- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 4.178
Dokaz deka ne se ubieni hahahahaha
Алооо виде ли колкава е ексползијата, како може една водоводна цевка да собере толкав ексползив, па уште доманаправен да е толку моќен, оди испуши тоа травата можеби ќе полеташ некаде.Хамас екипата на форумов беше брза со пропаганда ама сепак и ова со болницата испадна дека е нивно срање.
Класични терористи, депоа и складови за муниција под болница. Отпад.
Грозно ако е точно дека има стотици жртви.
Не касни он… хендлерите му каснат!Касниш Антон, ова веќе е дебанкирано... И IDF веќе го избришале од страната.
Што да сум сигурен? 24/7 идат снимки од милион новинари и цивили ширум Газа. Не е една снимка, туку стотици, илјадници има. И ги објавуваат на секаде по медиуми и телевизии, ама послабо на CNN и останата западна медумска сфера... Искрено жално е ова. Интелегентен момак си, не знам зошто ги затвараш очите - само заради инает?Видов. Е сеа сакам да ми објасниш како си сигурен на пример дека тоа не се стари снимки, наместени снимки, измислени снимки, пропаганда снимки, како што тврдиш за секое ебано видео поврзано со израелски жртви. Prove it.
Не се разбираме очигледно. Нека остане на ова дискусијата, не ми се губи време за верглање во место.Што да сум сигурен? 24/7 идат снимки од милион новинари и цивили ширум Газа. Не е една снимка, туку стотици, илјадници има. И ги објавуваат на секаде по медиуми и телевизии, ама послабо на CNN и останата западна медумска сфера... Искрено жално е ова. Интелегентен момак си, не знам зошто ги затвараш очите - само заради инает?
Да, да… сите куќи и згради беа депоа и скривници! Затоа и експлодираа исто како во Украина… oh wait! They don’t?!Види, ако во болницата се криеле повеќе Хамасовци, или имало депо полно со оружје, легитимна цел е.
Јас кажав "ако". Дали имало или немало, самите Израелци нека си бараат одговорност од своите. Имаа шанса место Ха-биби друг да постават, они пак истиот си го поставија за главен. Епа кога ќе ги бркаат од Палестина нека си знаат дека самите си се виновни, со нивниот избор Ха-биби да ги води.Да, да… сите куќи и згради беа депоа и скривници! Затоа и експлодираа исто како во Украина… oh wait! They don’t?!
А убедливо најшизофрена приказна им се 24564345км тунели ископани под Газа!
Али битно мине… а штом мине, терај магарето!
Еве @Stefan-kobe утре со багер ќе докажува дека стварно, ама стварно постоеле тие тунели…
Како сакаш. Не дека имам желба да го губам времето, ти ја почна препискава... Но немој да мислиш дека го заборавив она со Бајден. Дужиш две пива.Не се разбираме очигледно. Нека остане на ова дискусијата, не ми се губи време за верглање во место.
Еве и на GeoConfirmed, пресретнат мисил на Хамас, еден од деловите слетува во дворот на болницата и доаѓа до експлозија поради тоа што имале склад таму многу веројатно.Јас кажав "ако". Дали имало или немало, самите Израелци нека си бараат одговорност од своите. Имаа шанса место Ха-биби друг да постават, они пак истиот си го поставија за главен. Епа кога ќе ги бркаат од Палестина нека си знаат дека самите си се виновни, со нивниот избор Ха-биби да ги води.
Муџите и фајтер џетови да не склопиле у некој бункер?Муџите се очајни, никој не се вмешува и помош од никаде. Во очај прават срање со болницата за да испровоцираат вмешување на некој, или прават алиби за нечие вмешување. Нема да им пројде.
Прв пат вака брутално се обраќам тиквару низаеден...каде си видел палестинска бомба да е вака моќна? Нивните се близу петарда дегену низаеденХамас екипата на форумов беше брза со пропаганда ама сепак и ова со болницата испадна дека е нивно срање.
Класични терористи, депоа и складови за муниција под болница. Отпад.
Грозно ако е точно дека има стотици жртви.
Навистина брутален и најмизерен потег е бомбардирање на болница, независно од кој и да е.Муџите се очајни, никој не се вмешува и помош од никаде. Во очај прават срање со болницата за да испровоцираат вмешување на некој, или прават алиби за нечие вмешување. Нема да им пројде.