Otvori u vanjskom playeru. Jer je mac opterećen pa kad dođe do prekida original player vrati na poćetak filma.Pitanje ljudi, zašto mi na gradini filmove i serije resetuje i pušta iz početka, ako neko zna rešenje neka mi piše u poruku, hvalaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Otvori u vanjskom playeru. Jer je mac opterećen pa kad dođe do prekida original player vrati na poćetak filma.Pitanje ljudi, zašto mi na gradini filmove i serije resetuje i pušta iz početka, ako neko zna rešenje neka mi piše u poruku, hvalaaaa
Važi... hvalaOtvori u vanjskom playeru. Jer je mac opterećen pa kad dođe do prekida original player vrati na poćetak filma.
imas PPDobar dan ,da nema slucajno neka ex yu m3u lista da se pogleda?Pozdrav za sve
Verovatno je problem user agent u playeruDrugari da li neko zna razlog zasto lista koja je radila preko ottplayera na smart tv-u ne radi a kada je pustim preko vlc radi bez problema?
Gde da pronadjem user agent i sta treba da podesim.Probao preko telefona sve liste rade ali da aplikacije na tv-u je sigurnoVerovatno je problem user agent u playeru
Smart televizori obicno imaju aplikaciju SSIPTV ako je imas ubaci listu u nju ili ako mozes ubaciti TELEVIZO IPTV i ubaci listu i radice dobro sigurno , provereno jer ih ja koristim.Gde da pronadjem user agent i sta treba da podesim.Probao preko telefona sve liste rade ali da aplikacije na tv-u je sigurno
Не те разбрав ништо ова.
https://beebom.com/best-custom-roms-android-phones/
Ова е се за телефони.Код:https://beebom.com/best-custom-roms-android-phones/
Ima dosta za citanje ama mozi ke se najdi nesto za toa sto barasОва е се за телефони.
Фала на помош, овде има доста за читање.Ima dosta za citanje ama mozi ke se najdi nesto za toa sto baras
![]()
![]()
Philips Android TV
Hi Guy, I recently buy a Android TV Philips PUS7909. It's an android tv based with 4.2.2 on board, unfortunatly Philips make the choice to block LOTS of android function... I can't install unallowed apps, enabling dev mod.... I just want to...xdaforums.com
![]()
Philips 40PUK6400/12 - Unable to sign into Google Account
Hi XDA-Developers, my brother gave me his Philips 40PUK6400/12 to replace my old bedroom tv. It's an older modell from around 2015 that runs Android 5.1.1. After factory resetting the tv I am unable to sign in with my Google account. I always...xdaforums.com
Epa zatoa nego biva televizorot vise za you tube i za aplikaciikupi si novФала на помош, овде има доста за читање.
Проблемот исто е што не можам ни USB со apk фајл да инстслирам затоа што е ресетирано се фабрички и нема апликација file menager или било каква со која може да го прикаже аpk фајлот од Usb и да го инсталирам.
Практично Android tv е нефункционален и ништо не функционира како што треба.
Dobar savetEpa zatoa nego biva televizorot vise za you tube i za aplikaciikupi si nov