- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.329
- Поени од реакции
- 44.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vakov e @ZelenoBelПрегледај го приврзокот 391382
Чкембари на форумов воздржувајќи се да не пишат во темата што ја бојкотираат ама будно ја следат и го читаат секое мислење.![]()
Toa e toa, shhhhh TISHINA!!!Dobro eve ok se e kako sto treba i nie lazeme site komplet vie tvrdite deka tepate se zivo i divo deka vi nema ramen no toa e spored mene floskuli frlanje zosto nemate so da praite vo bitola, dokolku ne e taka sakam dokaz i odgovor AMA SEGA SAKAM DA MI ODGOVORIS NA PRASANJEVO. Ajde eve prasanje do vas nit kako Komiti nit kako Ribari nit kako Falanga nit kako bilo koja NG ova e prasanje covek na covek. Mozes li da mi kazes bilo kakva akcija od strana na CKEMBARI ? Eve nabroj mi gi togas i togas gi napadnavme Komiti ili FA ili CPB da ne spomnuvam sverceri ili balisti zosto so niv osven gledanje na fejsbuk drug duel nemate i kupot kaj sto od tepanje imase samo tegnenje na ogradata. Cekam odgovor da znaes dokazi ednaska deka vredite kako grupa i odgovorimi na prasanjeto,pozdrav
Прегледај го приврзокот 391382
Чкембари на форумов воздржувајќи се да не пишат во темата што ја бојкотираат ама будно ја следат и го читаат секое мислење.![]()
Не разбирам глуп пелагониски "хумор".
dobra travaМалу друга тема, ама БИТНА за фудбалот во Македонија!
А то е цел живот исмејувањето за "нивите" во кој се играт фудбалот!
На таја тема ФК Охрид имат еден од подобрите тревници, и солиден стадион за играње! И тррбит да е пример за то како требит да изгледат еден тревник.
Со ова само ми го потврдуваш постот дека глумите бојкот на темава, а дремете по цел ден тука и читате што се пишува.
ПРВО, ти како нов овде на форумот и како некој шо две чисти нема од навивачки групи НАЈМАЛКУ заслужваш некој тебе да ти реплицира. Одговорот ако сакаш можиш да го прочиташ, ако сакаш не, за другите е наменет!!!!Dobro eve ok se e kako sto treba i nie lazeme site komplet vie tvrdite deka tepate se zivo i divo deka vi nema ramen no toa e spored mene floskuli frlanje zosto nemate so da praite vo bitola, dokolku ne e taka sakam dokaz i odgovor AMA SEGA SAKAM DA MI ODGOVORIS NA PRASANJEVO. Ajde eve prasanje do vas nit kako Komiti nit kako Ribari nit kako Falanga nit kako bilo koja NG ova e prasanje covek na covek. Mozes li da mi kazes bilo kakva akcija od strana na CKEMBARI ? Eve nabroj mi gi togas i togas gi napadnavme Komiti ili FA ili CPB da ne spomnuvam sverceri ili balisti zosto so niv osven gledanje na fejsbuk drug duel nemate i kupot kaj sto od tepanje imase samo tegnenje na ogradata. Cekam odgovor da znaes dokazi ednaska deka vredite kako grupa i odgovorimi na prasanjeto,pozdrav
Ova kjerkata mnogu zabradena nekako hahahahaha