Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ja čekam dugo..moj predmeti od brata ke iz 2019 godina..a ovde vidim da se dobija posle 2019 godina
Druze to se i ja cudim,isto od 2019 cekam 2020 uveliko deli,ja mislim da je to potpisano ali nije ubaceno u sistem
Автоматски споено мислење:

Pa ja čekam dugo..moj predmeti od brata ke iz 2019 godina..a ovde vidim da se dobija posle 2019 godina
Druze to se i ja cudim,isto od 2019 cekam 2020 uveliko deli,ja mislim da je to potpisano ali nije ubaceno u sistem
Автоматски споено мислење:

Да прашам само, на која адреса со Софија треба да одам за да се сликам за пасош ? овој ми истекува, па треба да го продолжам. Не ми се дава пари на посредник, сакам сам да завршам работа.

Zdravo. Napraviv promena na pasos i sakam da go dostavam kon moeto dosie. Planiram da gi dostavam dokumentite vo konzulatot vo Bitola. Kje Ve molam da mi kazete koi dokumenti se potrebni, procitav deka treba molba (od kade moze da ja najdam molbata) i kopija od pasosot... dali e potrebno uste nesto drugo. Blagodram

Pocituvani zdravo,
Podignav Ukaz i prijaviv adresa preku Konzulatot vo Bitola, adresata ne e Lege 6 tuku so posrednik i toj mi najde adresa. Kolku vreme se ceka dodeka Pismoto pristigne vo Opstinata so e prijaviv za da mozam da se slikam ?

Zdravo. Napraviv promena na pasos i sakam da go dostavam kon moeto dosie. Planiram da gi dostavam dokumentite vo konzulatot vo Bitola. Kje Ve molam da mi kazete koi dokumenti se potrebni, procitav deka treba molba (od kade moze da ja najdam molbata) i kopija od pasosot... dali e potrebno uste nesto drugo. Blagodram
Оваа молба за дополнителни документи ја симнав пред од прилика две години. Треба да се корегира. Ако има некој понова нека ја постира

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
444dccaaf1c95a334820adcb04ddad56.jpg

Attachments

Konecno vklucen vo ukaz br.108.
58**/2020 intervju 20.06.2020.
Vraten na dopolnitelno na 17.03.2023, podneseni dopolnitelni dokumenti na 17.05.2023, polozitelno na 18.07.2023 god.
Edno prasanje za adresa : Dali se uste moze da se podnese za adresa vo opstina Sredec ul.lege br6 :)

Konecno vklucen vo ukaz br.108.
58**/2020 intervju 20.06.2020.
Vraten na dopolnitelno na 17.03.2023, podneseni dopolnitelni dokumenti na 17.05.2023, polozitelno na 18.07.2023 god.
Edno prasanje za adresa : Dali se uste moze da se podnese za adresa vo opstina Sredec ul.lege br6 :)
Cestitki.
Od koj datum e Ukazot?

Дobar dan. Ja sam nova ovde. Predala sam u februaru 2020. Trenuno mi pise Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка. Zna li neko vise da mi kaze koliko od prilike jos moram da cekam?

Pozdrav svima , želela sam da podelim sa vama svoju promenu statusa ako nekome znaci broj sam 32../21
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија

Pozdrav svima , želela sam da podelim sa vama svoju promenu statusa ako nekome znaci broj sam 32../21
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Koga vi se smeni statusot?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom