Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Е кур мој се сменил. Од прв ден кога е дојден е истото. Вие не репресирате, ние сме автохтони илири/дардани/арнаути/арбанаши/марсовци, геноцид, Србите, Србите, Србите, не можеме да се образуваме, геноцид, православните Албанци, малиот Алмир, Андреа Гропа, Јосип Багери, Петар Богдани, тие од Смилковско се невини во затвор Заев кажа, Србите, геноцид, Косово, Албин Курти, Србите во Косово живеат подобро од шиптaрите во Македонија, вие сте Срби, Љуботен, вие сте Бугари, полиција нема во шиптaрски средини оти намерно сакате да ни е лошо, Америка, линкови од 2 случаја годишно кога некој Трпе му рекол на некој Шкодран да ти ебам мајката шпoнска, Србите, геноцид, линкови од 2 случаја годишно кога некој Шпатим му помогнал на некој Стојко да смени гума и не му побарал ни пари, Џокович, Србите, геноцид, Југославија, Србите, српски тајни служби, намештаљка е, ние шиптaрите никогаш не би направиле вакво нешто, опресија, словенизација на автохтоното население, Милошевич, Србите, Александар Ранкович, еве јас плаќам сметки, каурот, извадок од кој знае која книга And that night the Serbs came and killed 1,236,789 Albanians and burned 22,718 villages with women, children, unborn babies, puppies and kittens, балистите ги бранеле каурите, еве кај мене во Куманово ниеден шиптaр не знам да не плаќа данок и да прави криминал а две куќи подолу комшијата Станко краде струја, линк од Македонци што се степале на свадба во Мелбурн и само краток коментар-племе, Србите, геноцид, вие сте криви ако сме ние глупи и криминалци, тој што ги уби шпoнците на паркинг оти ја закачале ќерка му, линк од некој инцидент во Кочани со коментар-еве ги каурите што прават, Србите, геноцид, Србите, еве јас не сум муслиман и не припаѓам на ниту една нација, немам знаме, куран и не летам орли, Србите... Уште само што си ја стега душичката, се крие и не си признава онака машки дека оди во џамија, го сака Ердоган и вози Голф оти му е срам и мисли дека ќе го заебаваме и има комплекс наместо кур да не го боли и да се дере во 4 сабајле за инат на цел глас Алахууууууу екбеееееер, Алахуууууу екбеееееееер, лаа илаааха ил Алах, мухамедун расул Алааааааааах.
2kvdsg.jpg

Милан Радојчиќ се обрати на јавноста преку неговиот адвокат (зошто не лично, дека е повреден?), призна дека бил водач на групата.

Радојчиќ е најблискиот човек на Вучиќ и моментално најмоќниот србин, криминалец од големи размери.

Обвинителството заедно со специјалците извршија претрес на неговиот имот на северот од Косово, запленија документи и возила.

Се појави снимка од неговата вила, невиден луксуз

Прегледај го приврзокот 392430

Прегледај го приврзокот 392431
Is that Tony Stark?
Автоматски споено мислење:

Е кур мој се сменил. Од прв ден кога е дојден е истото. Вие не репресирате, ние сме автохтони илири/дардани/арнаути/арбанаши/марсовци, геноцид, Србите, Србите, Србите, не можеме да се образуваме, геноцид, православните Албанци, малиот Алмир, Андреа Гропа, Јосип Багери, Петар Богдани, тие од Смилковско се невини во затвор Заев кажа, Србите, геноцид, Косово, Албин Курти, Србите во Косово живеат подобро од шиптaрите во Македонија, вие сте Срби, Љуботен, вие сте Бугари, полиција нема во шиптaрски средини оти намерно сакате да ни е лошо, Америка, линкови од 2 случаја годишно кога некој Трпе му рекол на некој Шкодран да ти ебам мајката шпoнска, Србите, геноцид, линкови од 2 случаја годишно кога некој Шпатим му помогнал на некој Стојко да смени гума и не му побарал ни пари, Џокович, Србите, геноцид, Југославија, Србите, српски тајни служби, намештаљка е, ние шиптaрите никогаш не би направиле вакво нешто, опресија, словенизација на автохтоното население, Милошевич, Србите, Александар Ранкович, еве јас плаќам сметки, каурот, извадок од кој знае која книга And that night the Serbs came and killed 1,236,789 Albanians and burned 22,718 villages with women, children, unborn babies, puppies and kittens, балистите ги бранеле каурите, еве кај мене во Куманово ниеден шиптaр не знам да не плаќа данок и да прави криминал а две куќи подолу комшијата Станко краде струја, линк од Македонци што се степале на свадба во Мелбурн и само краток коментар-племе, Србите, геноцид, вие сте криви ако сме ние глупи и криминалци, тој што ги уби шпoнците на паркинг оти ја закачале ќерка му, линк од некој инцидент во Кочани со коментар-еве ги каурите што прават, Србите, геноцид, Србите, еве јас не сум муслиман и не припаѓам на ниту една нација, немам знаме, куран и не летам орли, Србите... Уште само што си ја стега душичката, се крие и не си признава онака машки дека оди во џамија, го сака Ердоган и вози Голф оти му е срам и мисли дека ќе го заебаваме и има комплекс наместо кур да не го боли и да се дере во 4 сабајле за инат на цел глас Алахууууууу екбеееееер, Алахуууууу екбеееееееер, лаа илаааха ил Алах, мухамедун расул Алааааааааах.

Прегледај го приврзокот 392439

А еве го и оригиналниот.

PM Albin Kurti releases statement about situation in north Kosovo -  Euronews Albania

Најди ми 3 разлики. Не бе, една најди ми.
Земи читај нешто за историја пред да лупеташ глупости, знам дека не е трагично во форумов да лупеташ глупсти како што вика курајбер аба читај си за тебе.
Како нација имате сериозен проблем со историјата во образованието, факултет имам завршено на македонски и сум имал нешто предмети со историја и таква патолошка потреба од професорката да се збрише албанското од Македонија е ненормално и едноставно можеше да се рачуна слепа омраза.
Наративот со автохтоноста беше започната од вас каурите, албанците не заслужуваат интеграција во државава затоа што се дојденци, не заслужуваат права еднакви на доминицилното население.
Ете го имаш подфорумот историја, над 10 години чекам од *способните дечки* според тебе да ми цитираат ЕДЕН ИСТОРИЧАР кој тврди тоа што ти тврдиш отсекогаш во форумов.

Албанците си ги имаат своите мани, тоа неколку пати сум потенцирал, да не им беа тие мани моментално ќе комунициравме на албански, ама ете не се нација по организираност или по интелигенција како евреите, ама по патење и те како се.

Запознај си некој албанец, дури здругарувај некој, излези малце шетај, не е животот во форумов и црниот печат.

Последно уредено:
Милан Радојчиќ се обрати на јавноста преку неговиот адвокат (зошто не лично, дека е повреден?), призна дека бил водач на групата.

Радојчиќ е најблискиот човек на Вучиќ и моментално најмоќниот србин, криминалец од големи размери.

Обвинителството заедно со специјалците извршија претрес на неговиот имот на северот од Косово, запленија документи и возила.

Се појави снимка од неговата вила, невиден луксуз

Прегледај го приврзокот 392430

Прегледај го приврзокот 392431
И сега ШУ прајме
Радоичиќ, признавајќи дека самиот го организирал востанието, рече дека е подготвен да одговори на поканите на српските државни органи, изјави адвокатот кој вели дека нема простор за водење каква било постапка против Радоичиќ и другите Срби бидејќи, според Српскиот Устав, „Косово и Метохија е составен дел“ на државата, а на северот на Косово престојуваат „вооружени специјални единици на косовската полиција, кои не смеат да бидат таму според Договорот од Брисел“ од 2013 година.

И сега ШУ прајме
Радоичиќ, признавајќи дека самиот го организирал востанието, рече дека е подготвен да одговори на поканите на српските државни органи, изјави адвокатот кој вели дека нема простор за водење каква било постапка против Радоичиќ и другите Срби бидејќи, според Српскиот Устав, „Косово и Метохија е составен дел“ на државата, а на северот на Косово престојуваат „вооружени специјални единици на косовската полиција, кои не смеат да бидат таму според Договорот од Брисел“ од 2013 година.

Тоа им е за домашна употреба, тие што треба да знаат, знаат дека не е така, Радојчиќ не е полицаец ниту неговата група се полицајци за да донесат ред негде.

Радојчиќ е криминалец, го знае секој еден србин тоа, заедно со Вучиќ се двајцата најмоќни луѓе во Србија, имаат крадено милијарди евра, има и документарци каде се објаснува како краделе во име на патриотизмот и наводното вложување на Косово.

Кој го онадува него дали е спремен да одговори или не, треба за уше да се донесе пред исражни органи и на крај да се прати на Косово да одговара, човекот е и на црна листа на Сад и ВБ, не дека бил голем србин или терорист туку дека е голем криминалец, затоа е на црна листа, а сега стана и терорист.

Радојчиќ според косовските правосудни органи е осомничен за убиството на Оливер Ивановиќ неговиот политички конкурент на Косово, безброј возила, домови и бизниси се запалени на север од страна на Радојчиќ и мафијата негова, страв и трепет, или ќе биде по него или отиде курбан.

Влези по српски медиуми особено тие од Косово и читај што мислење имаат за Радојчиќ.

Еве што пишуваат србите од Косово за Радојчиќ:

IMG_20230929_205330.jpg

IMG_20230929_205714.jpg

Последно уредено:
Запознај си некој албанец, дури здругарувај некој, излези малце шетај, не е животот во форумов и црниот печат.

Еве 10 години пробувам со еден и нејќе, молчи, а му викам и ќе го частам и ќе летаме орли и селфи ќе правиме и на свинско ќе го носам и раскази сум му посветувал и пак нејќе :(. А баш делува на онаков нестереотипен шиптaр што ќе ми ги сруши сите предрасуди за шиптaрите, шиптaр што вади доказ дека платил сметки за струја, шиптaр што вика дека не е муслиман, шиптaр што тврди дека појма нема како да си ги спои двете дланки за да си ги искрцка прстите а не па орел да знае да лета, шиптaр што се жали дека не може 2 лустера од Косово да прошверца, шиптaр кој со сите сили сака да не е шиптaр, а нејќе да седне со еден каур да изглодаат по едно свинско ребро во фурна. Па до сега и Валбона Фазлиу ќе ми дадеше........ да ја дружам. Со неа ќе си ја пробам среќата:

Види ја, капка. Сигурно повеќе вреди и е помодерна од овој што го спомнав. Гарант нема ни на крај памет да и текне ни хименопластика да прави отпосле, ќе каже дека тоа е за сељанки, а и не се замара со Милошевич и Србите.

Што порано то подобро нека рокаат.

Што порано то подобро нека рокаат.
Цел колективен запад стои позади Србија. Сеа ЕУ ќе и акне санкции на САД исто као на Русија шо и напраија.

Temata e za Kosovo. Edno da vi kazham, posle ova shto se sluki, veke e jasno kakva e silata na Kosova, i shto se tie podgotveni da napravat "in case" od vojna so Serbia.

Albancite od Kosova se poznati po vojskite veshtini, i mnogu od niv veke bile na vojnite i vo Hrvatska i Bosna, zamislete vo 1998-1999 im se sprotistavija so kakva takva municija, a zamislete sega koga imat normallna armija. So ova se stavi tocka na toa, deka Kosova a seriozna i normallna drzava zasekogash. Za se drugo osven ova, mozhe da se diskutira slobodno.

Temata e za Kosovo. Edno da vi kazham, posle ova shto se sluki, veke e jasno kakva e silata na Kosova, i shto se tie podgotveni da napravat "in case" od vojna so Serbia.

Albancite od Kosova se poznati po vojskite veshtini, i mnogu od niv veke bile na vojnite i vo Hrvatska i Bosna, zamislete vo 1998-1999 im se sprotistavija so kakva takva municija, a zamislete sega koga imat normallna armija. So ova se stavi tocka na toa, deka Kosova a seriozna i normallna drzava zasekogash. Za se drugo osven ova, mozhe da se diskutira slobodno.
Реално е вака. Србија нема да ве нападне оти тоа ќе значи тотална ескалација на ситуацијата. Ама јасно е: ако решат, 1999 ќе изгледа како детска игра во споредба што ќе се случи сега. Заеби вештини воени и други глупости.

Albancite od Kosova se poznati po vojskite veshtini, i
...и познати по ваѓање на органи на затворениците и сечење на екстремитети, а богами и егзекуции на невини деца каури за ширење страв, тие делуваат чопоративно, а тоа не се воени вештини, тие сопствен брат ќе боцнат со нож за време на ручекот, оти накриво го погледнал, немојте да се воодушевувате на нив имаат скапано семе, сите проблеми во регионот се од нив, па и во МКД патиме од нивни генерации, може и ти си некој од коридорот на Бранко Црвенковски што ги вдомил тука за време на косовска криза и никогаш не се вратиле, а сега летаат орли.

Јаките вештини,единствено некоја минорна битка и тоа на една рака со изгубени 2-3 прста да ги изброиш. Дури у 2001ва не добија тука само заседи. Радуша се посравте каде и косовари направија инвазија. Цела авионска подршка од нато, артилерија од Албанија и тие познати со "војските" вештини заглавија на Кошаре.

Курти има респект од мене затоа што пробува да ја направи сериозна и нормална држава и си ја брани државата колку и да не ја признаваме и оспоруваме. Запад не сака такви и среќа ова изигра во нивна полза, сепак запад е немилосрден и воопшто не им е гајле за нас, а и за вас туку нивни интереси. Курти и Косово може скапо да ги плати овие потези на Курти, не оваа акција туку противењето за спроведување договори кои се компромис каде Косово прави остапки.

Остај сила, далеку е Косово од некоја сила во споредба со стари држави кои имаат воена индустрија и огромно искуство. Грција, Србија и Бугарија тие што се моќни во овие 7-8 држави што само си бараме беља во регионот без исклучок на Турција коа е посилна од цел Балкан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom