Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви се случува за викенд кога има милион текми да не знаете што да изиграте ? Јас почнав да скипам викенди во последно време.
Автоматски споено мислење:

во живо :

Брага над 2.5 1.35
Партизан 1 1.35

За вечер

Милан х2
Монако х2

Дали ви се случува за викенд кога има милион текми да не знаете што да изиграте ? Јас почнав да скипам викенди во последно време.

во живо :

Брага над 2.5 1.35
Партизан 1 1.35

За вечер

Милан х2
Монако х2
Да, едвај чекам понеделник да ги бркам Малме 1 и некоја од Чемпионшип ГГ

Fenerbahce h2.... luge od Fener ima niz Evropa se uplaka h2 nagolemo....info od menageri na kladionici I od eden sopstvenik...luge niz avstrija sto sum vo nekoj kontakt... probajte morgen singl

Basket
Tenerife - Breogan
Hendikep 1 -11.5 1.90

Nisto od ovie...

Popravno, pikado Humpries da pobedi 1.50 koef

Popravno, pikado Humpries da pobedi 1.50 koef

Win mnogu lesno

Последно уредено:
Vcera ja igram Alba vo zivo 186.5 minus na 200€ vlog.
Na tocno 2 minuti do kraj imase 169 poeni, znaci za 2 minuti smeat da stavat uste 17 poeni, samo da ne stavat 18.
Lele koga se grabnaa vo poslednite 2 minuti, da vrnat koshevi.
I sto se slucuva na kraj... tocno 186 poeni na 3 sekundi do kraj, vikaat tajmaut a utakmicata zavrsena e, 12 razlika.
Dobro si vikam fatena e nema da stavat kosh sea za 3 sekundi.
I sto se slucuva, doagjaat od tajmaut da gi doigraat poslednite 3 sekundi pravat akcija za 3ka... Se kreva Thiemann na 3ka i ja promashuva, topkata mu se odbiva pod kosh na igrac od Alba i ja zabiva na tocno 0.2 do kraj... 2 desetinki do kraj....

Дали е некој заинтересиран да направиме дискорд група од членови што се кладат посериозно и да си разменуваме секакви информации на дневна база?

Moze, Telegram grupa podobro

Koga ke pocne NBA sezonata ke ima jaka igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom