- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 7.854
17 igrame so Tikves vo kavadarci,se poklopija terminite.Нареден викенд, 16/17 Септември во Скопје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
17 igrame so Tikves vo kavadarci,se poklopija terminite.Нареден викенд, 16/17 Септември во Скопје.
Затоа пишав 16/17, може да се смени датумот…17 igrame so Tikves vo kavadarci,se poklopija terminite.
Нема појак муабет дека по кој знае кој пат во дерби против нас "ги ебале" судиите. Вчера и слепец и некој што прв пат во живот гледал ракомет ќе видеше дека се судеше се и сешто во нивна корист и пак не го искористија тоа. Со делумно лош ден на голманите, со никаква помош од десен бек ги измалтретиравме 60 минути, изгледаа како маалска екипа, немаа одговор за ниту еден наш напад, кога им сменивме 5-1 одбрана со Срдановиќ напред се изгубија тотално.
Штета голема што не испазаривме добро десен бек (иако оставам простор Алонсо да се разигра) и уште еден резервен голман ќе бевме на исто рамниште, вака им давам блага предност најмногу поради широката клупа и поголемата ротација, али ако ги добиеме прво коло, верувам дека на полусезона и те како ќе се засилиме и ние...
A sto pravime so drugite farmacevti sto ako na kraj tie ja zematZasluzeno pobedivte, cestito super kup, ama da ne recite ne vi kazav, titulata ostanva vo Bitola ovaa godina

Ќе маниме по некое апче, ќе се смириме.A sto pravime so drugite farmacevti sto ako na kraj tie ja zemat![]()
Не ми е јасно како може судиите да им се виновни кога судиите беа од Битола?Нема појак муабет дека по кој знае кој пат во дерби против нас "ги ебале" судиите.

Не ми е јасно како може судиите да им се виновни кога судиите беа од Битола?![]()
Нашиве биле задоволни од шпанецот,
Офф леле кутрите тиеПо нивна логика овие биле предавници и скопски куропушачи. Као судат во корист на Вардар за Начевци да ги делегираат на европски натревари. Да не земаме сеа да ги вадиме сите сомнителни одлуки против Вардар на вчерашниот натпревар. Пак ќе кажам, класични небулози и наприфаќање на реалноста.
.