Vartolu
The Infamous Mobb
Рон, не лижам јас никакви ташаци, само постирам видео од сведоштво на присутна на настанот. Или тука смејме да постираме само проХамас работи друго не а?кико, не те мрзи да лижеш ционистички ташаци?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рон, не лижам јас никакви ташаци, само постирам видео од сведоштво на присутна на настанот. Или тука смејме да постираме само проХамас работи друго не а?кико, не те мрзи да лижеш ционистички ташаци?
Рон, не лижам јас никакви ташаци, само постирам видео од сведоштво на присутна на настанот. Или тука смејме да постираме само проХамас работи друго не а?
Според нив Западот треба да влијае врз Израел. Инаку недостигот на гас ЕУ го обезбеди со нови договори со Катар.
И јас сум против бомбардирањето цивили, и тука и во Украина, и против кога дроној летаат во цивилни згради во Москва, против и кога лудаци брадосани убиваат 250 души на концерт. Јас сум против сето тоа....кој постира про-хамас работи? Ја не гледам некој да вика хамас дека е добар. Луѓето се лутат зошто цивили се бомбардирани.
И јас сум против бомбардирањето цивили, и тука и во Украина, и против кога дроној летаат во цивилни згради во Москва, против и кога лудаци брадосани убиваат 250 души на концерт. Јас сум против сето тоа....
Вие сте против бомбардирање на цивили во Палестина, додека истовремено славите бомбардирање цивили во Киев, фрлате со дрва и камења зошто Украинците напаѓале станбени згради со дронови во Русија, е за жртвите на концертот викате што мајка барале да одат таму на концерт си барале да умрат....
И сега кажи ми кој држи до реалност, а кој ги гледа работите како што ќе му прдни....
Двојните аршини нивни ни се добро познати. Ама тоа не значи дека треба да бидеме ноеви со глата во песок, и ние да судиме со двојни аршини. Значи ние во тој случај нема да бидеме ништо подобри од нив, а се бориме за нешто различно..Така да, реалност малце...Јас мислам дека нема ни еден член тука што го подржува Хамас и остали козоебачи, луѓето укажуваат на западното лицемерие двојни аршини.
Ниту имам твитер профил, ниту па кога би имал би го следал Нетанјаху... Што не постираш овде, во спојлер се разбира. Или само линк.@Vanlok , дали ја виде сликата од обезглавеното бебе на од Нетанјаху твитер профилот? Или, сега ќе има други изговори.
Хуманитарна помош за Газа? Нема да се вклучи електричен прекинувач, нема да се отвори пумпа за вода и нема да влезе камион со гориво додека киднапираните не се вратат дома“, напиша Кац на социјалната мрежа Икс (Твитер).Исто и користење на фосфорни муниции, и тоа во соседна држава - Либан.
Само тоа не се важи, некој кога ќе постира такви факти тогаш таквиот автоматски е анти-семит. Според западни норми секако... И да знаете дека сите вие што не сте слепо за Израел, СИТЕ СТЕ АНТИСЕМИТИ! ЈАСНО?!??
Прегледај го приврзокот 393974
Ако збориш за трите слики, нема обезглавено бебе. Али и без тоа, сликите се престрашни за гледање.@Vanlok , дали ја виде сликата од обезглавеното бебе на од Нетанјаху твитер профилот? Или, сега ќе има други изговори.
18+ mu e postot, i vo settinzite treba da promenis.za da ti go.pokazuva, nemozam da go spodelam:Ниту имам твитер профил, ниту па кога би имал би го следал Нетанјаху... Што не постираш овде, во спојлер се разбира. Или само линк.
Овде нема ништо.![]()
Israel Releases Pics Of Murdered Babies That Netanyahu Showed US Leader
The office of the Israeli prime minister on Thursday shared horrifying photos of dead babies on social media and said that they were among the pictures shown by Benjamin Netanyahu to visiting US Secretary of State Antony Blinken.www.ndtv.com