MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
И во Германија почнале

Вчера се вратив од одмор во Грција и користев Мтел сим картичка од пакетот калимера. Презадоволен сум од интернетот. Мтел во Грција се врзува на мрежата на Cosmote која за разлика од Vodafone e подобра. Еве тест

Attachments

• Screenshot_20230723_133949.jpg
    Screenshot_20230723_133949.jpg
    150 KB · Прегледи: 30
Вчера се вратив од одмор во Грција и користев Мтел сим картичка од пакетот калимера. Презадоволен сум од интернетот. Мтел во Грција се врзува на мрежата на Cosmote која за разлика од Vodafone e подобра. Еве тест
Toa nee usluga od Mtel, toa e od cosmote.gr/roaming i nee nikakov pokazatel deka nestoto e dobro,vodafone sekogas imal losa/slaba pokrienost i brzina.....

Toa nee usluga od Mtel, toa e od cosmote.gr/roaming i nee nikakov pokazatel deka nestoto e dobro,vodafone sekogas imal losa/slaba pokrienost i brzina.....
Zena mI kupi paket od 500 denari za 3 giga vo A1 roaming i koristese mreza od vodafone i Internetot bese za nikade. Sakam da kazam deka Cosmote se podobri od vodafone. Jas mislev deka i mtel koristat mreza od vodafone no ispadna deka ja koristat od Cosmote. Gi kontaktirav MTEL na mesinger i MI rekoa deka taka treba da stoi da bidete na Cosmote.

Zena mI kupi paket od 500 denari za 3 giga vo A1 roaming i koristese mreza od vodafone i Internetot bese za nikade. Sakam da kazam deka Cosmote se podobri od vodafone. Jas mislev deka i mtel koristat mreza od vodafone no ispadna deka ja koristat od Cosmote. Gi kontaktirav MTEL na mesinger i MI rekoa deka taka treba da stoi da bidete na Cosmote.
Druze 7 /10 dena vo godinata,ke izdrzis kako i da e,problemot e na home network se so tapa ponuda....

Изненаден сум што е Космоте во принцип како виртуелен оператор работат на мрежите на хостот ретко вака шпартање по други мрежи. Очигледно ова е со некој договор од ТС. Инаку не сум имал никогаш проблем со Водафон во Грција со А1 сум користел нет и се било океј. Ме интересира дали роамингов им работи во други земји пошто во почетокот ништо не работеше

Сеа приметов зашто нема на Мтел страницата листа на роаминг партнери во другите земји? Или јас не ја гледам

Aber nemaat Mtel. Nekolku pati gi prasav koga ke pocne spojuvanjeto so neotel i tie ne mi odgovorija Za nigde se. Mnogu neseriozno i sluzat kako dekor
Колку пати е кажано дека МТЕЛ во Македонија е формално влезен како параван колку да ги пере црните пари на Александар Вучиќ :pos:

Колку пати е кажано дека МТЕЛ во Македонија е формално влезен како параван колку да ги пере црните пари на Александар Вучиќ :pos:
А шо е битно дали е параван за Александар Вучиќ ? Муабетоф е за спојувањето што како кога

MTEL ne e kriv sto KZK ne nosi odluka deka moze da go preseme Neotel, toa samo zboruva za nas kolku "super biznis klima" imame. COSMOTE ne smeete da go stavite vo ista recenica so Vodafone, razlikata na mreza e den i nokj. Cosmote ja ima pokrieno cela Grcija so ultra brz 5G. Vodafon u tuneli skroz se gubi, a i vaka e ne e nesto brz.

MTEL ne e kriv sto KZK ne nosi odluka deka moze da go preseme Neotel, toa samo zboruva za nas kolku "super biznis klima" imame. COSMOTE ne smeete da go stavite vo ista recenica so Vodafone, razlikata na mreza e den i nokj. Cosmote ja ima pokrieno cela Grcija so ultra brz 5G. Vodafon u tuneli skroz se gubi, a i vaka e ne e nesto brz.
Одговорот од КЗК

Attachments

• Screenshot_20230921-173300~2.png
    Screenshot_20230921-173300~2.png
    136,2 KB · Прегледи: 38

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom