Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со воздушна пушка?
Како што гледам вие го терате филмот „Што барала девојката да се облекува провокативно, затоа ја силувале“... Браните неодбранливо, и изгледате смешни искрено. Ако си пристрасен не треба да се правиш слеп при очи..Ама тоа е...Прегледај го приврзокот 389957Прегледај го приврзокот 389958
Прва слика - експлозија на AGM-88 HARM.
Втора слика - експлозијата во Константиновка.
Значи нападот бил извршен со AGM-88 HARM, која Русите не ја поседуваат.
Војската користи чипови од машини за перење претежно.Вчера била погодена и горела руската фабрика, најголем руски производотел на микроелектроника, а 90% од нивните производи се за војската.
Се сомневам дека е таа единствена, да беше тоа така ќе беше заштитена како тврдина. Згора на тоа увезуваат и чипови од Ерменија, Турција, Холандија, Јапонија и Кина така што не е голем проблем.Вчера била погодена и горела руската фабрика, најголем руски производотел на микроелектроника, а 90% од нивните производи се за војската.
Го искористија јенките ова за она класично нацистичко однесување...или си со нас или си против нас. Практично не оставија место за неутралност и цел Запад го уценија да страда у нивниот напад на Русија. Проблемот за оваа коалиција у Европа е што страда пред се економски и нормално е прва на удар у случај да ескалира работата.Na marginive na konfliktov, ex-premierkata na Finska, za zasluga sto ja vnese zemjata vo NATO, e nagradena so pozicija sovetnik na Bler.
Nesto Fincite I zameruvaat za nekoi banalni raboti, kako rastenje na drzavniot dolg, kratenje na socijalni programi I sl, ama sto e toa bitno vo sporedba sto Nato e na granicata so Rusija...
Za nasa zal, taka e...... Практично не оставија место за неутралност и цел Запад го уценија да страда у нивниот напад на Русија. Проблемот за оваа коалиција у Европа е што страда пред се економски и нормално е прва на удар у случај да ескалира работата.
Моментално сме пред еден тест, ова е поправен тест за белиот човек после неуспехот кој го доживеа со короната. Можеме да бараме оправдување дека не фатија неспремни со вирусот арно ама за ова нема да има оправдување ако не покаже народот волја. Од секогаш сум се сомневал у моќта на народните маси да покажат нешто самоиницијативно, може затоа што тоа у Македонија никогаш го немало. Ќе бидеме сведоци на еден за мене лично голем експеримент за тоа дали рајата може да смени нешто. Ако не видиме пресврт у Германија и Франција у наредната година дена тогаш тогаш може да констатираме дека све е заслужено.Za nasa zal, taka e...
Ama nisto cudno ako vidis koi "ja vodat" Evropa.
...
све е заслужено.
So pravo, bi rekol...... Од секогаш сум се сомневал у моќта на народните маси да покажат нешто самоиницијативно