Zdravo, bugarskiot pasos mi e pred istek i prv pat treba da go obnovam. Kako e procedurata? Dali mozam vo ambasada tuka ili moram da odam za Bugarija
Mozis vo ambasada
Zdravo, bugarskiot pasos mi e pred istek i prv pat treba da go obnovam. Kako e procedurata? Dali mozam vo ambasada tuka ili moram da odam za Bugarija
Pa ja čekam dugo..moj predmeti od brata ke iz 2019 godina..a ovde vidim da se dobija posle 2019 godinaKoliko ima Srba ovde na forumu koji cekaju ukaz? Mislim da je vreme da se preduzme nesto
Druze to se i ja cudim,isto od 2019 cekam 2020 uveliko deli,ja mislim da je to potpisano ali nije ubaceno u sistemPa ja čekam dugo..moj predmeti od brata ke iz 2019 godina..a ovde vidim da se dobija posle 2019 godina
Druze to se i ja cudim,isto od 2019 cekam 2020 uveliko deli,ja mislim da je to potpisano ali nije ubaceno u sistemPa ja čekam dugo..moj predmeti od brata ke iz 2019 godina..a ovde vidim da se dobija posle 2019 godina
Оваа молба за дополнителни документи ја симнав пред од прилика две години. Треба да се корегира. Ако има некој понова нека ја постираZdravo. Napraviv promena na pasos i sakam da go dostavam kon moeto dosie. Planiram da gi dostavam dokumentite vo konzulatot vo Bitola. Kje Ve molam da mi kazete koi dokumenti se potrebni, procitav deka treba molba (od kade moze da ja najdam molbata) i kopija od pasosot... dali e potrebno uste nesto drugo. Blagodram
Cestitki.Konecno vklucen vo ukaz br.108.
58**/2020 intervju 20.06.2020.
Vraten na dopolnitelno na 17.03.2023, podneseni dopolnitelni dokumenti na 17.05.2023, polozitelno na 18.07.2023 god.
Edno prasanje za adresa : Dali se uste moze da se podnese za adresa vo opstina Sredec ul.lege br6
I jas isto taka po vtorpat na finalnaВо март вратен од финална на задолжителна. Од денес повторно на финална 61../2021
Koga vi se smeni statusot?Pozdrav svima , želela sam da podelim sa vama svoju promenu statusa ako nekome znaci broj sam 32../21
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија