Е кур мој се сменил. Од прв ден кога е дојден е истото. Вие не репресирате, ние сме автохтони илири/дардани/арнаути/арбанаши/марсовци, геноцид, Србите, Србите, Србите, не можеме да се образуваме, геноцид, православните Албанци, малиот Алмир, Андреа Гропа, Јосип Багери, Петар Богдани, тие од Смилковско се невини во затвор Заев кажа, Србите, геноцид, Косово, Албин Курти, Србите во Косово живеат подобро од шиптaрите во Македонија, вие сте Срби, Љуботен, вие сте Бугари, полиција нема во шиптaрски средини оти намерно сакате да ни е лошо, Америка, линкови од 2 случаја годишно кога некој Трпе му рекол на некој Шкодран да ти ебам мајката шпoнска, Србите, геноцид, линкови од 2 случаја годишно кога некој Шпатим му помогнал на некој Стојко да смени гума и не му побарал ни пари, Џокович, Србите, геноцид, Југославија, Србите, српски тајни служби, намештаљка е, ние шиптaрите никогаш не би направиле вакво нешто, опресија, словенизација на автохтоното население, Милошевич, Србите, Александар Ранкович, еве јас плаќам сметки, каурот, извадок од кој знае која книга And that night the Serbs came and killed 1,236,789 Albanians and burned 22,718 villages with women, children, unborn babies, puppies and kittens, балистите ги бранеле каурите, еве кај мене во Куманово ниеден шиптaр не знам да не плаќа данок и да прави криминал а две куќи подолу комшијата Станко краде струја, линк од Македонци што се степале на свадба во Мелбурн и само краток коментар-племе, Србите, геноцид, вие сте криви ако сме ние глупи и криминалци, тој што ги уби шпoнците на паркинг оти ја закачале ќерка му, линк од некој инцидент во Кочани со коментар-еве ги каурите што прават, Србите, геноцид, Србите, еве јас не сум муслиман и не припаѓам на ниту една нација, немам знаме, куран и не летам орли, Србите... Уште само што си ја стега душичката, се крие и не си признава онака машки дека оди во џамија, го сака Ердоган и вози Голф оти му е срам и мисли дека ќе го заебаваме и има комплекс наместо кур да не го боли и да се дере во 4 сабајле за инат на цел глас Алахууууууу екбеееееер, Алахуууууу екбеееееееер, лаа илаааха ил Алах, мухамедун расул Алааааааааах.
Прегледај го приврзокот 392439
А еве го и оригиналниот.
Најди ми 3 разлики. Не бе, една најди ми.