La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Сега гледам хајлајтс од Гетафе Барса.
Кое иритантно створење е Чави мајко света.
Се нешто му смета, со сите се турка, се кара, скока како петле
Џуџе исфрустрирано, ај таму мрш сега од трибини инструкции давај.
Наместо да ги среди играчите во соблекувалната да не наседнуваат на провокации и да ги мотивира тој зеде со сите се истурка.
Играч од Гетафе ги гушка во тунелот му објаснува нешто на уво, овој го турка демек бегај мафни ми се.
Дно од карактер.

А за раката на Бускетс кога играа со Атлетико прошла сезона мукла, немаше нет изгледа тогаш :свиркам:
Абе колку слики ставаа овие моиве од фан клуб Реал за рака шо не суделе на Реал па ништо.

Сега гледам хајлајтс од Гетафе Барса.
Кое иритантно створење е Чави мајко света.
Се нешто му смета, со сите се турка, се кара, скока како петле
Џуџе исфрустрирано, ај таму мрш сега од трибини инструкции давај.
Наместо да ги среди играчите во соблекувалната да не наседнуваат на провокации и да ги мотивира тој зеде со сите се истурка.
Играч од Гетафе ги гушка во тунелот му објаснува нешто на уво, овој го турка демек бегај мафни ми се.
Дно од карактер.
'Никнејмот' ти е по овој човек
8d4308487efec9e9d0f17893aeeb9f33.jpeg
(Немам ништо против Чоло, напротив легенда е и еден од поомилените ликови ми е, настрана стилот на антифудбал шо го игра) Така да, двојни аршини. Честа појава е тоа, кога тренерот на твојата екипа прави нешто е цар, кога друг го прави истото е иритантно створење.

Играчот од Хетафе на кој наводно Чави според тебе му рекол бегај мафни ми се е Карлес Алења, продукт на Ла Масија и поранешен играч на Барселона и соиграч на Чави.

'Никнејмот' ти е по овој човек
Прегледај го приврзокот 387634
(Немам ништо против Чоло, напротив легенда е и еден од поомилените ликови ми е, настрана стилот на антифудбал шо го игра) Така да, двојни аршини. Честа појава е тоа, кога тренерот на твојата екипа прави нешто е цар, кога друг го прави истото е иритантно створење.

Играчот од Хетафе на кој наводно Чави според тебе му рекол бегај мафни ми се е Карлес Алења, продукт на Ла Масија и поранешен играч на Барселона и соиграч на Чави.
Чави и Чоло се небо земја разлика.
На Чави секогаш му смета нешто кога губи, не прифаќа пораз и се некој друг му е крив.
Мислам дека не ги респектира противниците.
Тоа што играчот кого го истурка му бил соиграч го прави уште поголем дебил во случајот.
Јас разбирам и афект и се ама ја претерва

Чоло Симеоне, човекот шо се фаќаше за ташаците и ги нудеше на публиката. Големиот респектатор.

Auuuu Depaj sta je ovo

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Пишав и претходно, само да го заобиколат повредите оваа сезона.
Страшен удар има од далечина, топ е во ногата.
И на претприемните закачи ваква ракета
Автоматски споено мислење:

20230814_233639.jpg:LOL:

Последно уредено:
Табела после 1во коло:
Screenshot_2023-08-15-00-40-34-793-edit_com.brave.browser.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom