- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.515
- Поени од реакции
- 5.936
Колку да се каже.Што бидна со тревникот на Градски бе, го оправија ли?
Во меѓувреме Холандија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку да се каже.Што бидна со тревникот на Градски бе, го оправија ли?
ffm nema nisto so stadionot, plakja za da go koristiКој е задолжен за одржување на тревата на стадионот? ФФМ или некоја фирма на дуи?
Во чија сопственост е стадионот?ffm nema nisto so stadionot, plakja za da go koristi
na grad skopje, to javnoto pretprijatie kako i da se vika ne znamВо чија сопственост е стадионот?
Не е на Град Скопје. ПУИГ или сега по ново претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор, кое управува со Градски, е државно.na grad skopje, to javnoto pretprijatie kako i da se vika ne znam
Се ми е јасно. Познавам 2ца вработени во тоа јавно претпријатие, мислам дека не ни знаат што им е работа и каде работат.
Срам.
Како зошто, каде ќе прават концерти Цеца, Жељко и ТеаЈас не ни знам зошто имавме потреба од толкав стадион, два пати дали сме го исполниле во 15год. Словенија, Хрватска, Албанија, Норвешка, Данска, балтичките земји, сите овие имаат помал стадион од нашиот, околу 20к. Само ние изградивме стадион колку за 10мил популација.
Едно мало стадионче со 20к со трибините до терен и ќе имаше многу подобра атмосфера и изглед него ова моментално. Новите на Словенија и Албанија баш се симпатични, едниот 16к, другиот 22к, скоро секогаш исполнети.