Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

Ево еден слободен плејмејкер за следната сезона?Овај, Ненадич или Безјак,а имало незадоволство во Магдебург кај тренерот не е чудно некој и од таму да ја збришит....
За Бомбач имаше некои муабети и ова лето.
Класа играч нема збор.
Ама да дојди наваму е многу тешко, само некоја сериозна понуда.
Ќе оди најверојтно негде Германија, Франција...
Подобро наредна сезона да земат 2 играчи капиталци, со 30 К плата, отколку да се бркаме со 10 нови играчи на сите позиции и да не знајме на шо сме.
Вака ко ќе платиш некој екстра играч, знајш дека од него можиш да чекаш по 5,6 гола, асистенции, игра во одбрана.

Јас да сум на местото на управата на Пелистер одам со куферчето уште сега во Вецлар.
Колку треба за Фитило? Толку..Бујрум... Нема штедење тука..
Го врзвам на долг договор, најмалку 5 години и ја градам екипата околу него.
Исто и за Бомбач, сега се брка работата, одиш потпишваш договор, ако се чека до лето, кој е слободен пак ништо, ќе се бркаме до септември.
На Пелистер сега му треба лидер, а досега го немаме.
Ниту еден од овие играчи шо ги имаме не можи да ја повлечи екипата и да ја гради играта околу него.

П.С.
Ненадиќ замина кај Арапите негде, 2 години договор, за по 600 К годишна плата.
Безјак мислам дека ќе ја заврши кариерата во Нексе.
Тешко дека Магдебург ќе пушти туку така некој од бекојте.
Играт на 4 фронта, преку 50 и кусур јаки утакмици.
Без бекој ништо не прат. го знај то и Бенерт Вигерт.
Феликс Клар, овај можи и лев да игра, тука се иВебер, Дамгарт, Лагерген и Инги Магнусон на десен.
Тешка артилерија на бек.
Смарасон го зедоја за бекап.
Ама ко ќе се врати и Гисли Кристиансон, тука ќе биди доста гужва и ќе отпадни некој, најверојатно Смарасон,
Имат доста помали утакмици во Бундес Лига, без ротација на бековска линија и свежина ќе те изедат екипи ко Лајпциг, Хановер, Мелсунген и слично.
Лани ја изгуби титулата Магдебург баш заради тие порази со аутсајдерите.

За Бомбач имаше некои муабети и ова лето.
Класа играч нема збор.
Ама да дојди наваму е многу тешко, само некоја сериозна понуда.
Ќе оди најверојтно негде Германија, Франција...
Подобро наредна сезона да земат 2 играчи капиталци, со 30 К плата, отколку да се бркаме со 10 нови играчи на сите позиции и да не знајме на шо сме.
Вака ко ќе платиш некој екстра играч, знајш дека од него можиш да чекаш по 5,6 гола, асистенции, игра во одбрана.

Јас да сум на местото на управата на Пелистер одам со куферчето уште сега во Вецлар.
Колку треба за Фитило? Толку..Бујрум... Нема штедење тука..
Го врзвам на долг договор, најмалку 5 години и ја градам екипата околу него.
Исто и за Бомбач, сега се брка работата, одиш потпишваш договор, ако се чека до лето, кој е слободен пак ништо, ќе се бркаме до септември.
На Пелистер сега му треба лидер, а досега го немаме.
Ниту еден од овие играчи шо ги имаме не можи да ја повлечи екипата и да ја гради играта околу него.

П.С.
Ненадиќ замина кај Арапите негде, 2 години договор, за по 600 К годишна плата.
Безјак мислам дека ќе ја заврши кариерата во Нексе.
Тешко дека Магдебург ќе пушти туку така некој од бекојте.
Играт на 4 фронта, преку 50 и кусур јаки утакмици.
Без бекој ништо не прат. го знај то и Бенерт Вигерт.
Феликс Клар, овај можи и лев да игра, тука се иВебер, Дамгарт, Лагерген и Инги Магнусон на десен.
Тешка артилерија на бек.
Смарасон го зедоја за бекап.
Ама ко ќе се врати и Гисли Кристиансон, тука ќе биди доста гужва и ќе отпадни некој, најверојатно Смарасон,
Имат доста помали утакмици во Бундес Лига, без ротација на бековска линија и свежина ќе те изедат екипи ко Лајпциг, Хановер, Мелсунген и слично.
Лани ја изгуби титулата Магдебург баш заради тие порази со аутсајдерите.
топ анализа,и јас сум да земите 4 топ играчи, друго домашно,тренеров на магдебург купуват само индивидуални мајстори ....ретко шутери,ме изненади дека дејан се враќат на запад мислев дека кариерата ке ја завршвит или словенија или македонија.

Добро бе шо се дешава со двојката o_O
Како што се дешава тренер Михајло Петревски! Толку аматерски потези на управата на места на тренери на првата, втората екипа и на младинците ќе уништи генерации нови ракометари.

Како што се дешава тренер Михајло Петревски! Толку аматерски потези на управата на места на тренери на првата, втората екипа и на младинците ќе уништи генерации нови ракометари.
Papata da go klat sega 100 pati ke e poaren od ovoj sega. Ako ne se svestat ke unistime nekolku momentalno deca so mozi da stanat klasa igraci za nekolku godini ama ajde neka mu ja mislat "strucnjacite"

Aj be i vie samo za hejtenje ste ,so ima vrska tamu ne se baraat rezultati da izlezi nekoe dete ako mu se raboti I saka da go bidi a drugite se znaj zabava vo Rascekor itn...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

da to ke se teshime, neka si se ladat raskorak, a vo megjuvreme ranime 30 dushi, trojca jaki igraci jadat vo liga shampioni sho mozat da igrat, tie dvajca sho bi vredele i bi eksplodriale vo sekoe vreme od sekoj klub mozime da gi svleckame, stopati dokazano deka toj proekt vo rakomet kaj nas e e frlanje pari vo voda nie struchnjacite pametni ke se prajme 5ta godina nieden igrac neame napraeno

Претседникот за брзо ако не го засука ракавот и да ги врати во колосек екипите, не празна сала, туку ни 3 за 100ка карти нема да ја исполнат салата, многу од играчите се дојдени за ладење ташаци и ноќен живот, за првата екипа веќе кредитите ги потроши, ај тешка група, не се уходани, ама болат поразите од Вардар, лошата игра со Колштад, кој пред то киксна во лигата со Арендал, па сега јаде потоп од Загреб, така да мораше многу подобро со нив, со Кил машки изигравме и бевме блиску, истиот Кил за по една недела да оптадни од Вецлар во купот...
Вториот тим, после оние 40 гола од факинг рк Аеродром јас не знам Пинки со кое лице се појави пак на тренинг:eek: а во тимот имаш 3 младински репрезентативци, уште одма треба да е вклучен алармот и дека нешто не е како шо треба !

Претседникот за брзо ако не го засука ракавот и да ги врати во колосек екипите, не празна сала, туку ни 3 за 100ка карти нема да ја исполнат салата, многу од играчите се дојдени за ладење ташаци и ноќен живот, за првата екипа веќе кредитите ги потроши, ај тешка група, не се уходани, ама болат поразите од Вардар, лошата игра со Колштад, кој пред то киксна во лигата со Арендал, па сега јаде потоп од Загреб, така да мораше многу подобро со нив, со Кил машки изигравме и бевме блиску, истиот Кил за по една недела да оптадни од Вецлар во купот...
Вториот тим, после оние 40 гола од факинг рк Аеродром јас не знам Пинки со кое лице се појави пак на тренинг:eek: а во тимот имаш 3 младински репрезентативци, уште одма треба да е вклучен алармот и дека нешто не е како шо треба !
Kaj vas isto kako Veles so RK Borec shto beshe eden period za zhal, se dodeka ne se izbrkaat cicachite na pari od klubot bez da srabotat neshto, a ne veruvam deka kje se izbrkaat, teshko deka kje bide neshto dobro. Ubavo rekle, kamenot od blisku doagja.

Која будала му даде пенал на Сери да шутка, плус детето уште од саботата не е отрезнат,вршеше расчекор.
Богдан зошто е??
Многу експерти си дадовте за право да лупате глупости, како печурки сте, ве има па ве нема

Не беше воопшто лошо, посебно не е лош резултатот ако си признајме сите дека очекувавме потоп, иако задлуживме подобар резултат од овај.
На 15 секунди до крајот на првото полувреме, не знајме да ја задржиме топката, имаме избрзан шут и место -1 им дозволивме за 3 секунди гол да ни дат и да одат на 3 разлика. Истото и на крајот на утакмицата, последните 10 секунди два гола примаме.
Пешката беше солиден, ама можеше да искористи некој зицер плус, промаши 3 ако не се лажам.
Пенали МОРА ДА ВЕЖБАМЕ!!!
Тактички во клучни моменти мора Јовиќ да реагира подобро.
Тајник :cuc: КОНЕЧНО!!!
Борзаш екстра прво, второто исчезна.
Лесјак СОЛИДНОО
Крилата мора поќе да се играт, воопшто не ги користиме.

П.с. Врска немат французите од навивање, ич не свиреја :)

koga ne se ocekuva nisto od nas dobri sme... bi igrale so sekoj samo ne so skandinavci
doagja klucnata utakmica so Zagreb narednoto kolo vo Bitola!
Utakmica na sezonata, da se bidi ili ne...
So arno so loso, mora da ja dobieme!
Ako ne ke ostanime na posledno mesto zakovani, najverojatno so 0 bodovi.
Posle Zagreb idi Kielce vo Bitola, ako se pobedi Zagreb, ete ti euforija...
Vrti suci klucen moment...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom