Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.281
Со боксирачи и палки Чкембари и Лозари тепале родители пред деца, тоа сакаш да го кажиш со сликата?
Imase sliki od vas ,pa gi brisevte imavte koristeno i toa kako.
Ti decko deka si bil del od ekipata sto tepala prv se pofali na forumot,aj da pomine sezona na svadbi da izbadis uste nekoj denar pa da vidime sto magup si.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Брејј ама сте се распишувале, чоек еден ден да не напраи пауза.
Јас само да прашам, бојкотов само на форум го прекинавте или и на утакмици ќе почнете да идете?

:pijani:

Член од
22 февруари 2022
Мислења
316
Поени од реакции
1.814
Со боксирачи и палки Чкембари и Лозари тепале родители пред деца, тоа сакаш да го кажиш со сликата?
Не, само ја постирав сликата која кружеше по познати ФБ "Ултрас", "Хулигански" портали, гледајќи ја истата слика секој ке протолкува тези или некои вистинити моменти од тој ден, прифатете го тоа.

Комити објавуваат одземен транс на шверцери - бил купен,
Упаѓаат во Кавадарци во сала, зашто биле повеќе, зашто го обоиле платното и др.
Тоа е....

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Imase sliki od vas ,pa gi brisevte imavte koristeno i toa kako.
Ti decko deka si bil del od ekipata sto tepala prv se pofali na forumot,aj da pomine sezona na svadbi da izbadis uste nekoj denar pa da vidime sto magup si.
Што сакаше да каже писателот со ова :) ?
Да си знаел кој сум шо сум, ќе си знаел и дали сум бил или не. Да си знаел кој сум шо сум, свадби :pos:уше помалку ќе спомнуваше.
Океј е, Чкембари корнеле жени за коса во Кавадарци, татковците 20 души со боксирачи и палки пред нив ги тепале, на дедовците му ги земале бастуните....доволно бладвавте, доволно де лажевте сами себе а и ги носевте во заблуда останатите.

Член од
22 февруари 2022
Мислења
316
Поени од реакции
1.814
Што сакаше да каже писателот со ова :) ?
Да си знаел кој сум шо сум, ќе си знаел и дали сум бил или не. Да си знаел кој сум шо сум, свадби :pos:уше помалку ќе спомнуваше.
Океј е, Чкембари корнеле жени за коса во Кавадарци, татковците 20 души со боксирачи и палки пред нив ги тепале, на дедовците му ги земале бастуните....доволно бладвавте, доволно де лажевте сами себе а и ги носевте во заблуда останатите.
Не, не ги извртувај сега работите.
Кој што си добил ке се носи со тоа, памет за друг пат.
Така е и за Лозари, нивно си е тоа што се опуштиле и не биле внимателни, отпосле кукање и паламудење џабе е.

Член од
22 септември 2021
Мислења
237
Поени од реакции
953
Како тоа Чкембари ги иссилиле Лозари против вас кога претходно вие имате обид да му земите знаме од кола 15 на 1, уствари 2 со девојката бил? Одма истат вечер ви бараја ливада одбивте. Стварно мислевте дека на баражот шо се игра кај нив нема да сакат да ви вратат?

Ако можи да дајте мислење за една постара дешавка кога пирати ви дојдоја и го "киднапираја" вашиот член и му го зедоја знамето УКБ. Па и видео имаше на youtube кажваше дечкото кој се најдобри. Тогаш многу плачевте дека било нефер, дали сега го променивте мислењето?

Прво негирате дека зедовте бело платно па после пу пу неважи така е фората си знат лозари. Да, си знат сите какви ПР експерти сте. Секоја чест

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Ако можи да дајте мислење за една постара дешавка кога пирати ви дојдоја и го "киднапираја" вашиот член и му го зедоја знамето УКБ. Па и видео имаше на youtube кажваше дечкото кој се најдобри. Тогаш многу плачевте дека било нефер, дали сега го променивте мислењето?
Jas kako sto doznav za kavadarci nikoj ne bil cepnat, mu zemale sto ima od navivacki rekviziti i go ostavile da si odi,a toa za livadata bilo ne tamu dojdete vie vamu i taka ne bidnalo nisto, za razlika od napadot na Pirati vrz UKB koga kidnapiraa dvajca od UKB vo sred karpos zosto imaa konekcii so Nindza togas i imaa vetar vo grb i gi odnele vo avtokomanda gi terale zbori koj se najaki pirati vie ste picki picki sme isto taka ne bea cepnati deckite od UKB , no kidnapiranjeto samo po sebe ne bese navivacki, i ne gledam kako gi spojuvas tie dve raboti ? Kavadarci i kidnapiranjeto na dvajca mladi decki od UKB od strana na togas mafijaski strukturi niz Skopje koj imaa i znacki vo niv i pravea sto sakaat?

Член од
6 јануари 2023
Мислења
5
Поени од реакции
12
Пред тоа и други ликови, дел актери, дел политичари дел бизнисмени кои се од СДС. Дали Комити се и СДС ?
И цело време сами се демантирате, ако Комити се војници на ДПМНЕ како тогаш ова МВР на СДС им ги вози знамињата, или сепак ако треба ДПМНЕ и СДС ќе ги закопаат секирите за ги носат на Комити знамињата безбедно.
Нели сега 8 години е на власт СДС на нашата земја :vozbud:

-----

За жал, на форумов се води не здрава дискустија
Ne 8 tuku 131 godina se na vlast organizaciive sto gi spomnuvate
Pricinata sto zivo kopile ne ostana vo Makedonija
I dodeka gledamr barem na moment da zaboravime na toa deka kao demek nisto nemoze da se smeni(mozebi i nemoze)
i se zanimavame da razbistrime glava so fudbal i mnogu jakata navivacka scena sto ja imame, morase i tuka da gi spomnes iminjata od koi ni se povrakja
A koga ke razmislis poubavo, so cista svest duri i vo poslednata nadez za nekakov otpor:navivackite grupi kade moze da se sobere cesna i nepotkupliva grupacija, i tuka imaat svoi lugje i spiuni za kauzata im, za da slucajno ne dojde do nekoj zhar na makedonshtina od nigde nikade nesmee nikako da se razgori
Neka ostane na pcuenje peenje i fejsbuk
A ako ima 2-3 ca sto ke ja precekorat linijata, sto ke im tekne nesto kako ilinden, odma ke bidat stiseni ili so potkup da se otkazat ili so mestenka/kjotek
Ne sme vojnici tuku sme slugi na rezimskiot cirkuz narecen dpmne vs sds
Zabludava trae uste od vremeto na trgovecot politicar
Uste od togas na eden komita trojca kodosi
Uste od togas ni gori pod nozete a trgovcite koi se na celo gi pravat kalkulaciite kade kolku moze i davaat vetuvanja za ppdobro, ja pravat borbata lazna i uste poteska
Narodot seuste gine pati i se dvizi kon bezdnata
Planot im e uspesen se pomalku cesni i dostoinstveni momci
Se pomalku i pomalku lugje koi bi zastanale na branikot na svetoto trojstvo sto go spomna
Gi ima no sekojdenvno se razocaruvaat i otkazuvaat zatoa sto ostanatite 98% sogragjani ednostavno kur gi boli za sve
A se povekje nalikuva na krah
Batali bitno da ziveat ultras dvizenjeto i navivackite paroli do toa ni doslo
Se ceka vikend da pieme smrkame i ispukame glasni zici + slika za story obavezno
Samo neka ima zabava
Pa barem da imase jak huliganizam incidenti akcii pa ajde ke pominese vidi gi budali si merat muda
A ustvari najgolemata tepacka na internet na forum
...
P.s za kogo si za gruevski da se vrati ili za tretata opcija levica?
Автоматски споено мислење:

Ne 8 tuku 131 godina se na vlast organizaciive sto gi spomnuvate
Pricinata sto zivo kopile ne ostana vo Makedonija
I dodeka gledamr barem na moment da zaboravime na toa deka kao demek nisto nemoze da se smeni(mozebi i nemoze)
i se zanimavame da razbistrime glava so fudbal i mnogu jakata navivacka scena sto ja imame, morase i tuka da gi spomnes iminjata od koi ni se povrakja
A koga ke razmislis poubavo, so cista svest duri i vo poslednata nadez za nekakov otpor:navivackite grupi kade moze da se sobere cesna i nepotkupliva grupacija, i tuka imaat svoi lugje i spiuni za kauzata im, za da slucajno ne dojde do nekoj zhar na makedonshtina od nigde nikade nesmee nikako da se razgori
Neka ostane na pcuenje peenje i fejsbuk
A ako ima 2-3 ca sto ke ja precekorat linijata, sto ke im tekne nesto kako ilinden, odma ke bidat stiseni ili so potkup da se otkazat ili so mestenka/kjotek
Ne sme vojnici tuku sme slugi na rezimskiot cirkuz narecen dpmne vs sds
Zabludava trae uste od vremeto na trgovecot politicar
Uste od togas na eden komita trojca kodosi
Uste od togas ni gori pod nozete a trgovcite koi se na celo gi pravat kalkulaciite kade kolku moze i davaat vetuvanja za ppdobro, ja pravat borbata lazna i uste poteska
Narodot seuste gine pati i se dvizi kon bezdnata
Planot im e uspesen se pomalku cesni i dostoinstveni momci
Se pomalku i pomalku lugje koi bi zastanale na branikot na svetoto trojstvo sto go spomna
Gi ima no sekojdenvno se razocaruvaat i otkazuvaat zatoa sto ostanatite 98% sogragjani ednostavno kur gi boli za sve
A se povekje nalikuva na krah
Batali bitno da ziveat ultras dvizenjeto i navivackite paroli do toa ni doslo
Se ceka vikend da pieme smrkame i ispukame glasni zici + slika za story obavezno
Samo neka ima zabava
Pa barem da imase jak huliganizam incidenti akcii pa ajde ke pominese vidi gi budali si merat muda
A ustvari najgolemata tepacka na internet na forum
...
P.s za kogo si za gruevski da se vrati ili za tretata opcija levica?
Nesakam u nikoj slucaj da bistram politika i da ja svrtam na taa tema tuku se nadopolnuvam na toa deka na forumov nema zdrava diskusija(sekako cest na isklucoci) i bolje da se zakluci zasekogas

Последно уредено:
Член од
21 септември 2023
Мислења
35
Поени од реакции
117
На Комити можам да му признам дека страшно добро работат на извртување реалност, се водат по принципот СТО ПАТИ КАЖАНА ЕДНА ЛАГА СТАНУВА ВИСТИНА!
Се надевам не се малоумни читателите па лесно ќе му се сервира извртената реалност (сме тепале татковци со ќерки, жени и деца, старци неподвижни, сме ги насанкале лозари да се зафатат со комити, имало кај нас крокодили со стомаци, неписнени, сме биле 10 души кај шо сме 40 или 80-100 души кај шо сме 300итн...)
Најсмешно од се е шо до вчера му се умилкуваја на лозари мислејќи ќе ги привлечат кон нив, против нас, а уствари лозари се воздигнати и не се малоумни па почнаја и да му нанесват порази на комити, па сега магично рибари станаја подобри а лозари станале група за потсмев, смешно пресмешно, кој е малоумен нека верва...
А уште посмешно во то дека Чкембари ги бранеле лозари во Кавадарци дека само со нас гостувале, во превод - да не беа Чкембари ќе видеја тие Лозари убо.
Шо треба ова да значи? Признавате дека Комити се плескани и поразвани од Чкембари на сите страни и дека можат само да му се фатат???
На дерби сме се береле најмногу, само за вардар сме постоеле, ПА ВО ЦЕЛ ЕБЕН СВЕТ НА ДЕРБИ ИМА НАЈМНОГУ ПУБЛИКА:facepalm:
Реалноста е дека на сите средби или сме исто или сте помалце па мора да се бара некој изговор.
За крај еве ви ја паролата оти буквално секој ден, секоја реченица, на интервјуа на спортисти и навивачи, за форумо да не прајме муабет..., ги спомнувате Чкембари.
ДОПРВА ЌЕ ИМАТЕ КОШМАРИ ВО ГЛАВИТЕ ОД ЧКЕМБАРИТЕ И ЛОЗАРИТЕ;)Прегледај го приврзокот 391378
Тоа да дека во цел свет има повеќе народ на дерби,ама не се видело на дерби бројот на навивачи да се зголеми за 10х

Член од
7 ноември 2022
Мислења
126
Поени од реакции
369
КУП на Македонија 1/16 Финале

ГФК ОХРИД - ФК Детонит 2-0 (20.09) Среда!

Дали имаше други активни групи вчера?
Иам едно прашање, зошто толку се форсирааат подгрупите гледам скоро на сите натпревари обавезно мора да им застава од подгрупа а од групата се изоставува. Баш уште пред некој ден сакав да прашам на гостовањето незнам кај бевте само застава блу форс а нема застава Рибари.

Член од
22 септември 2020
Мислења
156
Поени од реакции
392
Тиквеш - Брегалница три кола интересни дуели
Тиквеш - Вардар
Тиквеш - Брегалница
Брегалница - Вардар

Член од
22 мај 2023
Мислења
71
Поени од реакции
129
И да, Чкембари се виновни што ги инволвираа Лозари во конкфлик со Комити, НОВ конфликт почнувајќи од баражот.
Приказната НЕ Е ЗАВРШЕНА секако.
Ги насанкавте и буквално ги наместивте. Али ако, ќе се тера па живи били па видели.

Ова тропање по форуми, од ликови како овој Спасителот . овој Батица, овој
EastBoys, имаше уште еден ме мрзи да барам сеа, после баражот го напраи профилот, викаше ако Комити дојдат у Кавадарци да земат знаме у бел чаршаф ќе излезат.
Овие јузери а и можеби некои Чкембари не сите (некои се свесни)само дополнително со провокации , нормално криејќи се зад тастатура, може да исценираат да настрадаат други дечки од Лозари, кои не се провактори како нив, али ќе настарадаат заради нив. И со ова, дополнително поттикнуваат членови на Комити да продолжат да ГИ ПРОГОНУВААТ, ДА ГИ БРКААТ итн, иако некој може сака да СМИРИ ситуација, малку да се олади таа работа, ама не бива дека некој сами си ги бараат АПЛА до крај, до кога до РАСПАЃАЊЕ ?!

Кога на некого почнуваш да се курчиш, треба да знаеш на кого и со кого имаш работа, и дали можеш да истраеш во тоа.
Комити, реално почнаа да се курчат на ГРОБАРИ, свесно, една од по опасните групи на балкан, има и работи што не ги знае форумов, сигурен сум.
Беа сликани нивни бутнати маици, беше кажано дека ќе бидат соблекувани ако бидат видени итн. Беше скандирано против Партизан, против Србија дури, значи сигурно СВЕСНО.
После тоа, Комити требаше да гостуваат у Београд, работен ден беше , полни ви беа устите и ушите ДАЛИ ќе гостуваат, КАКО ЌЕ ПОМИНАТ, што ЌЕ БИДЕ итн. Се појавија Комити, ПРОДОЛЖИЈА, против ПАРТИЗАН и Против СРБИЈА скандирања затоа што другата страна ја навредува нашата држава!

Гостуваа во работен ден, се вратија. И тоа е ПЛУС и тоа така се прави.
За разлика од таа ситуација, ОВАА ПАРАЛЕЛА, човече ЛОЗАРИ после баражот, не само што не гостуваат во Скопје, него и не излегуваат од Кавадарци, па дали е могуче :)
И замисли, има луѓе да ПОСЛЕ ТОА да СЕУШТЕ провоцираат Комити ама чекај само на ИНТЕРНЕТ ?!
јА ДА СУМ на ваше место, не би се понашал така, секој си знае за себе.

@glavunja
@Cozenca

Кажете вие нешто за ова а не да кажувате како за Тиквешко не била добра паролата.
Зашто Комити на пример беа и во Струмица и ВО Струга, зашто немаше никакви навреди таму ? Ниту кон Ајдуци ниту кон Паткари, ниту кон Струмичани ниту кон Стружани . ПА ЗАТОА што тие групи не провоцираат ниту по Вардар ниту по Скопје ниту по Македонија.
За Комити свето тројство е Вардар Скопје Македонија. И било кој навредува ЕДЕН од овие синоними, ќе му биде возвратено ЖЕСТОКО па дали биле Гробари, или јајчари или кој сакаш, не не боли кур и не ебеме жива сила.

------

@110%Makedonec
Не сум бил 2018та илинден на 02.08, така да не знам за ова, можеби си во право, иако знам дека членови на комити после тоа имаа проблем дури на работни места (По некои институции кај што мора да се има чисто досие), значи не биле само Битолчани со пријави.
Ама кога го спомнуваш ова како ПЕРИОД , неможев а да не ти пишам дека тогаш почна период со голема РЕПРЕСИЈА врз Комити, траеше се до промената на уставното има, повеќе месеци. Огромна репресија, не знам дали беше така и кај вас ?!

@favorito
Имам доказ и знам дека на баражот во Кавадарци земен е шал на малолетне дете 12 год, што било со татко му.
За ова сум сигурен. Слушнав и за уште еден случај али за тоа немам докази. За првиот случај тврдам.

--------

За крај, паролите со нешто градоначалници политика Комити, Мицковски, нешто што ти ја знам, ви е ништо, ПРОМАШАЈ и нема логика ниту поента.
А зашто ? Па еве ви слика да видите зашто.
П.С Пред 3 недели градоначалник на Центар, доаѓа од РЕДОВИТЕ на СДС на нашата Земја, се сликаше со СЕЗОНСКИ билети.
Пред тоа и други ликови, дел актери, дел политичари дел бизнисмени кои се од СДС. Дали Комити се и СДС ?
И цело време сами се демантирате, ако Комити се војници на ДПМНЕ како тогаш ова МВР на СДС им ги вози знамињата, или сепак ако треба ДПМНЕ и СДС ќе ги закопаат секирите за ги носат на Комити знамињата безбедно.
Нели сега 8 години е на власт СДС на нашата земја :vozbud:

-----

За жал, на форумов се води не здрава дискустија, има многу профили но малку квалитетни мислења, дури можам да признаам и од мојата група има не потребни коментари, провокации итн.
Но неможам да не ги кажам. оние неколкумина подбуцнувачи, провокатори, кои дополнително прават некој да бидe насанкан, колку и да сака човек да смири ситуација.
Од Чкембари, имаше неколкумина и ок ликови што се водеше добра дискусија.
Ne znam vo koe svojstvo i za sho si me spomnal, ali red i kulturno e da ti vratam barem za ona sto MISLAM deka si me spomnuval

Kako sto napomenaa clenovite pogore, ne vi ja znam istorijata so Lozari, ama prvin vie ste napadnale. Dali e vistina, dali ne e vistina ostavam vie da kazete deka seriozno neam informacii. Lozari go napravija edinstvenoto logicno sto mozese koga se igra barazot, kazav i togas, i pred nekoj den isto, nema poenta da se zemaat maici so klubsko logo, dresovi i trenerki na FK/RK Vardar (ili Pelister ako se igra vo Skopje, nezavisno), a kamoli da se kurcat so istoto. TOA NE SE NAVIVACKI REKVIZITI!!!

Za delot podole kaj sto si me spomnal, zosto Komiti ne provocirale...neam ja nisto protiv ostanatite paroli, kazav samo moe VIDUVANJE. Del od pesnata za 12 vataski mladinci, SPORED MENE, ne e najdobar nacin da se ismejuva protivnicka navivacka grupa, ima nekoi granici. Mozebi vie ne ste go sfatile ili razbrale taka, mozebi ostanatite NG ne go razbrale taka, megutoa treba da se znae deka ima golem broj luge sto NE SE ZAPOZNATI so navivackiot svet i ja razbiraat na mnogu poinakov nacin celata prikazna. Isto i za parolite nameneti kon kavadarcani, ili bitolcani, ili prilepcani, ili obratno za ostanatite navivacki grupi od Makedonija vs SK. Glupo e vo situacija koga barate poddrska od cela Makedonija, koga se pretstavuvate kako klub na narodot, da si secete grankite i da stvarate omraza i rivalstvo so obicna publika cisto deka imate problemi so Lozari/Ckembari ne znam koj. Znaci so ova ne kazuvam deka NE TREBA DA POSTOI RIVALSTVO, rivalstovoto e mnogu ubava rabota, posebno ako e ZDRAVO. Ako nema omraza, imas pottik celo vreme da bides podobar od drugite, loso e koga e monotono i sam si na vrvot, nema protiv kogo da se natprevaruvas i po nekoe vreme pagjas. Kazuvam samo deka ako imate problem so Lozari/bilo koj, namenete gi parolite kontra niv, ne kontra site. Edno e da se peat standardnite provokatorski pesni neli Skopski p**ki od edna strana i provincijalci od druga strana(zboram za sporadicni skandiranja, ne celo navivanje da bide bazirano samo na toa, se znae..vo glavno za klubot treba da se pee, ostanatite koj gi e*e), a sosema podrugo e da se posvetuvaat paroli kaj sto se zemaat stihovi od edna mnogu bolna pesna so cel da se ismejuvaat. Pozdrav i ubav den

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Навивачкиот свет е таков, никој не победува секогаш, и секој претрпува пораз кога тогаш, па дури и најголемите. Така да, до дечките што коментираат да се правдаат воа беше така тоа беше вака, по машки е да се признае пораз него ли да се правите будали самите себе
Го цитирам постов пошто ми падна во очи скролајки низ темава, после случката во Кавадарци. Не памтам некој некогаш да признал пораз или поздравил некоја акција на ривалска група, кога во случката е вклучена неговата група, и буквално секогаш истите причи се вртат и при секоја најмала дешавка никнуваат минимум 10 нови профили кои ќе ја правдаат или јачаат нивната група. Ретко кој воопшто и ја сфаќа овде поентата на тие акции и докажувања, сите муабети се сведени на броење кој колку луѓе имал на трибина и кој бил појак во тепање, мислиш за бокс правиме муабет, а не за навивачки акции.

Премногу фама се крева за небитни случки, а за тоа кривица имаат и самите групи, кои на некој начин ги охрабруваат членовите на истото, одземање на знаме на фанови кое никогаш не било дел од копот на навивачка група и никако не е поврзано со истата, или обележја од типот на клупски маички, дресови, шалови е смешно и бедно, и групите треба да завземат став по ова прашање и истиот јасно да биде пренесен на своите членови. Од друга страна, правдање со „пазарски“ маички или неактивни членови е излишно, ако некој во Скопје шета со Чкембари/Шверцери маичка, сигурно не треба да проверуваме прво дали е легитимна маичката па да ја одземеме, ама тоа одземање е само индивидуална лекција и ставање до знаење кој на која територија може да се шета, а никако не е сериозен трофеј или пораз за групата, затоа што не секој индивидуалец може да се контролира. Дека се легитимно одземени дел од маичките во Кавадарци на баражот, се, нема што да полемизираме, фактот што има екипи како тие од Лисиче или (уште полошо) Жути и компанија, кои не се свесни за ризиците и ривалитетот е само показател колкава е свесноста и едуцираноста на членовите на сценава, без разлика дали биле активни членови или не, со носењето такви реквизити ја претставуваат групата и треба да се свесни за истото. Од друга страна, тој ден имаше можеби 2 илјади Вардарци дојдено, голем дел од нив не се членови на навивачка група, напаѓање такви ликови кои отишле со обележја од КЛУБ, а не од ГРУПА за мене е нон-сенс, ама истото тешко ќе се искорени кај нас и верувам дека би се случило и во обратно сценарио во Скопје.

За крај, наместо вакви навивачки акции како последната во Кавадарци да бидат за поздрав и поттик за докажување, истите се негираат и правдаат, а величат не толку битни и навивачки случки како погоре. Намалете со егото и јачањето, истото важи и за членови на Комити, имало акции, имало напади, имало блиски средби, секогаш некој може да настрада со бокс повеќе или помалку, секогаш некој може да биде надјачан, целта е тоа да биде во „ферски“ услови, без користење оружја и оставање можност некој од глупост сериозно да настрада. Зборуваме за навивачки групи, докажувајте се со песни, навивање, кореографии, пароли, акции, не со бицепси и трицепси, нека има здраво ривалство и нека се искоренат непотребните глупости како каменување и гаѓање со предмети по стадиони и сали, има луѓе кои што го следат клубот повеќе од многу членови на навивачките групи, забавата и присуството на стадионите е и нивна привилегија и не треба да им биде одземена и нарушена од „пијани будали:)“, самите си го рушиме угледот пред јавноста и после плачеме што сме опишувани како стока народ.

П.С. На тема Скопје vs the others, ќе кажам само лично мислење, спротивно на повеќето што сте пишувале тука, респект за Рибари што пробуваат да се докажуваат со сите, одржуваат здраво ривалство со Паткари и не виткаат кичма пред сите. Нормално е дека ќе бидат надјачани од групи како Комити и Чкембари, ама навивањето во Македонија е сведено на Скопје и анти-Скопје, супер е да се види промена од таквото движење. Едно време и Лозари со Фаланга влегоа во интересен клинч, фалат такви помали ривалства и докажувања помеѓу останатите за живнување на сценава.

П.П.С И 500 админи да има темава, џабе ќе е, кога толкава е свеста и едукацијата кај членовите, потрудете се да игнорирате залутани членови (лесно се приметливи) за чистката да биде полесна и терајте фер и конструктивна дискусија, за постарите највеќе важи ова, затоа што вие треба да сте пример и извор на едукација за тинејџерите овде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom