Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Такоџе и од мене!Сречно на сите,па макар и на душманите:pos2::helou:

хахахаха сеа Пандев на Топки си кажа дека како мал,а и сеа навива за Милан
:icon_lol:
Крешооооооооооооооо!!!!!:pos2::pos2:

Нормално, кога идол му бил Савичевиќ, за кого да навива? :smir:

Можел да му биде идол и Панчев па да навива за Интер :):):)

Ај да видиме што велат веснициве:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Saturday 3 January
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Incorrigible Adriano, here we go again - We go up, down, turn around baby here we go again..
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Convinced he was about to join Flamengo, he only left Brazil at the last minute
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Hot deals as the transfer window opens on Wednesday - Значи сепак на 7-ми
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]From Milito to Pazzini, Milan chase Agger, Juve on Da Costa and Mattioni
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Bologna have Corradi and Mihajlovic dreams of Balotelli
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Pirlo: ‘I’ll make sacrifices for Beckham’ - Будала!
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri joy as Buffon returns - Раниери прска...
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Prandelli: ‘Scudetto? Bet on the Viola’ - Јас веќе се обложив дека Каљари ќе ја освои титулата..
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Milan, another Juan emerges
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Flamengo left-back has an EU passport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Adriano, it’s chaos! - А кога не било !?
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter expected him early, today the meeting with Mourinho
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Trezeguet joy
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juve will have him back within a month so he’ll be in top shape against Chelsea -:zlo:
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]It’s all Greek to Lazio – Torosidis for the defence
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma, Bogdani for now, then Osvaldo in June
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuttosport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Messi Fever - Овој
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Andrea Agnelli’s comments continue to stir up debate the world over - Тутоспорт
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juve fans ready to tax themselves to make it happen - Стварно
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Opinion is split on whether to sacrifice Buffon for the Barca star - Претерува
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Da Costa calls, the appointment with the Bianconeri is imminent -
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Del Piero-Obama, head-to-head - :pos:
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Novellino: ‘Yes to Vargas and the youngsters’
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter, the usual Adriano
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Milan, Beckham can run! On the field immediately - Жити се???
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Prandelli frees the rebel Pazzini
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Napoli lock down Lavezzi and Hamsik, then could add Savio[/FONT] - Наполи се цициии!!

Многу сакам кога Пандев се понаша саркастично,просто обожава да ги ребра ова миљанезиве :vozbud::vozbud::pos:

хахахаха поозбилен не бил никад и сам си знаеш....али ако ти помага во животот...саркаситичен бил добро :icon_lol:

хахахаха поозбилен не бил никад и сам си знаеш....али ако ти помага во животот...саркаситичен бил добро :icon_lol:
Знаеш и сам дека и да навива(л) за Шкендија не ме интересира,се додека е главен во мојот тим тој е мој човек.И Колина рече дека навивал за Лацио па им еба детство додека судеше,неможеше Лацио да тепа кога бил тој судија :pos2:

добро де крешо ја ова ко занимливост го кажав,не си го зимај на срце...гарант постои некаде некој фудбалер што сонува да игра за Лацио :):)

добро де крешо ја ова ко занимливост го кажав,не си го зимај на срце...гарант постои некаде некој фудбалер што сонува да игра за Лацио :):)
Сонот на Пандев ќе се исполни штом го прослави својот 35 ти роденден,знам дека тоа сакаше да го слушнеш :)

Ќе се исполни кога Милан ќе сака да се исполни..како што си навикнал досега во животот.. :):)

Ќе се исполни кога Милан ќе сака да се исполни..како што си навикнал досега во животот.. :):)

Па сеа ако си пресметал добро повеќе ваши играчи добија шанса кај нас отколку некој наш''украден'' :)
Впрочем кој бивши играч е активен во овој ''зверски'' тим на миљан? :pos2:
(станувам саркастичен ко Пандев неубаа работа) :)
Слушам уште едно бившо ваше дете Донати ни е на радар,ова намерно ги бара Лотито за да те нервира? :)
Чувајте ги Фавали и Одо,тие се право богатство :pos2::pos2::pos2:

Сите што дошле сите ни се нашле,сполај ви на сервилноста ќе ве користиме и понатака за такви работи.
Донати....па тоа што не го бивше во Милан мислам дека треба да ти каже нешто...али добро и Броки беше таков па сеа ви е алфа-мажјак :pos:

Па сеа ако си пресметал добро повеќе ваши играчи добија шанса кај нас отколку некој наш''украден'' :)
Впрочем кој бивши играч е активен во овој ''зверски'' тим на миљан? :pos2:
(станувам саркастичен ко Пандев неубаа работа) :)
Слушам уште едно бившо ваше дете Донати ни е на радар,ова намерно ги бара Лотито за да те нервира? :)
Чувајте ги Фавали и Одо,тие се право богатство :pos2::pos2::pos2:
А Неста не го кажуваш,а?:kajg:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom