Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За денеска позитива ме бие некако без разлика што сме умрени штознам..може да ги спружиме ако не изгориме на почеток ќе изгорат тие нафурани се.

За денеска позитива ме бие некако без разлика што сме умрени штознам..може да ги спружиме ако не изгориме на почеток ќе изгорат тие нафурани се.
2&3+ уплатено па нека се живи здрави сега (y)

Onana, Wan-Bissaka, Lindelof, Martinez, Dalot, Casemiro, Eriksen, Antony, Bruno Fernandes, Rashford, Martial

Артета паметно си го врати Габриел во прв состав. Да видиме битката на титаните во средина како ке заврши, Ерксен vs Хаверц. Дало ке биде клучен ако сакаме да извадиме резултат денес.

Одличен тим очекував да стартува Регилон , но сепак само што дојде. Се надевам ќе добие шанса Хојлунд да им закачи некој гол во второ полувреме. Нема подобар начин да ја почне кариерата во Манчестер од гол на дебито против Арсенал во гости.

Мектоминеј и Санчо се повредија?
Ај Санчо, али шо фајде од Мектоминеј, играч што нај не ни одговара у тимот и у играта моментално.
Тие 30 мил од Вест хем требаше веднаш да ги прифатат.

Сега за сега само на одбрана мислиме.. средината посебно нападот никако да профункционира.

Сериозно, што е со бранењево на корнери, каде сите стојат на прва? Цело полувреме не го исправаат ова.

jPKXFR6.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom