Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
Добро сум разбрал. Нема официјална истрага против Ентони во Англија, засега. Доколку ова се случи, очекувам и он да отиде под лед.
Understand Getafe are on the verge of reaching an agreement with Manchester United for Anthony! #MUFC

Negotiations at very advanced stages between the two club

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Sofyan Amrabat:
“I’m a midfielder so i looked up to Paul Scholes, Roy Keane, David Beckham but there were many big players, Gary Neville, Rio Ferdinand, Louis Saha, Wayne Rooney, Ronaldo. I can go up to 1 hour with the names!!”
Sofyan Amrabat:
“I will give everything i have to make the fans proud.”
Describe myself as a player? I don't like to talk about myself. I want to show what I can do on the pitch. I can promise that I will give my best every day, every minute, every second."
❤️
Вакви играчи ни требаат. Мислам дека со Касемиро баш ќе се вклопи.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
882
Поени од реакции
1.177
Клубов изгледа Амрабат последен че го изгаси светлото, така ми оди работава, циркуз клуб сме, за жал. Толку години ме оболеа катаракти, душевно сеа и физички истоштив.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.584
Поени од реакции
66.293
Имаше една песна што ја пееше Џамбазов во Супер Бинго, кога му ги читаа броевите на лозовите преку телефон.Така и овде.

Член од
13 мај 2016
Мислења
499
Поени од реакции
958
Искина ПР тимов на Гетафе, браво!
Со позитивни видеа секој ден, објави, ги загуши и измори негативните желни за внимание коментари.
Лекција од факинг Гетафе за како Јунајтед требаше да направи, ама ние сме мапет шоу не сме фудбалски клуб.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Клубов изгледа Амрабат последен че го изгаси светлото, така ми оди работава, циркуз клуб сме, за жал. Толку години ме оболеа катаракти, душевно сеа и физички истоштив.
Но тоа не е се :D ...
Sofyan Amrabat has been replaced in Morocco national team due to an injury ⛔

Yahya Jabrane has been called up to cover for the injury of the new Man United midfielder.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.584
Поени од реакции
66.293
Со позитивни видеа секој ден, објави, ги загуши и измори негативните желни за внимание коментари.
Лекција од факинг Гетафе за како Јунајтед требаше да направи, ама ние сме мапет шоу не сме фудбалски клуб.
Не би да ги бранам од клубот по фијаското со одлуката, ама Гетафе нема ни приближно слични проблеми како Јунајтед во случајот со Гринвуд. Според мене, клубот направи огромна грешка кога не го врати назад веднаш откако стана јасно дека нема да има пресуда против него. Тој вакум што клубот го направи со одлагањето на одлуката, дозволи да настане ситуација каде што практично е невозможно да го вратат.

Yahya Jabrane has been called up to cover for the injury of the new Man United midfielder.
Па кажаа дека има некоја мала повреда на грбот уште на медицинските. Не знам зошто ова ви е вест. Мислам дека намерно е ова, чисто да се искористи репрезентативната пауза за да го уходаат што е можно повеќе.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
секоја чест за нив, ама некако јас не верувам дека ова се го прави ПР тимот на Гетафе... се си мислам дека имаат некаква "помош" од Англија

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
26 јануари 2020
Мислења
882
Поени од реакции
1.177

Па пред некој ден прочитав дека иако му нашле проблем некаков на медицинските прегледи, исфорсирале да го земат. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.584
Поени од реакции
66.293

Патем, со Санчо, сега се жали по медиуми дека не го консултирале кога кажале дека имал ментални проблеми. Јас изјавава на Тен Хаг не ја гледам како да кажал дека овој само ментално има проблеми, туку 80-90% од времето зборува за физичка повреда, која е во корелација со менталното здравје. Иако, скоро па сум сигурен дека немал никаква физичка повреда.

Kajgana Shop

На врв Bottom