Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ок , ајде сега назад на темата .
Комити гостуваа и покрај забраната.
коментар некој за тоа професоре ?
Мислам дека пред да критикуваш треба да ги знаеш околностите .Прегледај го приврзокот 392700
Sto ste tolku butthurt ne mi e jasno be ucheniche. Dadov moe mislenje i za Lozari, i za Sverceri, samo vie se trigernuvate na sekoe. Kako sto imam info, za Kavadarci do posledno ne se znaese dali ke bide dozvoleno gostuvanje ili nema da bide dozvoleno, otidovte 250 luge. Kako sto se smeete na Ckembosi, ista prikazna ste i vie. Zosto na oficijalniot profil na KOMITI na Facebook, e najaven Komitski karavan vo nedela, koj zapocnuva pred prostoriite na grad Skopje? Zosto ne napisavte zabraneto e gostuvanje, ke probame da otideme nekako?

Ako ovde ima 60 dusi znaci jas samio sum 10 dusi
На сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.

Па ослаби малку бе, не е убаво да личиш и да тежиш како за 10.
Za tebe sum brad pitt.kokoska edna
Автоматски споено мислење:

На сликава има точно 72ца кои стојат, тие што седат не ги бројам бидејќи се постари лица кои допатуваа да го гледаат Вардар, а не се Комити. Сега ми е јасно како дојдовте до 200-400 стандардна бројка на ракомет, некои од вас се броите по 10 души.
Pa za vas sme 1 Ckembar za 10 spioni

Епа знаеш како Чкембари се поголеми (повеќе простор зафаќаат)они еден на слика мислат двајца се :D

Za tebe sum brad pitt.kokoska edna

Pa za vas sme 1 Ckembar za 10 spioni
Затоа одите по 10 луѓе на гостување. 2 автобуси, 100 луѓе по твоја бројка. А овие 10 души ги гледаш цело време или само кога ќе ја прескокнеш терапијата?

Znaci dzabe ve ispilija vo Grad.seljo si e seljo,Kaj sakas nosigo.

Затоа одите по 10 луѓе на гостување. 2 автобуси, 100 луѓе по твоја бројка. А овие 10 души ги гледаш цело време или само кога ќе ја прескокнеш терапијата?
Odime Kaj sakame I kolku sakame I 2ca da sme za vas dosta sme.urupi

Se sobrale 29 dusi pola klecat ko ljocki na avtobuska.i bile solidna brojka oj lecetese

Последно уредено:
Не знам дали сте како жени во пмс или политичари во собрание.. Јадно, јадно, јадно.

Моментот што докажувањето помеѓу групите, членовите го сведуваат на броење луѓе на трибина, доволно кажува за навивачката сцена. Што сте се фатиле за бројката сите, кога освен 2 стадиони и една сала во цела држава, воопшто не е изводливо гостување од над 400-500 луѓе:blablab:Во право се битолчани кога викаат нема ништо вредно да се чита на форумов, ама далеку се и они од нешто поарни кога пишуваат тука, истите глупи муабети се вртат и од нив

Jas bi sakal da prasam samo zosto vo 12 ipol nemase nikoj pred Grad skopje? Mnogu lugje jas sto bev vo kontakt mislea deka se otkazalo gostuvanjeto poradi nekakva policija cekajki ne na kluckata pred stip , taka da mozam da kazam tapa organizacija deneska sigurno poveke od 10 dusi jas samo sto bev Vo kontakt ne otidoa poradi ova, sto bese rabotata? Ne go mesajte Vardar vo vasite politicki igri? Ova deneska da ne bese nekoja politicka igra?

Ova bese posledno od mene.brojte merete so Sakate prajte.ova se realnite brojki na mk tifo scena.slikite kazuvaat se.ama Grad so 500-600k I Grad so 80k.da imaat Ista brojka ne go biva.pozz I se pisime koga ke Iima uslovi.vistina forumot nema smisla pokje.
PS: izvinete ako nekoj licno se navredi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom