Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дечко, оди во Охрид слушај како ги пцујат скопјани, не се брукај тука со такви приказки, луѓето секако се пцујат на еден или друг начин, селак, циган, влав, комуњар, бла бла бла.
Ovde e tema, kosovo i toa "zlatniot narod " shto viree tamu.
A ti ne zaboravaj da odgovorish na moeto prashanje

Стварно збунет си бил.

Тоа е кога не разбираш јазици.

Убиениот полицаец бил во обично возило, а овие што ги гледаш на снимката се блиндирани и отишле на помош, меѓутоа и тие беа нападнати со золи.

Оваа снимка чисто заради Радојчиќ кој рекол дека немале намера да убијат полицајци, туку непланирано, а со оваа снимка се гледа дека плански пукале и поставиле заседа сите по ред да ги убијат.

Збунет ниеден.
Нема такво нешто, на видеото јасно се гледа пукање од струен удар врз едно возило и се гледа човечка силуета секако. И наеднаш по пукањето на струјата, возилото се повлекува назад. Снимката е секако катастрофална, бидејќи се снимаат косовски полицајци, а кога се снимаат Срби, резолуцијата е невидено добра. Некои викаат дека била струјна барикада, а и резолуцијата е сомнителна.

Нема такво нешто, на видеото јасно се гледа пукање од струен удар врз едно возило и се гледа човечка силуета секако. И наеднаш по пукањето на струјата, возилото се повлекува назад. Снимката е секако катастрофална, бидејќи се снимаат косовски полицајци, а кога се снимаат Срби, резолуцијата е невидено добра. Некои викаат дека била струјна барикада, а и резолуцијата е сомнителна.
ЗНаеш каква волтажа треба за да има таква експлозија?
Автоматски споено мислење:

Инаку да се вратиме на тема, одлучивте ли каури дали тие каури се терористи или што се?

ЗНаеш каква волтажа треба за да има таква експлозија?

Инаку да се вратиме на тема, одлучивте ли каури дали тие каури се терористи или што се?
Na snimku se tacno vidi da je "policajac" stradao od struje koja je bila povezana na barikade, ovim snimkom se dokazuje da srbi nisu ubili "policajca" u razmeni vatre vec da je on slucajno stradao svojom greskom.

Јасно:

Радојчиќ не беше - па беше.

Лажна снимка од дрон, виделе снег - па сепак извинете вистинита била.

Не биле над 30 - па биле

не влегле во манастир - па влегле

Струен удар бил - па после зола била

Уште ли не ги научи србите ? лагата им е у во генот.

Na snimku se tacno vidi da je "policajac" stradao od struje koja je bila povezana na barikade, ovim snimkom se dokazuje da srbi nisu ubili "policajca" u razmeni vatre vec da je on slucajno stradao svojom greskom.

Која снимка од загинувањето на полицаецот бе ало, снимката е откако загинал полицаецот, овие се со други возила, дошле да ги извлечат убиениот и повредените.

Зола пука во близина на блиндираното возило.

Полицаецот загинал од активирање на експлозивна направа со телекоманда, таа снимка ниту ти ниту јас сме ја виделе, не мешај моменти, ова што го гледаш е после тоа.

Јасно:

Не биле над 30 - па биле

Не знаеме, но оваа теза држи вода, впрочем возилото се повлекува брзо по струјниот удар. Тука нешто мириса.

It doesnt make any better, со мина или со струја убиство е тоа о каур

Јас нема да коментирам ништо, неутрален ќе останам ама и на двава поста одговорот е истиот:

https://denesen.mk/zakana-od-albanc...kedonija-se-nepozelni-na-plazite-vo-albanija/

еве што викаат вашите. А и да не ги барам сега цитатите на @gjoko-mkd и други кои биле во Албанија на одмор како магично нема соби за вас и косоварите како и што мислат за вас. Значи вашите зборам.

Да...на 2 пати еднаш во 2007 и еднаш во 2009-та различни газди на апартмани не сакаа да примат косовари. Мене ме праша од кај си? му викам ,,маќедонис,,....прашува шќип? му викам маќедониш...и газдата ме прегрнува со двете раце

Да...на 2 пати еднаш во 2007 и еднаш во 2009-та различни газди на апартмани не сакаа да примат косовари. Мене ме праша од кај си? му викам ,,маќедонис,,....прашува шќип? му викам маќедониш...и газдата ме прегрнува со двете раце
Ти а дин шќип а?
Ајде те ќафи.

Ти а дин шќип а?
Ајде те ќафи.
другар...искрено ти кажувам. еве една прича од еден хотел во валона, вечерта пред да си одиме за дома

Заедно на одмор бев со еден бачиштанец(за тие кои не знаат, се нарекуваат албанци, а мајчин јазик им е македонски) и заедно газдата правеме малку муабет. Повеќе се однесуваше на тоа јас на бачиштанецот да му преведувам од англиски на македонски што кажува хотелиерот. Но остај тоа....муабетот е битен

газдата задуман, со туп поглед , како да незнае што го снашло, ми кажува стории за косоварите. вели, ок пушеле во соба, пикавците не ги фрлале...ама како можи пикавците да ги кријат под перницата????? Па не им мириса ли кога спијат.

После тоа кажува за истите или други косовари, не се сеќавам,на заминување ја оставаат собата, све средено, све е ОК. Чаршавите здиплени во коцка....ништо не фали во собата. НО......собарката кога ги фаќа чаршафите, гледа дека само коцката што е горе е читава.....све останатото е исечено со жилет. ај вика да го украделе, ќе го користат...но вака????

хотелот: 40.43540471513187, 19.49761759239954

Јасно:

Не биле над 30 - па биле

-"Mi lazemo da bismo obmanuli sebe, da utesimo drugoga; lazemo iz samilosti, lazemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lazemo zog postenja. Lazemo zbog slobode . laz je vid spskog patriotizma i potvrda nase urodene intelegencije.

Lazemo stvaralacki, mastovito, inventivno."

• "Laz je srpski drzavni interes."
  • "Laz je u samom bicu Srbina."
  • "U ovoj zemlji svaka laz na kraju postaje istina."
  • "Srbe je toliko puta u istoriji spasavala laz..

Dobrica Cosic

-"Mi lazemo da bismo obmanuli sebe, da utesimo drugoga; lazemo iz samilosti, lazemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lazemo zog postenja. Lazemo zbog slobode . laz je vid spskog patriotizma i potvrda nase urodene intelegencije.

Lazemo stvaralacki, mastovito, inventivno."

• "Laz je srpski drzavni interes."
  • "Laz je u samom bicu Srbina."
  • "U ovoj zemlji svaka laz na kraju postaje istina."
  • "Srbe je toliko puta u istoriji spasavala laz..

Dobrica Cosic

Ja cu da pobijem sve ateisti, kauri, eulex, tie sto go kockaat vo kazino, srbi, fajdexije, omoseksualci, pederi, çak i onoj kurva Tuna Sejdiu, muslim 4 life-Gold AG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom