Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ни еден натпревар не гледаш, само твитер и после коментираш.Леле ама глумење удријаПа вакви кошкања има на секој натпревар, Левандовски толкаво магаре не му е срам онака да се прпелка на секој допир ?
Гундоган пак воздух снемал
Овие кошкања се гола вода за ударот на Рафиња при кој заработи црвен.
Автоматски споено мислење:
Не го гледав синоќа натпреварот ама читајќи го твитерот фановите се најмногу империсионирани од Азпи и Турчинот.
Се си мислам Азпиликуета поради искуството и карактерот ќе биди прв избор кај Чоло.
Да се најди некоја будала да го купи Феликс и да се испазари некој солиден напаѓач и ќе нема зима за нас.
Мората за втора опција е ок да го имаш во тимот ама ако сакаш да целиш кон титули мора класа напаѓач, а таков во моментот не гледам достапен на пазарот.
Јас колку шо имам натпревари изгледано ти толку влакна на главата немаш.Ти ни еден натпревар не гледаш, само твитер и после коментираш.
Со уште еден напаѓач немало да има зима за нив
Девојче, секоја година у 11то коло сте искочени од трката за титула...
Ти текнува лани ова време што збореше?Јас колку шо имам натпревари изгледано ти толку влакна на главата немаш.
Ајде според тебе кажи зошто Атлетико нема тим за да му парира на останатите екипи за титула.
Барса твоја со Ромеу во прв состав повеќе има шанси за титула?
Секоја година вика сме искочени од трка а пред две години шампиони Атлетико, окккккк
Интересно мислење, баш онака пишано на право место во право време.Секогаш кога сум ги гледал Палас, највеќе ми е било ради Олисе и Езе, два многу интересни играчи, едниот го пазаривме, како само ќе ни легне, уф уф. Со Нони лабаво ќе си роварат по таа десна страна, се надевам дека не е само injury prone како Нони.
Мислев у фан клуб пишувам.Интересно мислење, баш онака пишано на право место во право време.
А кој е Нони иначе?
И Бетис можи да заврши пред Атлетико, тоа нема апсолутно никаква врска со тоа дека Атлетико има комплетен тим да се бори за титула.Ти текнува лани ова време што збореше?
Ајде во кладба дека Барса ќе заврши пред Атлетико?
Де Пол после светското беше одличен.Атлетико од нова година до сега е Ман. Сити за сиротиње. Дали ќе трае таа форма и добра игра до крај на сезона, тешко. Се зависи од Гризман. Човекот е најдобар играч во лигата и без него сме на ниво на Севиља, Бетис.
Дали ќе конкурираме за титула? Ако Атлетико освои титула при ваков тим на Реал, треба ЛШ гратис да му ја дадат на Чоло како додатна награда.
Клубот ако сака да конкурира за титули треба да расчисти со играчи како Мората, Лемар, Де Пол, Феликс и да донесе нови играчи. Ама летово за тоа веќе е касно. Јас очекував ажурност на трансфер пазарот после таква лоша сезона зад нас.