Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Tака за разлика од челзи лига на шампиони играме, не ни оди и таму али играме.
Голем успех, мислев дека само од помалите тимови се палат на групни фази во Европа, сепак сум грешка, а можда и не сум. :icon_lol::icon_lol:

Голем успех, мислев дека само од помалите тимови се палат на групни фази во Европа, сепак сум грешка, а можда и не сум. :icon_lol::icon_lol:
Имате поголем проблем како што реков, барем да тепате тим што ќе остане у премиер лига.

387114794_918499466744212_1610822858686095571_n.jpg

Види го Линделов, го осеќа вкусот на сировата нафта и директно сведочи како се создава магмата.
Напикан во сржта на дното, језиво запечатен на тлото на мизеријата. Трева и земја има меѓу заби, ќе дува кал од нос после.

387114794_918499466744212_1610822858686095571_n.jpg

Види го Линделов, го осеќа вкусот на сировата нафта и директно сведочи како се создава магмата.
Напикан во сржта на дното, језиво запечатен на тлото на мизеријата. Трева и земја има меѓу заби, ќе дува кал од нос после.
Телево под него сигурно е Мегваја. :icon_mrgr:

Мектоминеј во младински категории бил напаѓач?
Приметувам и за репрезентацијата и за Јунајтед дава голови, има шут и се снаоѓа во шеснаесетник. За средина очигледно не го бива.

Мектоминеј во младински категории бил напаѓач?
Приметувам и за репрезентацијата и за Јунајтед дава голови, има шут и се снаоѓа во шеснаесетник. За средина очигледно не го бива.
За репрезентација игра и штопер по потреба.

Жиру за Хојлунд и хобитите Антони и Санчо е ќелавиот Роналдо.
Исто и за Џексон, Стерлинг, Мудрик, Мукилеле и уште 500 ваши просеци. Затоа и главен шпиц ви беше.

Последно уредено:
Случајно на Јунајтед ако му треба голман нека го контактират Милан :D
Еее на времето кога му го пукнаа носот на Ван Дер Сар, па Џон О'шеј му ги превземе ракавиците .... она ја измисли таа позиција одбранбен играч голман, другите се само копиранти !!!! Плус се фрлаше на топките, паради правеше и тоа го правеше 15тина минути ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom