Aman be dete, edna obicna ,,sitnica,, so penisot kvantna fizika ja stori! Razbiram deka ,,svetinja,, ti e toj tamu dole //pubertet!//, no nema potreba od preteruvanje za nesto navistina beznacajno! Se ti e odlicno objasneto od moja i od strana na
@bijons samo svrti edna stranica nazad i povtoruvaj so citanje! Eve
@bijons ti odgovorila odlicno, no ajde i od mene da go slusnes istoto, samo zosto si dete inaku ke te ignorirav. Postavuvas ednostavni prasanja sto nekoj dosega od domasnite //tatko, postar brat// veke odamna trebalo da ti gi prenese odgovorite.
Ne, stom se e vo red dovolno e.
Moze i na ,,vozduh,, da go ostavis da se isusi dve minuti, vazno glavata da bide suva od voda koga ke go zatvoris!
Nema steta od ednas //no ne i poveke!// vo denot da go izmies so sapunot.
Si razmislil li od kade ti se ,,pojavile,, i kolonizirale tie gabi na toa mesto? Nesoodvetna higiena mladicu! Masturbacija so valkani prakticno kazano kontaminirani race. Tastaturata i gluvceto, telefonot ili vo sto i da gledas koga masturbiras e ,,duvlo,, na zarazi, povalkano i od toaletnata wc shkolka! Vodi smetka na higienata na racete koga masturbiras, primenuvaj gi sovetite sto ti gi dadovme i nema da ti se povtori. Dokolku nekogas ti se povtori, ova e bukvalno nisto i bez panika. Relaks i sekoe dobro.