Охрид

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Aaaa ti si bil patriot, zatoa vaka napalen a ne deka Ohrid vredi za parite
Jas pa si pomisliv samo deka glup si.
Druze, i drugi morinja ima, ne e samo egejskoto koi se trilion pati poubavi od Ohridot.
Ali koj sum jas da ti kazuvam za tvoi pari kaj ke odis.
So sila na covek mozis samo da mu zemis, da mu dades nemozis. Daj mu, ke go frli :toe: .
Да напален пола свет го имам прошетано. Имам имоти кајшто ти никад нема да имаш. Ако грција ти е убава дојди во Австралија кога сакаш.
Ние “бедниците” затуцаните ке седиме во Охрид, иако мислеше дека и ја сум од Охрид. Оди цуцај го на грците, јади гиро за 3 евра и бањај се по кристално чистите плажи на Халкидики :pos:

Моментот е кога мочковци шо немаат вода во очите солат памет на сите али преку тастатура секако.

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.495
Поени од реакции
3.616
Да напален пола свет го имам прошетано. Имам имоти кајшто ти никад нема да имаш. Ако грција ти е убава дојди во Австралија кога сакаш.
Ние “бедниците” затуцаните ке седиме во Охрид, иако мислеше дека и ја сум од Охрид. Оди цуцај го на грците, јади гиро за 3 евра и бањај се по кристално чистите плажи на Халкидики :pos:

Моментот е кога мочковци шо немаат вода во очите солат памет на сите али преку тастатура секако.
Da go imase pola svet prosetano nemase top destinacija da ti bide turisticko mesto kade sto na plaza se gledaat cevki so fekalii kade sto direktno vleguvaat vo ezero. Mozeme da se cukame vo gradi ama Grcite se svetlosni godini vo kultura za turizam, duri i mali sela imaat 100 pati pouredeni plazi, parkinzi besplatni, sobiranje otpad i sl vo sporedba so Ohrid.

Bez navreda ama se gleda deka si tezok opinok, koj znae koj pat potenciras nekakvi imoti vo Aus. Ocigledno tamu mrsul na frlaat na tebe pa samo na forum, ili vo Ohrid moze da se pravis vazen.

Последно уредено:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Da go imase pola svet prosetano nemase top destinacija da ti bide turisticko mesto kade sto na plaza se gledaat cevki so fekalii kade sto direktno vleguvaat vo ezero. Mozeme da se cukame vo gradi ama Grcite se svetlosni godini vo kultura za turizam, duri i mali sela imaat 100 pati pouredeni plazi, parkinzi besplatni, sobiranje otpad i sl vo sporedba so Ohrid.
Мрсул никој не нафрла на мене, туку се познава кој крева чалам а гзот не му држи. Тастатурата ве напраи сите бизнисмени и експерти, а кога станувате сабајле ги облекувате папучите и веднете главите. Комплекси на друг можете да лечите не на мене.

:popce::popce::popce::popce:
Паркинзи бесплатни во Грција?:ojeaa:
Хахах толку беше коментирање на форумов.

кои црни села бе си ја возел некогаш грција цела со кола? Ја пред 1 месец бев.
Среќа џандарите имаат добри коли, мислам дела шипците од чир имаат подобри крнтии.

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.495
Поени од реакции
3.616
:popce::popce::popce::popce:
Паркинзи бесплатни во Грција?:ojeaa:
Хахах толку беше коментирање на форумов. Си имам работа со деца што штракаат на тастатура а како што реков вода немаат во очите.

кои црни села бе си ја возел некогаш грција цела со кола? Ја пред 1 месец бев.
Среќа џандарите имаат добри коли, мислам дела шипците од чир имаат подобри крнтии.
Parking, higiena, organiziranost, smestaj so site osnovni standardi. Ohrid za zal nema nisto od ovaa, parking slabo ili tamu kaj sto ima koi stigne naplakja duri i na livadi bez nikakvi uslovi. Higiena na minimum, kanalizacija direkt vo ezero ? Za organiziranost na soobrakaj, plazi ic ne vredi da se pisuva a smestaj sekoja dupka izdava sobi aparmani iako namestaj vnatre uste od baba im od Jugoslavija sto ostanalo nisto da ne se vlozi po moznost.

Ohrid e ubav ama treba mnogu za da se sredi, i nema uslovi za masoven turizam treba druga klientela da im bide target. A ne decista so broeni pari, lugje so nemaat moznost da otidat podaleku i gastrabajteri kako tebe so koga ke dojdat edinstvena cel im e da se pokurcat malku.

Dzandari i komunalci retko gledam niz Grcija, a sepak sekogas se e sredeno cisto i ima red toa e ona sto bas me voodusevuva tamu za razlika od tuka.

Vaka ednas u 10 godini ke pomines vo Ohrid radi ishtav i tolku..

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.033
Поени од реакции
11.054
Охрид > Дубровник
Аха, види народ што прави на дивоградби во Дубровник.

Исто ко и во Охрид

Последно уредено:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Parking, higiena, organiziranost, smestaj so site osnovni standardi. Ohrid za zal nema nisto od ovaa, parking slabo ili tamu kaj sto ima koi stigne naplakja duri i na livadi bez nikakvi uslovi. Higiena na minimum, kanalizacija direkt vo ezero ? Za organiziranost na soobrakaj, plazi ic ne vredi da se pisuva a smestaj sekoja dupka izdava sobi aparmani iako namestaj vnatre uste od baba im od Jugoslavija sto ostanalo nisto da ne se vlozi po moznost.

Ohrid e ubav ama treba mnogu za da se sredi, i nema uslovi za masoven turizam treba druga klientela da im bide target. A ne decista so broeni pari, lugje so nemaat moznost da otidat podaleku i gastrabajteri kako tebe so koga ke dojdat edinstvena cel im e da se pokurcat malku.

Dzandari i komunalci retko gledam niz Grcija, a sepak sekogas se e sredeno cisto i ima red toa e ona sto bas me voodusevuva tamu za razlika od tuka.

Vaka ednas u 10 godini ke pomines vo Ohrid radi ishtav i tolku..
Чекај што ти е тебе поентата? Пробуваш да ми објаснуваш дека има подобри места од Охрид?
тоа има нигде не сум го рекол тоа дека нема, ниту пак дека е најдоброто туристичко место.

Започнав дискусија за цените во Охрид пошто премногу премногу ја претерувате со лажење и правите споредба со Грција. Геврек било 130 денари, а коа пратив слика од затуцана пекара од Грција 300 работи извртивте дека вредело.

Појди прошетај на други места во светот и види како е и што е. Ќе сватиш дека и грција е една голема мочка со искршени патишта, полиција со стари коли, цени превисоки на убавите места како Санторини кадешто пијачка оди и до 20 евра.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
Јас генерално не сум против високите цени во шпиц, јбг голема побарувачка има и тоа ја диктира цената
Проблемот е што немаат усул ван сезона и незнаат да привлечат туристи а баш со црквите и останатите занемитости има што да се прави кога не е сезона ама не им доаѓа памет
Е сеа споредба море и езеро реално џабе ке се прави, се знае какво е пливањето и кои се бенефитите од морската вода
Иначе во хотелот кај што сум моментално во Гр има септичка јама иако е на 50м од море

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
22.998
Јас генерално не сум против високите цени во шпиц, јбг голема побарувачка има и тоа ја диктира цената
Проблемот е што немаат усул ван сезона и незнаат да привлечат туристи а баш со црквите и останатите занемитости има што да се прави кога не е сезона ама не им доаѓа памет
Е сеа споредба море и езеро реално џабе ке се прави, се знае какво е пливањето и кои се бенефитите од морската вода
Иначе во хотелот кај што сум моментално во Гр има септичка јама иако е на 50м од море
Koj ti e kriv deka ne si rezervira vo Ohrid pa da se smesas malce so elitata, kremot na opstestvoto. Pati sega na more, pitaci so da ti recam drugo.
I um za vgodina ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
Koj ti e kriv deka ne si rezervira vo Ohrid pa da se smesas malce so elitata, kremot na opstestvoto. Pati sega na more, pitaci so da ti recam drugo.
I um za vgodina ;)
Нека, нема јахтата кај да ја паркирам ке им го фатам пола езеро

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
I um za vgodina ;)
Ма дај боже се помалку копита и селјандури од МК да одат во Охрид, ке си седиме со србите, барем они го ценат местото и историјата на градот повеќе од пола популација од кај нас.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
Добро бе кој дава дозволи за вакви гадурии, никаква кохезија нема со околината, ни па допирна точка со некоја автентична охридска архитектура, ни па со околните градби…башка на кеј е дивуријава, сите да ја видат.
F495A5B1-16B8-472D-A94F-E0AD0D7DF053.jpeg

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
22.998
Ма дај боже се помалку копита и селјандури од МК да одат во Охрид, ке си седиме со србите, барем они го ценат местото и историјата на градот повеќе од пола популација од кај нас.
To e elitata, Ti, Srbite i nekoj dotraen penzioner so edna noga vgrob od Holandija i random kopiljaci sto uste nemaat pasos pa silom prilike moraat tamu i normalno Ohrigjani posto ne od so sakaat tuku gospod gi kaznil pa se rodile tamu :toe:.
Nie boranijata sto nemame za voda vo oci da si frlime nekako ke morame da se zadovolime so morski plazi.
Abe to e, sirotinjo i bogu si teska :(

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
Баш го ценат го сметаат за српско него џабе се крстиш во нив они доаѓаат само на пролаз, два дена и ајде кај циганите

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
To e elitata, Ti, Srbite i nekoj dotraen penzioner so edna noga vgrob od Holandija i random kopiljaci sto uste nemaat pasos pa silom prilike moraat tamu i normalno Ohrigjani posto ne od so sakaat tuku gospod gi kaznil pa se rodile tamu :toe:.
Nie boranijata sto nemame za voda vo oci da si frlime nekako ke morame da se zadovolime so morski plazi.
Abe to e, sirotinjo i bogu si teska :(
Па убаво е да си признаеш до кое ниво си. Само затуцан сељак како тебе се фали со грција дур јаде патлиџани на плажа.
Земисиго и знамето шо го вееш и набутај си го у гз со циганите.
Автоматски споено мислење:

Баш го ценат го сметаат за српско него џабе се крстиш во нив они доаѓаат само на пролаз, два дена и ајде кај циганите
Сега и србите ви се криви :vozbud: :dudlac:

Kajgana Shop

На врв Bottom