The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 6.866
- Поени од реакции
- 12.961
А овие а Индијците. Поголеми штетници нема на планетаваОвие па каква багра се...
А овие а Индијците. Поголеми штетници нема на планетаваОвие па каква багра се...
za pocetok ubavo e da ne kreiras takvi formacii i da ne gi poddrzuvas finansiski. potoa dobro e da ne im davas povod na lokalnoto naselenie da gi poddrzuvaat.А како ке тепаш терористи кога се кријат зад цивилите, користат жив штит... пука и се пика под фустанот на жена му, пука и се пика во дупка под болница... Размисли со главата и ке сватиш дека цивилите што гинат употребени како жив штит не се жртви на Израел туку на стоката која ги користи како жив штит, тие се убиени од оние храбри борци што се кријат зад нив.... ако муџите не се кријат зад цивилите и не се пикаат во објекти на цивили, цивилните жртви ке бидат многу мали.
Па не ни употребувавме „прекумерна сила“. Но во 89-тата минута влезе Чичо Сем и кажа „СТОП не се важат головите, нерешено ќе биде и ќе потпишете рамковен договор“.i nema da upotrebuvas prekumerna sila kako sto ni serea nas u arachinovo. toa e cenata na cisto vojuvanje.
Последниве години Америка стварно е све на наша страна. Претераа дури.Искрено не би рекол дека Америка директно е нешто контра нас последниве години, потсети ме и исправи ме ако грешам
Немој нека не не бранат!Лесно е вака кога Америка е на наша страна.
ne zbori gluposti. pola gaza od ona sto bese originalno e iselena u ova segasniot koncentracionen logor. sakas da mi kazes deka tie od tamu moze slobodno da se naselat kade sakaat vo israel? moze li palestinec da kupi u stan u tel aviv ili u erusalim? ne se problem pari, saudijcite sve toa ke sponzoriraat samo neka kazat cena evreite i eve ke gi preselime tie 3m zateknati tamu za da si igraat vojna hamas i evreite.Нити се со сила напикани ниту држени таму
Факт е дека огромното мнозинство во Газа го поддржува Хамас кој дојде на власт со ветувања дека ќе убива Евреи на секој чекор, значи се согласуваат и ја оправдуваат нивната терористичка политика
Ме потсеќа на муабетот од 2001 дека тука нема учк туку сѐ е шиптаpи цивили
Тоа немојте да пукате на нив со нешто со кое они не пукаат на вас, затоа што ене го кај е Авиано, тоа само нас ни го викаат. Оти не саакат многу, за да не напраиме некое воено злосторство и да се влечкаме по судови после.ako veke doslo do vojna ke si ja pratis "najsposobnata i najsofisticiranata" armija u bitka i nema da upotrebuvas prekumerna sila kako sto ni serea nas u arachinovo. toa e cenata na cisto vojuvanje.
za zal u mkd ima golem procent na mentalno retardirani sto ne sfakaat nisto od se toa...Тоа немојте да пукате на нив со нешто со кое они не пукаат на вас, затоа што ене го кај е Авиано, тоа само нас ни го викаат. Оти не саакат многу, за да не напраиме некое воено злосторство и да се влечкаме по судови после.
Треба да си ментално ретардиран, плус толку многу морално-етички абериран па да не приметиш дека САД по 2-30 годишно водство на земјава не напраи слуги у соптсвена држава и во сите спорови беше на страна на Албанците, Бугарите, Грците...
Можеби ти изгледа смешно, можеби е од не знаење, но мислам дека најмногу е од фактот дека пробуваш да ги налепиш Американците секаде како баба рога.
Но ти само што ги опиша европските држави.Вазал е некој што извршува директни наредби. Тоа сме ние. Европа, Израел, Јапонија, далеку од тоа.
Ќе те удостојам, секако. Само морав да завршам некоја работа. Прашањето ти беше:@121314 чекам одговор на прашањето, се надевам ќе ме удостоиш.
Многумина го промашија моментот, еве појаснување:39-та секунда...