Bili su ukazi prosle nedelje, i ove ce nadamo se. Ali Srba nema u njimaJa sam 23.11.2020 čekam još. Jel zna neko ovaj mesec do kad potpisuju kako ide. Ceo mesec idu potpisi ili?
Bili su ukazi prosle nedelje, i ove ce nadamo se. Ali Srba nema u njimaJa sam 23.11.2020 čekam još. Jel zna neko ovaj mesec do kad potpisuju kako ide. Ceo mesec idu potpisi ili?
Nadam se da će krenuti i sa nama. Kako ide na 3 meseca se potpisuju ukazi?Bili su ukazi prosle nedelje, i ove ce nadamo se. Ali Srba nema u njima
Koliko pratim, da. Od prilike na svaka 3 meseca, ali ne mora da znaciNadam se da će krenuti i sa nama. Kako ide na 3 meseca se potpisuju ukazi?
To sam i ja primetio da nas nema,ali ne gubim nadu bice valjda potpisBili su ukazi prosle nedelje, i ove ce nadamo se. Ali Srba nema u njima
Исто има и еден профил што сам се рекламира тука како помошник за дополнителни документи за на крај да бара 150-200 евра без да сака да покаже ни слика од “документите“ .Како што е забрането политизација на темата Македонија - Бугарија барам од админите да се санкционира и во иднина да се забрани промоција и реклама на "посредници". Ова е форум во кој споделуваме мислења, статуси, кој до каде е, кој шо знае и како може да помогне. Од таквите како зоран зоран сум втор пат во процедура, овој пат се сам си терам и сум при крај. Сигурно зад профилот на зоран зоран стои дебелогаз идиот шо сака да се богати на нашата мака, а да не кажувам шо не го боли за нашиот напор, пари, време и нерви. Да не дозволиме форумот да се претвори во фб групата ако сте ја отварале, некој пише нешто и одма коментари (сигурно ги плаќаат) зоран зоран е најдобар, друг коментар пиши на тој и тој, гарант земаш пасош, 100 проценти, итн итн
САНКЦИЈА НА ПРОФИЛОТ ШО ГИ РЕКЛАМИРА и да е поука за во иднина!!!!
Рекламирање посредници и Е забрането, и редовно ги бришам кога ќе видам таков пост ама не сум цело време уклучен за да можам одма да реагирам, пример тек сега го избришав коментарот горе. Во иднина ако видете реклама пријавете го коментарот оти така одма добивам нотификација.Како што е забрането политизација на темата Македонија - Бугарија барам од админите да се санкционира и во иднина да се забрани промоција и реклама на "посредници".
Тој веќе го банирав пред некој ден.Исто има и еден профил што сам се рекламира тука како помошник за дополнителни документи за на крај да бара 150-200 евра без да сака да покаже ни слика од “документите“ .
Moramo da protestvujemo ispred kuce Ilijane Jotove, nema druge.Koliko ima Srba ovde na forumu koji cekaju ukaz? Mislim da je vreme da se preduzme nesto
Mislila sam nesto ozbiljnije , isred Ministarstva mozemo.Moramo da protestvujemo ispred kuce Ilijane Jotove, nema druge.