Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.295
Поени од реакции
5.573
Црна дупка не се гледа како на Интерстелар филмот тоа е само проекција како изгледа. Ослободи го умот, размислувај подалеку од тоа дека бог креирал се.

Замисли да имаш летало со кое ќе можеш секаде да одиш. Страв ми е да речам на работ на Универзумот оти одма ќе се јави мортал комбат спасителот. А не знам дали има раб. Ако има раб тоа е позастрашувачки од теоријата дека Универзумот постојано се шири. :вонзем:
Умот веќе ми е ослободен од догмите од атеизмот, а со вербата во живииот Бог, неограничените нешта ми стануваат потенцијално достапни.

Не сакам да замислувам, оти овде муабетиме за нешта кои се видени и забележани а не кои се отфантазирани...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.493
Поени од реакции
5.196
Прегледај го приврзокот 388363

As the plane is pushed forward by the force of thrust, it disturbs the air in its path. Some of this air flows over the top of the wing. This movement of air could be called wind, and is important because it creates lift, the force that pushes the airplane up, as explained by the Bernoulli principle.

Ова не ни затрепери. И ај да го тргнеме авионот на страна, колкави се шансите дека на висина од 2-3 km нема ни малку струење на воздух и балонот седи совршено мирно во една позиција?
Еееј, стварно, ако не можиш од видеото да видиш дека авионот поминува покрај балонот и видеото тука прекинува, значи џабе и двеста теории.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Умот веќе ми е ослободен од догмите од атеизмот, а со вербата во живииот Бог, неограничените нешта ми стануваат потенцијално достапни.

Не сакам да замислувам, оти овде муабетиме за нешта кои се видени и забележани а не кои се отфантазирани...
Потенцијално достапни хммм... абе ако завршиш во пеколот што ќе имаш на мени?
А ако си во рајот ќе ги дознаеш сите тајни на Универзумот?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.203
Поени од реакции
9.926
pa ne gagjas nesto sto ne znaes sto e, ne se kreva fighter so air-air missiles za leteci objekt koj nema heat signature.
Па не се загрозува воздушен простор туку така на што личи такво прелетување над туѓа територија? Ко низ Битпазар да прелетува :pos: Не тропај зелени каков air fighter каков leteçi objekt каков heat signature шпон еден :pos: Ова се владини "пробни балони" и ништо повеќе. Конструирана летечка чинија за воздушен простор од човечка технологија. Па зар НАСА малку милијарди врти?

@Ska Maniac погоре ме праша за проектот Blue Beam и гледам на Вики имаат објавено интересен податок јас ретко се сложувам со Вики ама мислам дека податокот е во ред.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.295
Поени од реакции
5.573
Потенцијално достапни хммм... абе ако завршиш во пеколот што ќе имаш на мени?
А ако си во рајот ќе ги дознаеш сите тајни на Универзумот?
Вероисповеста не е предмет на муабет на оваа тема...иако за твоиве прашања веќе постојат одговори.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
894
Поени од реакции
2.091
Што убаво видео (Blue Beam) е ова постирано на Зурлата / Спасителот.
Ако превртите на 11:30 ќе го видите космонаутот и белите вонземjани како мавтаат...ме потсеќа на цртанчето на времето: Микроби.
Космонаутот е Микроби, а белите се бисерите на Пепе. "Пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат Пепе".

На некои луѓе како Зурлата стварно им е досадно во животот и се замараат со вакви глупости.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.240
Поени од реакции
8.344
kolku e smesno sletuvanje na indijcive na mesecinata

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Вероисповеста не е предмет на муабет на оваа тема...иако за твоиве прашања веќе постојат одговори.
Ne e no e povrzana.
Автоматски споено мислење:

Да ве поздравам со една Охридска фотка...
ete go nlo pliva. Sto ti rekov gleas?

Последно уредено:
Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Овој што го боли глава. Мислам дека повеќето што ја следат темава го имаат изгледано а можда и веќе е поставено но ете нека го има пак.

Член од
2 април 2023
Мислења
384
Поени од реакции
820
Вонземјанин е само друго име за демон, според денешната Анатомија постои дел од човечкиот мозок наречен Reptilian Brain . Овој дел е всушност задолжен за најпримитивните човечки нагони како секс и јадење, што се и едни од 7-те смртните гревови во Библијата, блудничење и стомакоугодување.

Kajgana Shop

На врв Bottom