Premier League - 2023/2024

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Еј почнаа да мрдаат малку фановите на челзи не извршиле самоубиство. :D
Автоматски споено мислење:

Ако некој е поставен на позиција спортски директор што преходно бил во клубот не значи дека си ја разбира работата. Туку е поставен таму да си зема плата и да го слуша извршниот директор.
Далеку ни е управата од средена.
tochno, sega opravdanjeto e daleku ni e upravata od sredena, posle koga kje se sredi upravata, kosachot na trevata kje bide kriv posho kazal nekoj na twitter...
ve ebam u nepismenite copy pasteri

Не му реплицирај на дегенот. Многу му е него гајле и за Манчестер, и за спортскиот директор и за било каква дискусија. Се работи за ретард болен за внимание. Ако му изигнорираш неколку постови ќе исчезне.
ich ne mi e gajle, normalno, treba nekoj bez zivot za vaka kako vas da se zalaga i kara za sporedni raboti

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Костич е ова бе, само овој профил го чува така за понормален и не пцуе и не вреѓа преку него, а иначе неделно праи по 20 000 други акаунти и спама по темите и по ДМ со слики од Новак со број 24. Забеган е скроз, двоен виртуелен живот води, кој го знае може и сам на себе си праќа пораки и слики.
Не е Костич бе, друга будала е овој, посебна сорта на психопат е овој, тој Зоки некој ретардињо.

@Io Sono Interista ќе го банираш и овој дупли акаунт или све едни исти Костич и Ставро ќе јадат бан доека вакви канцери ќе фигурираат низ темиве?
Од сеа секој пост на ваков дупли акаунт има да биде пријавуван лично и персонално од моја страна.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Зашто не го продаде тогаш летово?

Јасно ми е дека Санчо е unmanageable и да не бидам сфатен погрешно, не сум на страната на играчот, само викам дека Тен Хаг можеше многу подобро да ја изменаџира целава оваа ситуација. Имаше доволно прилика да увиди дека станува збор за лош карактер на играч и дека ова што го прави Санчо не е од вчера.

Фино лепо можеше да го продаде летово, додека сеуште имаше некаква цена играчот.
Зашто го оставија во тим? И ова е дел од менаџирањето на екипата.
Чист пример Артета, се ослободи од цело ѓубре на играчи кои ги имаше Арсенал и клубот почна да реди резултати.

Понекогаш одлукиве на Тен Хаг ми се од типот "сакам да се ебам, ама нејќам да ми влезе".
Претпоставувам дека навистина сакаше да го смени, и дека не очекуваше дека на обичен одговор, зошто Санчо не е во тимот, и одговорот на Тен Хаг, дека други играчи повеќе покажале на тренинг, дека овој ке излезе јавно и ке каже дека тренерот лаже, и дека тој е жртвата.

Грешка на Тен Хаг е што порано не увидел за каков неработник се работи всушност.

И така драги читатели, полека завршува една долгогодишна епоха на „уште Санчо и освојуваме титула“.

Дали после Хојлунд 75м, Маунт 64м, Онана 52м, Антони 95м, Касемиро 70м, Мартинез 57м, Варан 40м, Санчо 85м, Ван Де Бек 40м, Мегваја 87м, Бруно 65м, Ван Бисака 55м, Фред 59м, Лукаку 84м, Линделоф 35м, Матич 44м, Погба 105м, и така натаму 80м, ќе се најде клучната алка која недостасува за оваа прекрасна збирштина на најдобри индивидуалци на својата позиција на фудбал менаџер конечно да освои титула, останува да видиме.
Eдно добри 4 години касниш со "досеткава."

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.912
Поени од реакции
10.216
tochno, sega opravdanjeto e daleku ni e upravata od sredena, posle koga kje se sredi upravata, kosachot na trevata kje bide kriv posho kazal nekoj na twitter...
ve ebam u nepismenite copy pasteri

ich ne mi e gajle, normalno, treba nekoj bez zivot za vaka kako vas da se zalaga i kara za sporedni raboti
На челзи што му е изговор што го гута длибоко од кого стигне?
Не е изговор факт е, не реков дека ќе ја доминираме лигата ако имавме подобра управа.
Прв пример е твоиот челзи одкако дојде јенкито и смени управа го јадете од кого стигнете.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Eдно добри 4 години касниш со "досеткава."
1695757034544.png

Само се надевам дека ке го продадат во Јануари, и да завршиме со оваа приказна.
И така драги читатели, полека завршува една долгогодишна епоха на „уште Санчо и освојуваме титула“.
Со сила терате човек Бијонс да се прави.

Брејјј

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Aj вака, како на мало дете, пошто самиот не можеш да си ја разбереш досетката. Каде имам пишано дека уште Санчо фали за титула?
А извини, не знаев дека правилото за да се направи досетка е да мора членот што го цитираш да има дадено изјава во службен весник заверена со крв од девица за нешто кое што го спамира фан базата за тимот за кој навива.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
А извини, не знаев дека правилото за да се направи досетка е да мора членот што го цитираш да има дадено изјава во службен весник заверена со крв од девица за нешто кое што го спамира фан базата за тимот за кој навива.
Не мора, ама ако има толку многу, како што викаш, зошто нив не ги цитираш? Здрав разум, место глуп цинизам.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Не мора, ама ако има толку многу, како што викаш, зошто нив не ги цитираш? Здрав разум, место глуп цинизам.
Другар, немам толку време за да мапирам форум и кој што има напишано, пуштив тема, го забележав твоето мислење кај шо го отпишуваш Санчо и бараш да се продади, се погоди ситуацијата и тоа е тоа. Ништо лично и персонално.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Другар, немам толку време за да мапирам форум и кој што има напишано, пуштив тема, го забележав твоето мислење кај шо го отпишуваш Санчо и бараш да се продади, се погоди ситуацијата и тоа е тоа. Ништо лично и персонално.
Па како сега одеднаш немаш време да мапираш цел форум, а за цела фан база на Јунајтед знаеш кој што мисли и што напишал? Твои зборови.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.912
Поени од реакции
10.216
Па како сега одеднаш немаш време да мапираш цел форум, а за цела фан база на Јунајтед знаеш кој што мисли и што напишал? Твои зборови.
Брат со "следна година е наша" фан база најде да се расправаш?
Сега ќе почне нетспенд статистика да ти вади. :D

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Брат со "следна година е наша" фан база најде да се расправаш?
Сега ќе почне нетспенд статистика да ти вади. :D
„Следната година е наша“ > „Уште Санчо и освојуваме“

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
На челзи што му е изговор што го гута длибоко од кого стигне?
Не е изговор факт е, не реков дека ќе ја доминираме лигата ако имавме подобра управа.
Прв пример е твоиот челзи одкако дојде јенкито и смени управа го јадете од кого стигнете.
nema izgovor, shit show e vodenjeto na chelsea

Kajgana Shop

На врв Bottom