- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.481
- Поени од реакции
- 5.948
Игор, Стефан и Бојан се тројцата терористи убиени од косовската полиција.
"Kad se vojska na Kosovo vrati"![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игор, Стефан и Бојан се тројцата терористи убиени од косовската полиција.
"Kad se vojska na Kosovo vrati"![]()
Ti gi imas dojavite u kladža, trebase da ja igras 1 u 1..Ova vcera beshe edna golema pobeda za Albancive vo Kosovo. Megunarodnata javnost gi priglasi kako vinovnici, a pak tie jadeja 4 viktimi, i plus direktno od Kosovskata armija, bez nitu eden pomosh od KFOR. Ova e golema pobeda.
А колку од рак умреа во Косово изминативе 25 години после интервенцијата на Нато?Egal повеќе шиптaри умреа живи изгорени во изминатите години, одошто срби на Косово.
Сијка Пиштолова, за Кајгана форум, од лице место...Вечерва приведени уште двајца во селото Бањска поточно во хотелот кој се наоѓа во село,пронајдено големо количество оружје.
Приведените срби почнале да соработуваат со истражителите, кажуваат детали за групата, ќе има приведувања сега.
Еве јас за тебе едно прашање! Зошто лажеш дека ни еден албанец не бил на овие протести?Едно прашање?Зошто ни еден албанец не излезе на протести за случувањата на Онкологија?Па сигурно и албанци пациенти се лечеле таму им се криеле лекови трпеле огромни болки,биле осудени на огромни маки за некој кретени да се богатат?Така се гради соживот,кога за проблемите шо сите не мачат во државава да излезиме сите заедно.А не да ве трујат само со национализам.
pa shto sakash ? Vi go ostavija drzavata, nas ne zajebaa. Pocna vojna za teritorija, zavrshi na vojna za prava.Потсети се како почна...
Прегледај го приврзокот 391905
Macedonia (11/03)
2009-2017.state.gov
... a како потоа заврши.
Не не, али дека добро ја искористија ситуацијава со помош на нивните чувари Американците да го свртат притисокот повеќе према Белград во светската јавност сеа Белград е тој што изгледа кој ги праи проблемите.Чекај, сакаш да кажеш дека овие Србиве што избегаа од Косово работат за Курти и Американците? Па тогаш Вучиќ треба да ги стрела по брза постапка, не да ги лечи.
wagnerci ima li megju ubienite i uapsenite?Се појави снимка од моментот кога бандитите го напуштаат манастирот и бегаат кон Србија.
Како стока се качија на еден од блиндираните возила, значи имале повеќе од едно такво возило.
Косовските медиуми известуваат дека повреден бил и Милан Радојчиќ еден од најмоќните српски криминалци кој по потекло е од Косово а важи и за водач на сите кримо групи, истиот успеал да избега во Србија.
Моја претпоставка е дека Вучиќ не ја контролира ситуацијата толку колку што медиумски прикажува, и ова му е група избегана од контрола. Веројатно поддржана од проруски струи, за да му намалат маневарски простор за седење на две столчиња.Не не, али дека добро ја искористија ситуацијава со помош на нивните чувари Американците да го свртат притисокот повеќе према Белград во светската јавност сеа Белград е тој што изгледа кој ги праи проблемите.
Овде има мн нејаснотии, мене не ми е јасно не ни имаше детали што и како се случува, посебно читам Белград било мрак околу настанот, мн малку информации.
Мн ме интересира при таков арсенал на оружје што им извадија, па 28 возила кои минимум чинат 500 000 евра, оружје да не праиме муабет они му ја киднаа по снимките од дронот со голи раце.
Моја претпоставка е дека Вучиќ не ја контролира ситуацијата толку колку што медиумски прикажува, и ова му е група избегана од контрола. Веројатно поддржана од проруски струи, за да му намалат маневарски простор за седење на две столчиња.
Ама и Курти е далеку од таа морална некорумпираност и високиот коњ што медиумски обожава да го јава. Ги имаше опколени, можеше сите да ги испоапси во најмал случај, реши да ги пушти во замена за некоја дневно-политичка компензација.