Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У целава оваа лакрдија не забележав дека јувентус има 35 гласа дека ќе бил шампион на анкетана :pos:
Горе доле ист број фанови сме јуве интер милан, би требало исто да е, прекршуваат овие од другиве лиги шо само следат онака италијанско па гласаат ваљда за јуве оти има добар состав. Лани беа 2ри у лига(без одземени поени) и годинава нема да имаат товар од европски куп. Затоа и ја мислам дека јуве ќе се бори за скудето до крај, макар да неќна утакмицата шо ја играа ме разочараа, немаа никаков концепт како да го скршат противникот.од првиве 2 кола милан ме изненади највеќе зашто голема промена направија у состав, не играат само од странава на леао и тео и сите 3 утакмици што они ги изиграа доминираа.

Со пета им го закачи Алберто на Наполи.

Секако според transfermarkt на 297 натпревари има 170 победи, што е 57%.

I zaso vtoriov gol im go ponistija na Lazio? 2 kontakti imase posle ofsajdot od igraci na Napoli, kako ona na Jesus ne go racunaa za nov posed, koj mu e kriv sto kako idiot ja podade do igracot na Lazio. Tuka VAR mislam deka ne treba da reagira samo ne go smetaa ova ko pocnuvanje na nova akcija a tehnicki mozese komotno za toa da se racuna, degenov sto pogresi manje bitno, ne vlijaese nikoj na toa.

Греота ќе е ваа утакмица да не а тепа Лацио, одличен фудбал изиграа, му помиштиа два гола за минимален офсајд, драпај си меот..

Бдч лацио е оштетен вечерва..каков криминал е ова..
Ете го Наполи и ултра јакиот Гарсија..

@PticaSelica друже во неколку наврати го ругаш Н'Дичка а он се уште нема настапено во серија А..
Нека му даде Мурџо шанса па да му судиме..Он е замената за Ибањез веруј тоа е тој што фали во напад на корнери ;)
Од Љоренте ти гарантирам дека нема да е полош а додека му се дава шанса за две године го гледам како Рудигер во Рома од 2 сезона..првата сите знаеме каков циркус беше он..
И да од семејни причини не играше Н'дичка после паузава го гледам во 1 постава освен Мурџо ако не ја усере повторно..

Чек, кај Наполи стартен стопер им е Жезус сезонава? Земаа ли нешто после Ким или ова им е планот? Ако ова е случај ... :pos: :pos: :pos:
Мада немаа среќа у неколку наврати Наполи, али апла веќе им висеше гол у второ, еден поништен гол што мораше да е признаен бидејќи ВАР немаше право да интервенира, се направија наудрени, претходно уште еден поништен гол ради мал офсајд, среќа имаа ненормална им висеше голот. У хаос влегоа реално на ништо не личеа во второ после голот на Камада, момент до крај на мечот беше фрапантната контра на Педро кога стапна на нагазна мина пред шеснаестерец, дното го проби у ситуација 3 на 2 ако не се лажам.

Мрме боље опција ќе беше со тоа веѓите исчупани.Не
Една од најголемите мисли кажани на кајгана. Само 1% од луѓето може да сфатат што сакаше да каже авторот.

@PticaSelica да им честитаме титула на Руди и Наполи или рано е уште.

Па со цел памет рече овој бил мастерклас за Пиоли :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom