- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.435
- Поени од реакции
- 4.178
Im pokazuvaat bidejki gi imaat USA pozadi niv.. Nie 2001 ja umavme usa za protivnik..Ни покажуваат добро како треба со малцинство од околу 20%.
Im pokazuvaat bidejki gi imaat USA pozadi niv.. Nie 2001 ja umavme usa za protivnik..Ни покажуваат добро како треба со малцинство од околу 20%.
Што, мајтапот го прави тоа точно или неточно?Како не им текна на Израелците дека дронови имаат Хамас?
Се групираат на мал простор, оставаат муниција до топовите... абе резили и аматери. Како првпат да војуваат.
Ах тој дрон операторот...
Толку конфузни и исфрустрирани глупости нафрли што едноставно нема да ги процесирам од контекст на реплицирање. Нема поента. Да можеше, ќе разбереше. Ама очигледно не бива... Терај си ти со таа претстава за реалноста што ја имаш.
Викаш, Израел нема искуство во модерно војување, така?Украина од аспект на искуство во модерно војување
Ах бре Хјуман. Никој ништо нема, само Русија све има..Не знам досега како не си научил...Викаш, Израел нема искуство во модерно војување, така?
Израел нема искуство во модерно војување. Израел?
normalno. aj stavi se na nivno mesto... da zivees so 3M narod na teritorija kolku kicevsko. imas struja 4 saati dnevno i nikakva druga zabava... ima da se skines od dupenje i deca pravenje sto drugo ti ostanuva u zivot?Имаат меѓу највисоката стапка на наталитет. За котење условите арни се.
koj borci be GLUP. teroristi se toa. sto ocekuvase inace da gi ostavat da se iserat pa da pukaat u niv?Еве вака драги господа се бори за независна држава Палестина..Борци на Хамас пукаат во полски вц-а за време на концертот, и се дерат акбар макбар..За Каузата....
www.instagram.com
Автоматски споено мислење:
Ах бре Хјуман. Никој ништо нема, само Русија све има..Не знам досега како не си научил...
ocigledno odlicno iskustvo imaat grupa kozoebaci im ubi 200 vojnici u eden den, im sjeba koj znae kolku tenkovi i im zazemaa nekolku bazi. ova od sto se iskusni... zamisli da ne beaВикаш, Израел нема искуство во модерно војување, така?
Израел нема искуство во модерно војување. Израел?
Значи треба Израел да се самоукине и да чекаат по дома да им дојдат козоебачите да ги заколат? Или да жртвуваат илјадници војска за да ги бараат гнасите под фустаните на жените? А во меѓувреме, додека од газа летаат ракети и племето коли се што ке му дојде до рака, да им овозможат струја, вода, храна, лекови...? Па у кој цртан филм го има тоа?
Zablagodari mu se na Gospod sho si se rodil u Makedonija.Епа Израел е државиште за разлика од Македонија.
Im pokazuvaat na malcinstvata kako treba so mnozinstvoto.Ни покажуваат добро како треба со малцинство од околу 20%.
И нели во петок требаше да има светски џихад? Муслиманските кучиња само на збор се јакиДали се потврди веста дек козоебачиве бутнаа супериорна Ф-16ка?
Или тоа или пропаганда.И нели во петок требаше да има светски џихад? Муслиманските кучиња само на збор се јаки
Ти би сакал да бидеш државјанин на Израел или Македонија ако можеш да бираш?Епа Израел е државиште за разлика од Македонија.
Трик прашање а? Ако има израелско државјанство во моментов автоматски подлегнува на регрутација и праќање на војување.Ти би сакал да бидеш државјанин на Израел или Македонија ако можеш да бираш?
So sakas na Izraelska televizija da recat, gi ubivme??Жртви се и едните и другите, ама едниве „умреле“ а другиве „биле убиени“.