму на повик на нивните газди.I posle nekoj ce reci, albancive ne gi poddrzhuvaat ukraincive!
Двајца Албанци загинаа во борбите во источна Украина
Какви производи бе друже, што извезува Русија во ЕУ освен сировини и енергенси? Памет, технологија ли, некои машини ли?Веќе доби одговор, ама нема да биде уште еднаш да се повтори, знаеш повторувањето е мајка на знаењето.
Сега кога таа ЕУропска и супер богат пазар не купува од РФ, од каде купува?
Зошто од еднаш Индија, Азербејџан, Казахстан и... станаа големи извозници во ЕУропска, а сите знаат дека нивното производство не е во тој обем...
Што мислиш ти чиј производ е тоа, да не е случајно од РФ?
вештачки ѓубриња, пестициди и еден тон ствари праат русија и украина за хемиска и фармацевтска индустрија. Не значи дека ако не праат ајфони и слично дека немаат извоз.Какви производи бе друже, што извезува Русија во ЕУ освен сировини и енергенси? Памет, технологија ли, некои машини ли?
Енергесите се само и Русија го изгоре тој џокер. Сега доаѓа до стратешко и долготрајно разделување на ЕУ производството од рускиот енергенс.
Добро, коментарот на мене повеќе ми се однесуваше на мнозинството гласови кои молчат, а како што знаеме молчењето значи одобрување.Вака, јас не сум учествувал во етноцидот, сум бил гласен против.
Никогаш не се случило тиранија да почитува волја на народ па така и во Македонија...
Ако имаш учество во етноцидот, тогаш напиши ве самоукинавме, а не се самоукинавме, навидум мала ама суштинска разлика.
Така е бре Берибери.Какви производи бе друже, што извезува Русија во ЕУ освен сировини и енергенси? Памет, технологија ли, некои машини ли?
Енергесите се само и Русија го изгоре тој џокер. Сега доаѓа до стратешко и долготрајно разделување на ЕУ производството од рускиот енергенс.