Кајгана квиз

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Па сеедно, секако тој прв што ќе одговори ги добива поените. Ако погодиш ти, секако после тебе никој ништо нема да пише.

Ама и онака ме растуривте, веќе немам ни идеи, и јас почнав да роварам по теми од 2006. :P Ќе следи прашање и ќе ве оставам до утре. ;)

Па сеедно, секако тој прв што ќе одговори ги добива поените. Ако погодиш ти, секако после тебе никој ништо нема да пише.

Ама и онака ме растуривте, веќе немам ни идеи, и јас почнав да роварам по теми од 2006. :P Ќе следи прашање и ќе ве оставам до утре. ;)
затоа и ти велам . пукаме повеќе прашања во еден ден . работата е да имаш време малку и простор да смислиш уште . Да ставиме лимит од 3 до 4 прашања . Во еден ден може да испукаме и 10 прашања ,а можеме да поделиме на неколку дена . Се надевам дека ме разбираш .

Помош малку (или барем у кои подфоруми да бараме, не мора баш темата) :unsure:

Помош малку (или барем у кои подфоруми да бараме, не мора баш темата) :unsure:

Можда сум way off, ама имаше едно легендарно мислење за 2011 кошаракаската репрезентација и што се случи со секој член од тимот во иднината. Мислам дека во него беше спомнато нешо слично. Ама нит ми текнува кој го испрати, ниту кај да го барам :ROFLMAO:

18. Како се викало Скопје во 2030-тите?

Krstov-Grad

Makedonija e vo Amerikanskiot del od svetot. Lugeto koi ja preziveaa vojnata pocnaa da ziveat se poblisku eden do drug poradi radiacionite faktori. Zivotot e skoncentriran kon familijata a potoa opstestvoto.

Не е тешко да се погоди кои две се најкоментирани серии на форумов: Game of Thrones и Lost. Но:

20. Која е третата најкоментирана серија на Кајгана форум?

Ајде детективи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom