La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Белингам си гази а ?
Реков јас нема зима за Реал со него, играчиште испазарија.
Ние ќе се тегниме за некој просеци за кило семки и после Чоло крив ко ќе не можеме гол против Елче да дајме

И асистенција за Вини

Белингам си гази а ?
Ние ќе се тегниме за некој просеци за кило семки и после Чоло крив ко ќе не можеме гол против Елче да дајме
Среќа не викаше вака и за Феликс кога го зедовте...

Белингам си гази а ?

I Gavi da igrase za Real ke gazese

IMG_1895.jpeg

Да да, нема грешка.
Гави небитен ко ланскиот снег, за две години три никој нема да се сеќава на него

Со 8 на саат ти работи главата.

Гави не се погодил некој да му врзе два шамара затоа е такво какво шо е, искомплексирано дете кое на жими мајка му а дадоа таа наградата за најдобар млад играч или шо кур беше.

Рака беше иначе за голот на Јуде првиот, ама и да го поништеа секако а вртеме.

Среќа не викаше вака и за Феликс кога го зедовте...
Феликс дојде како анонимус во Атлетико, Белингам е веќе изграден играч иако е млад.
Автоматски споено мислење:

Со 8 на саат ти работи главата.
Демантирај ме

Абе 5 судии гледаат таму вие рака викате, океј е.

Демантирај ме

Постот воопшто не беше споредба на квалитетот помеѓу Белингам и Гави. Сакаше да каже дека раката на Белингам е далеку поочигледна од таа на Гави, со тоа демек Гави ќе гази во Реал оти ќе му прегледат преку прсти.

Гледаа ли воопшто ВАР за ситуацијата, не го гледав прво?

Постот воопшто не беше споредба на квалитетот помеѓу Белингам и Гави. Сакаше да каже дека раката на Белингам е далеку поочигледна од таа на Гави, со тоа демек Гави ќе гази во Реал оти ќе му прегледат преку прсти.

Гледаа ли воопшто ВАР за ситуацијата, не го гледав прво?
Ок де го сфатив тоа, зошто го постира делот со Гави кога нема врска со тоа шо јас го напишав за Белингам, дека е играчиште.
Инаку ниту од Реал ниту од Барса имате право да се буните за судии, и на двете екипи ви било прогледано многу низ прсти.
Не дека кај Атлетико немало такви дешавки, ама се нула во споредба со Реал и Барса

F36hLI6XsAAv2kr

F36t5BYW4AANmTa

Очигледна рака да, ако го гледаме фрејмот што ви одговара вас т.е кога топката веќе се одбива од телото на Белингам. А ако го гледаме фрејмот точно кога Белингем игра со топката, па и не изгледа баш така очигледно. :)

И Итуралде вели дека од оваа снимка е тешко да се процени, ама што разбира судија со 20 годишно искуство... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom