- Член од
- 10 август 2023
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 157
Denes eftinata da GI podzaperatNajdobrite go zaboravija udarnoto zname ili dvete se na perenje ,pa zaminale so partali I krpi vo Stip tik ,tak e rabotava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes eftinata da GI podzaperatNajdobrite go zaboravija udarnoto zname ili dvete se na perenje ,pa zaminale so partali I krpi vo Stip tik ,tak e rabotava
Sto ste tolku butthurt ne mi e jasno be ucheniche. Dadov moe mislenje i za Lozari, i za Sverceri, samo vie se trigernuvate na sekoe. Kako sto imam info, za Kavadarci do posledno ne se znaese dali ke bide dozvoleno gostuvanje ili nema da bide dozvoleno, otidovte 250 luge. Kako sto se smeete na Ckembosi, ista prikazna ste i vie. Zosto na oficijalniot profil na KOMITI na Facebook, e najaven Komitski karavan vo nedela, koj zapocnuva pred prostoriite na grad Skopje? Zosto ne napisavte zabraneto e gostuvanje, ke probame da otideme nekako?Ок , ајде сега назад на темата .
Комити гостуваа и покрај забраната.
коментар некој за тоа професоре ?
Мислам дека пред да критикуваш треба да ги знаеш околностите .Прегледај го приврзокот 392700
Ako ovde ima 60 dusi znaci jas samio sum 10 dusiHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHQHAHAHAHAHHAHHAAAAAAAAAAAQ
Прегледај го приврзокот 392654
Па ослаби малку бе, не е убаво да личиш и да тежиш како за 10.Ako ovde ima 60 dusi znaci jas samio sum 10 dusi
На сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.Ako ovde ima 60 dusi znaci jas samio sum 10 dusi
Za tebe sum brad pitt.kokoska ednaПа ослаби малку бе, не е убаво да личиш и да тежиш како за 10.
Pa za vas sme 1 Ckembar za 10 spioniНа сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.
Епа знаеш како Чкембари се поголеми (повеќе простор зафаќаат)они еден на слика мислат двајца сеНа сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.
Затоа одите по 10 луѓе на гостување. 2 автобуси, 100 луѓе по твоја бројка. А овие 10 души ги гледаш цело време или само кога ќе ја прескокнеш терапијата?Za tebe sum brad pitt.kokoska edna
Автоматски споено мислење:
Pa za vas sme 1 Ckembar za 10 spioni
Odime Kaj sakame I kolku sakame I 2ca da sme za vas dosta sme.urupiЗатоа одите по 10 луѓе на гостување. 2 автобуси, 100 луѓе по твоја бројка. А овие 10 души ги гледаш цело време или само кога ќе ја прескокнеш терапијата?