Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
o glupav, ne odat ovie raboti so "mozhda" ti nemash poima shto se slucil tie godini vo Tetovo.. Cegran i Blace se naogat vo albanskiot region vo Makedonia, da imavte vie volja da gi drzite ke bea sekade vo Makedonija, ne samo vo albanski zoni.
Ne postoi toa albanski region i albanski zoni, sve e toa Makedonija... so sto vi go perat mozokot ooo ti... Gi stavile kampovite kaj e najblisku do Kosovo za odma da gi zgrizat... Sto k bi gi nosele vo Gevgelija ili Dojran? Plus resursi da se trosat?

Kaj neblagodarni uste i logika osnovna da se nemalo, samo da se lae...

jas tuka gleam sosema sprotiven nacin na odnesuvanje... ke go apsat, pa i ke go sudat...

za razlika od nekoi koi teroristite primer od Divo naselje gi slavat i spomenici im krevaat...

koj e normalen vo slucajov?
Sega pa ti, tie u komanovo ok e taka da pravat deckite se ok, nekoj gi namestil

А Блаце и Чегран во која држава се наоѓаат бе мајмун? Тие камповите на Стенковец кој ги местеше? Да не дојде татко ти да ги намести или АРМ ги местеше? Кој ви носеше јадење таму, мајка ти и сестра ти да не месеа баници, или државата ви даваше? Кој плаќа даноци овде, од чии пари се плаќало тоа? Ти ебам тоа неблагодарното говедо мизерно. Фамилии од Тетово примале луѓе жими таквото. Примиле можда 2-3 фамилии и толку.

kamp.jpg

Еве ти ја уште еднаш сликата, ако случајно не ја виде, да видиш колкав камп бил, мал си бил тогаш сигурно па може ќе се присетиш на шаторот каде што си спиел.
320 шатори на сликава, по 10 луѓе нека имало во еден шатор тоа се 3200, нека имало 10 вакви кампови низ државата тоа се 32000 луѓе, каде се пикнати другите над 450000 избеглици, ќе пишував нешто ама го избришав.
Знам дека сте глупи по природа ама сте учеле малце во тоа школото со учителки што личеле на Рамбо.

Sega pa ti, tie u komanovo ok e taka da pravat deckite se ok, nekoj gi namestil
Па кај двете случаеви биле наместени, ама тоа не значи дека не биле терористи.
Автоматски споено мислење:

jas tuka gleam sosema sprotiven nacin na odnesuvanje... ke go apsat, pa i ke go sudat...

za razlika od nekoi koi teroristite primer od Divo naselje gi slavat i spomenici im krevaat...

koj e normalen vo slucajov?
3 црни дена прогласија, каква разлика гледаш?

A kazhete mi dali eden makedonec primal nekoj albanec od Kosovo doma vo toj period ? Sami znaete deka site famili vo Tetovo primaa luge doma i gi hranija sami.
Не баш дома, како да делат соби, ама Македонци што примиле бегалци од Косово на сопствен имот (помошни простории во дворови), познавам неколку. Глуп муабет ми е тоа, зошто условите во кои живееа се субстандардни, не е нешто за фалење.

320 шатори на сликава, по 10 луѓе нека имало во еден шатор тоа се 3200, нека имало 10 вакви кампови низ државата тоа се 32000 луѓе, каде се пикнати другите над 450000 избеглици, ќе пишував нешто ама го избришав.
Знам дека сте глупи по природа ама сте учеле малце во тоа школото со учителки што личеле на Рамбо.
Добро Пуно, ти си бил таму знаеш по колку луѓе сте спиеле, ти верувам.

3 црни дена прогласија, каква разлика гледаш?
Od moja gledna tocka kako Makedonec ja sum zasegnat so Divo Naselje. Ako gledame deka teroristite gi slavea na Kosovo i im davaa drzavni pocesti, togash mora da zaklucime deka toa tamu plemeto sto gi slavelo se teroristicki kreaturi, zivotni, ne se lugje spored mene. Vo slucajov so srbive ne sum tolku upaten ne me zasega, no ako e slicna rabota i toa e subhuman zivotinsko odnesuvanje.

Plus trebase da se prekinat sekakvi odnosi so Kosovo, deka toa bese akt na teroizam ocigledno poddrzan od KS.

Screenshot_20231004_081531_Facebook.jpg
Налетав на интервју на центар и оп овој пост, се кладам дека е форумџија.

Можам да замислам како им е на подржувачите, скенираат коментари прават скриншоти, па листаат профили на овие, а можда и некое екселче пунат за кога ќе пукне кај да се одмаздуваат, па ип тракери пробуваат чуда :drk:

Во позадина ечи , ремек делото

Thank you USA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom