- Член од
- 12 октомври 2023
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 8
Momci ako imate kontakt prosledete mi kje mi pomogneteDa mozev ke go opravev... bez zalog nikoj nema da mu pozajmi pari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Momci ako imate kontakt prosledete mi kje mi pomogneteDa mozev ke go opravev... bez zalog nikoj nema da mu pozajmi pari
da prasam i tuka kaj kockarive
poznavate li lugje sto davaat pari na kamata so notarski dogovor?

Bratko pozajmica megju fizicki lica toa e legalna stvarЛихварството е нелегално, а ти бараш пари под камата со нотарски договор?![]()
Bratko pozajmica megju fizicki lica toa e legalna stvar
Ako znaes nekogo kazi pomogni ili ako samiot imas da mi pozajmis moze da se dogovorime
drugar ne poznavam kockari toa e problemПозајмица да, али со камата не ми се верува да е легално. Можда грешам, незнам.
Иначе нема да најдеш лихвар на форум, на грешка место си. Распрашај се по градот каде што живееш, некои коцкари по казина сигурно знаат некои ликови.
nikoj ne ti ja pozajmuva taa suma bez zalog.drugar ne poznavam kockari toa e problem
No sepak velam ako mozes da mi pozajmis bi se dogovorile bez problem
Zalogot treba da e za 1/3 pogolemnikoj ne ti ja pozajmuva taa suma bez zalog.
sum videl takvi dogovori zavereni i kaj notar i kaj advokat,
ama sekogas zalogot bil vo pogolema vrednost od sumata.
Dobro ke najdes 6000 evra ke gi potrosis, na tie ke imas kamata 30% 1800 evra se na se 7800-8000evra od kade ke najdes da gi vratis parite?Momci ako imate kontakt prosledete mi kje mi pomognete
drugar parite kje bidat vrateni bez gajleDobro ke najdes 6000 evra ke gi potrosis, na tie ke imas kamata 30% 1800 evra se na se 7800-8000evra od kade ke najdes da gi vratis parite?
ako znaes nekoj drugar prosledi kontaktZalogot treba da e za 1/3 pogolem
Za sreka neznam takvi luge,po mene bez nekoj zalog tesko deka ke ti dadat.Ti kaza nekoj clen po kazinava moze da ima luge sto moze da te upatat.Drugar
drugar parite kje bidat vrateni bez gajle
Sudejki po komentarov znaes nekogo sto dava pari pa bi mozel da mi pomognes
Автоматски споено мислење:
ako znaes nekoj drugar prosledi kontakt
bratko nikoj ne ve dupiНе дупи овој изгледа.![]()
bratko nikoj ne ve dupi
Ako si znaes nekogo kazi
Maka na se kje te natera bratkoАјде бе не замарај 3 дена со овие глупости на форумов. Уште у љубов и секс немаш побарано пари