La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Добро почнуваме. У прво коло не покрадоа 3-4 пати, најс. И како ова не беше пенал бе мамоцата да ти ја ебам????? Не беше рака дури и на вар го виде

После градите имаше контакт со рака или не? Оти првиот контакт беше чиста топка во гради.

Вака од еден исечен кадар тука има пенал и над Гави. Рака у напад секогаш се свири не прави вакви педерски работи.

Араухо го погалија у крампони 2 саати лежи на земја. Од фан клуб фајтер најголем го правите а за вакви работи го плукате Винисиус.

За тепањево како прв пат да ги гледате Гетафе, против Осасуна може и срцев удар да добиете.

Вака од еден исечен кадар тука има пенал и над Гави. Рака у напад секогаш се свири не прави вакви педерски работи.

Араухо го погалија у крампони 2 саати лежи на земја. Од фан клуб фајтер најголем го правите а за вакви работи го плукате Винисиус.

За тепањево како прв пат да ги гледате Гетафе, против Осасуна може и срцев удар да добиете.
Поентата е што немаше играње со рака.

Араухо се тркалеше и лежеше додека траеше целата ВАР проверка, идиотов суди енац а Араухо станува и цинично се смее како да не глумеше 5 минути.
Заслужуваат, карма.

Уште една сезона на Барселона против режимот.

Не престануваат маките на осакатените филевци со немањето правда.

Уште една сезона на Барселона против режимот.

Не престануваат маките на осакатените филевци со немањето правда.

А со другите спортски вести се префрлуваме на островот. После со денови напорните преговори со овластените лица на Челзи падна 150 милионски договор.

Каиседо забележан во хотелот во кој се одвивале преговорите.

FB_IMG_1690420199714.jpg

Прегледај го приврзокот 387596
Што убаво си давате кадри само што ви одговараат.
Знаеш дека ова ти што го стави е најлош можен кадар за вакви ситуации?
Никогаш со сигурност нема да знаеш дали е гради или лева рака од ваков кадар, паралелен со левата страна на играчот.

Еве ти видео

Знаеш дека ова ти што го стави е најлош можен кадар за вакви ситуации?
Никогаш со сигурност нема да знаеш дали е гради или лева рака од ваков кадар, паралелен со левата страна на играчот.

Еве ти видео
Pa spored kadarov ima igra so raka realno gledano, a ako e toa tocno, ispravna odluka spored sekoe mozno pravilo koe postoelo i seuste postoi vo sportot. Ne smee napagac bilo kako da ja udri so raka topkata, pod difolt se sviri toa, ne ti vazat tuka istite pravila ko za odbranben igrac za penal situacii.

Kontaktot na 12ta sekunda mislam najubavo si pokazue deka ja dopira i so raka, ne znam na koja osnova se tvrdi pogore deka nema nikakov dopir.

Ne mi e jasen samo ovoj so tvitov, se smee deka nema raka a stail video na koe bas toa se glea.

Кој не гледа игра со рака правец тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom