Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• z7W5fRp.jpg
    z7W5fRp.jpg
    204,9 KB · Прегледи: 98
Шт.
Вие сте распаднати,нас ни нема паднато ударно знаме.

Вие да тргнете на гостување со се автобусот 6 пати ќе се распаднете по пат

Доста бе друже, ејјј напор еј. Немаше акција, во 2 дошле, на голораки Лозари. Ете, може вака? Само батали веќе муабет...ебати тоа Кристијан Голубович филмот.

Ovie kurvi od komiti se site pripadnici na ebr , i imaat informacii za se sto se slucuva ovie ni "N" od navivaci nemaat,poveketo clenovi im se policajci momentalno ,bas sega trebase da ja igraat utakmicata so Mvr a ne togas , no ne se sekirajte p.. ke padnete vo nasi race ,sverceri ke ve soblecat goli da idete niz centar zapamtete.

Тврдам дека е точно, само ако мислите за ова во Кавадарци, Тигрите ја превземаа оваа акција… не може со ЕБР во Кавадарци, мора поорганизирано.

Pocekaj za brzo,ova e samo pocetok.

Sledno sto da bide da vi vlezeme doma kaj sto spiete da ve tepame i ebeme, ajde ti rekov izlezete od kaj vas pa da vi se sluci raspad.Zasto nemate edno gostuvanje ?????Koga ke gostuvate nekade?????
Уште се немаме начекано групно не заборавај
Автоматски споено мислење:

А не пичкарски па нападнете кога сме ние не деца да напаѓате

Уште се немаме начекано групно не заборавај
Автоматски споено мислење:

А не пичкарски па нападнете кога сме ние не деца да напаѓате
Tolku te pogodi ova situacijava ili ti si biden eden od ovie so begaja ko picki?

Не се секирај знам како е.
Вистината излезе на виделина и знам дека ве боли.
иначе да кога сме веќе кај боење колку зимате од квадрат, дома треба да кречам, па барам молери.

Tи македонче или си некој клињо или си ебиветар за Демир Хисар, трето нема. Ти гледаш ли што и се случи на твојата навивачка група, или на братската ви, пошо не сакаш да кажеш дали си шурмен или лозарче. После тоа што се деси ти мене ми реплицираш вистината излезе на виделина и знам дека ве боли :ROFLMAO:. Што ме боли бе машко?? Toa што ви ебале мамата у ваша сала што ве силувале?? Јебига знам дека е траума ама тоа е. Можда некад ќе помине, може вие ке дојдете у Скопје у Јане Сандански или у некоја населба па ќе земете нешто,ќе удрите некој шамар.Тоа е, организирајте се сега, состаноци, мудајлиите на чело и цепај. Еве имате натпревар во недела па да видиме. А за кречење једино сестра ти да ја искречам:sekcza:

Tи македонче или си некој клињо или си ебиветар за Демир Хисар, трето нема. Ти гледаш ли што и се случи на твојата навивачка група, или на братската ви, пошо не сакаш да кажеш дали си шурмен или лозарче. После тоа што се деси ти мене ми реплицираш вистината излезе на виделина и знам дека ве боли :ROFLMAO:. Што ме боли бе машко?? Toa што ви ебале мамата у ваша сала што ве силувале?? Јебига знам дека е траума ама тоа е. Можда некад ќе помине, може вие ке дојдете у Скопје у Јане Сандански или у некоја населба па ќе земете нешто,ќе удрите некој шамар.Тоа е, организирајте се сега, состаноци, мудајлиите на чело и цепај. Еве имате натпревар во недела па да видиме. А за кречење једино сестра ти да ја искречам:sekcza:
Кој бе сте тепале у сала ајајјаахха леле смешки свадбари митомани пуштете го видеото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom