Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2023
Мислења
25
Поени од реакции
95
Pocekaj za brzo,ova e samo pocetok.

Sledno sto da bide da vi vlezeme doma kaj sto spiete da ve tepame i ebeme, ajde ti rekov izlezete od kaj vas pa da vi se sluci raspad.Zasto nemate edno gostuvanje ?????Koga ke gostuvate nekade?????
Уште се немаме начекано групно не заборавај
Автоматски споено мислење:

А не пичкарски па нападнете кога сме ние не деца да напаѓате

Член од
11 април 2023
Мислења
15
Поени од реакции
15
Уште се немаме начекано групно не заборавај
Автоматски споено мислење:

А не пичкарски па нападнете кога сме ние не деца да напаѓате
Tolku te pogodi ova situacijava ili ti si biden eden od ovie so begaja ko picki?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.130
Поени од реакции
10.208
Не се секирај знам како е.
Вистината излезе на виделина и знам дека ве боли.
иначе да кога сме веќе кај боење колку зимате од квадрат, дома треба да кречам, па барам молери.
Tи македонче или си некој клињо или си ебиветар за Демир Хисар, трето нема. Ти гледаш ли што и се случи на твојата навивачка група, или на братската ви, пошо не сакаш да кажеш дали си шурмен или лозарче. После тоа што се деси ти мене ми реплицираш вистината излезе на виделина и знам дека ве боли :ROFLMAO:. Што ме боли бе машко?? Toa што ви ебале мамата у ваша сала што ве силувале?? Јебига знам дека е траума ама тоа е. Можда некад ќе помине, може вие ке дојдете у Скопје у Јане Сандански или у некоја населба па ќе земете нешто,ќе удрите некој шамар.Тоа е, организирајте се сега, состаноци, мудајлиите на чело и цепај. Еве имате натпревар во недела па да видиме. А за кречење једино сестра ти да ја искречам:sekcza:

Член од
15 септември 2023
Мислења
25
Поени од реакции
95
Tи македонче или си некој клињо или си ебиветар за Демир Хисар, трето нема. Ти гледаш ли што и се случи на твојата навивачка група, или на братската ви, пошо не сакаш да кажеш дали си шурмен или лозарче. После тоа што се деси ти мене ми реплицираш вистината излезе на виделина и знам дека ве боли :ROFLMAO:. Што ме боли бе машко?? Toa што ви ебале мамата у ваша сала што ве силувале?? Јебига знам дека е траума ама тоа е. Можда некад ќе помине, може вие ке дојдете у Скопје у Јане Сандански или у некоја населба па ќе земете нешто,ќе удрите некој шамар.Тоа е, организирајте се сега, состаноци, мудајлиите на чело и цепај. Еве имате натпревар во недела па да видиме. А за кречење једино сестра ти да ја искречам:sekcza:
Кој бе сте тепале у сала ајајјаахха леле смешки свадбари митомани пуштете го видеото.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
FB_IMG_1694801367341.jpg

Денес цртале на раат :D :D :D
Еве ги Лозари мобилизација за со Вардар
Се гледаме во недела :)

Член од
19 март 2021
Мислења
25
Поени од реакции
199
Шт.
Вие сте распаднати,нас ни нема паднато ударно знаме.
Во падна ударно од Ајдуци у сала 2008 год.
Немам намера да провоцирам, само корегирав.
Терајте со хулиганските коментари.

Член од
22 мај 2023
Мислења
71
Поени од реакции
129
Admin, daj te molam pozacisti ja temava i baniraj gi teletabisive shto napravile profili u poslednite 48h. Garantiram deka bar edno 80% od ovie novite profili ne se clenovi nitu na Lozari, nitu na Komiti tuku samo se ubacuvaat od strana, gi palat ostanatite, ja razvodenuvaat diskusijata so glupi postovi i generalno ja rasipuvaat cela tema.

Член од
27 март 2023
Мислења
75
Поени од реакции
777
Да се навратам на дерби помеѓу РК Вардар Неготино и РК Тиквеш токму во салата Јасмин во Кавадарци (2019)

При влез на Винари во салата почнаа да се фрлаат камења и за среќа немаше повреди ( а можеше да има и тоа огромни )

После случката дојде постар член на Лозари на наша трибина и се извини, дека станува збор за деца надвор од контрола, подаде рака и беше стварно гест за почит

Утакмицата заврши во најдобар ред, на двете трибини имаше прозивки, навивање, и патриотски песни, што на крајот заврши со аплауз и почит од двете страни

Да се надоврзам, акцијата на Комити е стварно на друго ниво, и може само да симнеме капа

Но тоа што видов од видеата, иако 4 пати побројни, Комити дојдоа, имаше мала пресметка на влезот, влегоа го земаа знамето и заминаа

Колку што видов јас, не бес таргет присутните од Лозари туку само нивните реквизити, иако можеше да биде многу полошо

Јас мислам дека ова е чесен и потег за поздрав од страна од Комити

Навивачкиот свет е таков, никој не победува секогаш, и секој претрпува пораз кога тогаш, па дури и најголемите. Така да, до дечките што коментираат да се правдаат воа беше така тоа беше вака, по машки е да се признае пораз него ли да се правите будали самите себе

Во секој случај, предобар настан за да се разгорат страстите пред дерби, се надевам дека со инволвирањето на полицијата нема да има проблеми, пошто и двете страни ќе наебат

Во Недела очекуваме вистински навивачки спектакл, се надевам без крвави инциденти

Спортски поздрав до двете страни!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom