- Член од
- 27 јуни 2023
- Мислења
- 219
- Поени од реакции
- 600
Who the fuck is Шон?Шон is back! Навистина is back!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Who the fuck is Шон?Шон is back! Навистина is back!![]()
Vivax ACP-12CH35AERI+
Дали има некој искуство со овој клима уред.Ви благодарам
пушти линк со карактеристики и цена
Не се прај наудрен, ко божем од вчера си на форумов.![]()
Sekoja čest na ubavo sredeniot sajt, raboti brzo, gi ima najbitnite informacii bogami bravo.

Za ladenje e lezet so inverter, kako da znaev deka koga toga će ima tvoj komentar baš za ova. Na greenje i ne e drastična razlika, on/ off ne e neprijaten koga duva zošto duva baš toplo.Ај и јас да се пофалам(после толку жалење ради монтажата..)
Прв пат у живот користам инвертер…
Не дека ми беше лошо со он-офф, ама ова било жива згода!
Откај 13-14h пуштен, зададени 26ц, перката најзгора, втора брзина!
Ме смрзна, па го качив на 28ц, и го заборавив дека постои буквално!
Прилично сум сигурен дека на моменти и гасеше! За жал немам ват-метар да проверам кој му е минимумот…
30 квадрата, плус врата стално отворена од друга соба 16м2, плус ја стопати влези-излези се сновав низ дома…(куќа е, претсобе, тараса)
Буквално како да не постои клима, а она уствари си работи и си ја ибркува работата перфектно!
Прегледај го приврзокот 389184
термометров е скроз на другата страна од климата и плус високо закачен(1.7м отприлика).За чудо покажува и пониско отколку што би требало… ама ај зимам у обзир дека степен-два забегува и не е до толку точен.
![]()
КЛИМИ.мк - VIVAX APC-12CH35AERI R32 инвертер
Видео презентација на VIVAX APC-12CH35AERI R32 ИНВЕРТЕР клима уред.ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 WМАКСИМ...m.youtube.com
@најубав оваа е Aeri а има и нов модел Aeri+ така?
Рачунаме дека и непристрасно ќе споделиш тука тоа што ќе измеришDa se ispofalam i jas. Ovoj @PticaSelica me "prelaza" pa otidoa 35000 za mitsuto 25dm. Od na plaza epten lesno se troshele pari.Da se priberam od odmor pa da vidime so dostava i montaza kako kje odi. Edvaj chekam da dojdat mrazovi pa da si meram i jas koja klima kolku troshi.

Се ќе беше убаво ако податоците не беа селективно споделени.Sekoja čest na ubavo sredeniot sajt, raboti brzo, gi ima najbitnite informacii bogami bravo.

Мислам и јас сум слушал добри зборови за тој модел.... ама само сум слушал.... нишо конкретно не сум видел некој да сподели.Po se izgleda deka e taka, baš gore spomenatiov Amber niz Srbija e među najprodavanite modeli i za nego čitam mnogu pofalni zborovi baš za kulturata na rabota.
Ako navistina može da rabotif so180W ( dobro toa e vo idealen slučaj), neka e vo praksa ete 250 W e odlično.
Рачунаме дека и непристрасно ќе споделиш тука тоа што ќе измериш![]()
Па и не само што ќе измерам, туку и непристрасно ќе ја судам!Рачунаме дека и непристрасно ќе споделиш тука тоа што ќе измериш![]()

а пофалба за “старите” играчи кои ете малку троми, ама знаат да изиграат кога највеќе треба…Nemam namera nikogo da ubeduvam vo ništo, ne mi pađa na pamet da preporačuvam bilo što.Дај сподели линкови од тој српскиот форум... има нешо таму конкретно споделено да се види или сал муабети?