- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.596
- Поени од реакции
- 19.007
Ja vratil potocno kazano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не баш на Македонија. Туку на СХС, во знак на добра воља кон Србите. Да не фалсификуваме историја сега.Fun fact, кралот Ахмет Зог им го давал како подарок оваа црква на Македонија.
Можел да не ја врати, ама ја вратилJa vratil potocno kazano.
Ако гледаме од денешна перспектива им ја предал на македонците.Па не баш на Македонија. Туку на СХС, во знак на добра воља кон Србите. Да не фалсификуваме историја сега.
Поим немал тој за денешна перспектива. Ниту таа логика е апликабилна.Ако гледаме од денешна перспектива им ја предал на македонците.
Албанците христијани се нормални луѓе.Денес бев во Свети Наум.Беше прекрасно луѓе од секаде.А внатре заедно во црквата Македонци,Срби и Албанци.Тивка црковна музика,духовен мир.Сите заедно упатуваа молитва до Бога и му одаваа почит на светецот.Викаат дека христијанството ги дели луѓето ама еве доказ дека не било така..
А ние што сме?Postojat albanci i kosovari.. ve molam pravete razlika..
"Albancite" vo makedonija? Pa kosovari normalno, 90% ste dojdeni 99ta navamu..А ние што сме?
Албанците христијани се нормални луѓе.
А ние што сме?
Орки.А ние што сме?
Imam pishuvani i porano,Јас нема да коментирам ништо, неутрален ќе останам ама и на двава поста одговорот е истиот:
https://denesen.mk/zakana-od-albanc...kedonija-se-nepozelni-na-plazite-vo-albanija/
еве што викаат вашите. А и да не ги барам сега цитатите на @gjoko-mkd и други кои биле во Албанија на одмор како магично нема соби за вас и косоварите како и што мислат за вас. Значи вашите зборам.
Imam pishuvani i porano,
Bev 2006-7 vo Ksanil, smestev na izlezot kaj super coek,katolik,prav domajcin .
Sedime na terasa i pod terasa vrvi glavniot pat i pominuvast dve BMW kosovari.
Se ispravi coekot preku ograda i vika, ta qifsha none, ta qifsha kosovar! i pokazhuva so rakata na vrat kako za kolenje!
E tolku Albancite si gi sakaa kosovarite ushte togash!
A dali Dardijan i & Co ce veruvast e nivni Problem!
I se nadevam ce smogni snaga i ce kazhi dali i ako se raboteshe za Katolik Albanec vaka ce kukashe !