Топ патиче брат. Дај уште некоја слика да видам.
Не знам, во последно време Адидас скренаа малку…Носам Champion од SportVision веќе 3 години по ред разни модели,сакам да си купам Adidas Terrex, 5600 некако не ми се дава, мислите ли дека треба да си ги купам. Ем ги сакам ем не ми се даваат пари.
A као патика за outdoors шо мислиш?Не знам, во последно време Адидас скренаа малку…
Терекс налепница ставаат кај ќе им падне на памет! Чист маркетинг!
Јас имам зимски чевли, ниски, повеќе како комбинација чевла/патика ама пак зимска чевла со крампони.. терекс веќе 4-5 години…
Ретко ги носам, обично 10-20 пати преку зима па затоа и не ги мењам, како нови се.
Ама кога гледам денес Терекс на што се стои.. смеа ме фаќа!
Уф…A као патика за outdoors шо мислиш?
Овие да не ги гледаше?Носам Champion од SportVision веќе 3 години по ред разни модели,сакам да си купам Adidas Terrex, 5600 некако не ми се дава, мислите ли дека треба да си ги купам. Ем ги сакам ем не ми се даваат пари.
Не не не брат јас патика гледав ниска. Инаку препорака за чизма у зимски услови и урбано и планина и снег... 2900 денари имаш Кандер у SportVision, ако сакаш нешто поскапо 7-8000 тогаш Iowa, McKinley, зависи дали сакаш да ставаш дерези па какви дерези автоматски полу-автоматски, ако пак имаш поголем буџет земи си LaSportiva и долги години нема да видеш зима. Моја препорака ти е да си земеш Кандер, ем ефтино ем квалитетно сам ќе си видиш ти тоа. Водоотпорни се тестирани со дупла постава, имате обичен ѓон ама ко на гума од крос е долу, не лизга. Овие поскапите имаат вибрам ѓонови не ти треба тоа сега за сега.Овие да не ги гледаше?
Прегледај го приврзокот 392396
Ме интересира ако имал некој вакви или слични Терекс, како се покажани? Мислам вреди за понудава да се размисли. Не сакав скроз црни да земам ама па овие се Адидас си викам вреди за оваа цена. Немам чизми купено 7-8 год. Ми треба чизма универзална што би ја носел испод 0 степени насекаде, било низ град, работа или планина во снежни услови, не да пешачам во пола метро снег туку рекреативно пример до Крушево...
Абе какви дерези чоек, пребарував на Гугле да видам што е тоа . Инаку тие Кандер што ги спомна, изгледаат ок, само што нема броеви ни во SportVision, ни во SportReality. Носам ударна бројка, 43. Утре ако има од Адидасов број 43&1/3 да пробам да видам како се, може и да земам.Не не не брат јас патика гледав ниска. Инаку препорака за чизма у зимски услови и урбано и планина и снег... 2900 денари имаш Кандер у SportVision, ако сакаш нешто поскапо 7-8000 тогаш Iowa, McKinley, зависи дали сакаш да ставаш дерези па какви дерези автоматски полу-автоматски, ако пак имаш поголем буџет земи си LaSportiva и долги години нема да видеш зима. Моја препорака ти е да си земеш Кандер, ем ефтино ем квалитетно сам ќе си видиш ти тоа. Водоотпорни се тестирани со дупла постава, имате обичен ѓон ама ко на гума од крос е долу, не лизга. Овие поскапите имаат вибрам ѓонови не ти треба тоа сега за сега.
Автоматски споено мислење:
Инаку и овие да ги земеш Адидас Терекс Фроузтрак нема да згрешиш.
оууу чекај бе, заборавив да ти кажам. SportVision имаат Кандер само во зимен период, а да си видиш ти McKinley во Intersport, ама иди им директно во продавница. Ем модерен планинар ќе бидеш со McKinleyАбе какви дерези чоек, пребарував на Гугле да видам што е тоа . Инаку тие Кандер што ги спомна, изгледаат ок, само што нема броеви ни во SportVision, ни во SportReality. Носам ударна бројка, 43. Утре ако има од Адидасов број 43&1/3 да пробам да видам како се, може и да земам.
Само Скечерс, најудобна патика. Сите модели им се добри.Да препорачате обувки за активно одење? Потребни ми се за кога одам некаде на шетање и постојано сум на нога. Да бидат донекаде стилски но и комфортни. Буџет, околу 4500денари.