- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 3.068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам како комбинирате Alexandria 2 i 30 степени надвор алал да ви е![]()
Колку си ми небитен да ти се правдам зошто сега ми е купен не си свесен![]()
Ама ти си по ражничиња...се вртат пичиња со овој парфем Александрија или послабо?
si go kupil na 12 a ti stignal za 1 den braos beДенес ми пристигна копија на One Million на Пако Рабан за 20 евра... Каква копија луѓе ова е и подобро од оригиналот. Оваква тоалетна вода до сега никогаш немам користено. Преубава...за сите сетила плус со феромониВидете и го составот и се е јасно...Прегледај го приврзокот 390707
Прегледај го приврзокот 390708
Prime member сум на Амазон и тоа запиши си го...Ако си prime member добиваш побрзо и бесплатно. Месечно се плаќа по 5 евра членарина за да бидеш вака привилегиран ко мене и да добиваш искинати пратки со употребувани производиsi go kupil na 12 a ti stignal za 1 den braos be
Prime member сум на Амазон и тоа запиши си го...Ако си prime member добиваш побрзо и бесплатно. Месечно се плаќа по 5 евра членарина за да бидеш вака привилегиран ко мене и да добиваш искинати пратки со употребувани производи
Ама ништо страшно сега ем ќе им го дотрошам ем ќе им го вратам и пари на сметка ќе ми стигнат.