Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ќути си пошо со вакво меркато како што имате тешко дека пак ќе освоите бодови за топ 4.

Башка мистер Алегри кога ќе искочи со 6-3-1 формација ќе почнат рефлекторите да ви ги гасат на стадион да не се гледа брука.
Наша е сезонава, тоа го покажуваат и бројките на анкетава овде :oleee:

Чувството кога си се продал за 30 сребреници..На најубајте фудбалски години наместо да игра и напредува, застанал на арапите нозете да им ги мија. Неговата фаца покажува се...

А за Роналдо, не знам што се буни, ко којзнае каква награда да пропуштил... Додуша даде 2 гола, неговиот тим победи, а го избираат СМС за МВП на натпреварот :)

Чувството кога си се продал за 30 сребреници..На најубајте фудбалски години наместо да игра и напредува, застанал на арапите нозете да им ги мија. Неговата фаца покажува се...
Да пратиш малку и да знаеш што зборуваш..
Немаше ова да го напишеш..!

Да беше до Ибањез, тој никогаш не ќе ја напуштеше Рома!
Или Рома да имаше саглам управа и газди што бар малку разбираат и сакаат футбал, ова немаше да се деси…
Ама џабе зборувам… цело Калчо отиде у к*рац!
Америте на Милан му го шитнаа Тонали и им го испуцаа Малдини како куче!
Ж’тиот на Интер веќе не знам ни од кај да почнам колку ги з*еба! Ама моментот што им го донесе Квадрадо!?! Еј!! Квадрадо да го гледаат… :tapp:
Такво садо-мазо им направи…
И нормално дека и нашиов амер си ги пуца тимов како футбалче со рачки!

Последно уредено:
Каде да упатиме честитки за новото мега засилување за Интер, за цели 10м?

Замисли да се ценкаш за Лукаку и да пушташ пола година ниски и срамни понуди од 25 милиони за на крај да платиш за 34 годишен Арнаутовиќ, 10м.
Честити Дон Бепе Марота.

Интер значително ослабен годинава, ако евентуално не направат некој бум до крај на меркатово.

Милан има 14 нови првотимци.

Пак ли ќе им дозволиме на овие циганиве да ни ја роварат лигата бе, Наполи пак ќе освои.

Интер значително ослабен годинава, ако евентуално не направат некој бум до крај на меркатово.

Освен Онана и Џеко, останатите што најчесто беа во првите 11 им се тука.

Поради повреди или лоша форма (поврзано со тие повреди), не беа првотимци.

Секако дека тие се подобри од оние што играа место нив.

Nema vrska, rotacijata ke bide druga godinava. Sega namesto od klupa da vleguva Lukaku, toa ke bide Arnautovic.

Baska ne zemaa asalna zamena za Brozovic, Fratesi e drug tip na igrac, nisto cudno da duva promaja i kaj niv sezonava vo sredina, da lapaat po 5 ko nas od boranija ekipi.

Nema vrska, rotacijata ke bide druga godinava. Sega namesto od klupa da vleguva Lukaku, toa ke bide Arnautovic.

Baska ne zemaa asalna zamena za Brozovic, Fratesi e drug tip na igrac, nisto cudno da duva promaja i kaj niv sezonava vo sredina, da lapaat po 5 ko nas od boranija ekipi.

Тоа секако, но поентата ми беше дека тие што лани им ја изнесоа сезоната и сега се таму.

А за вториот дел, во предност се што играат со тројца позади.

Милан има 14 нови првотимци.

Пак ли ќе им дозволиме на овие циганиве да ни ја роварат лигата бе, Наполи пак ќе освои.
Пак ќе ја освојат, и то ко од шала… :rolleyes:

Да! Имате 15 нови играчи! Чукумбунгу и Укумбунгу… шо ни дома не ги знаат дека се фудбалери… за без пари земени, или избркани од негде!
Вие пари кога лупавте не знаевте играч да уденете, не па сега со кусурот и едно кило семки!
Ене го Де Кателаре у Аталанта!
Еден од тие 15 на среќа да ви се погоди, пак сте мањак со Тонали…

И после Наполи ви е крив?! Не бе друже…
Годинава ваљда нема на Јуве бодови да му кинат.. глеј те таму 5-то место ви е печено…

Со комшивките ваши комедии… тука за 5-то ќе се борите…
Онана го дадоа, и уште му се радуваат на некој падавичар од Славија Прага што на 24 рати у Стопанска ќе го плаќаат! :rolleyes:
Со Квадрадо пред него, од самиот фриз има епилептичен напад да добие, а не па некој да му шутне!
Без Брозо, без Шкринијар, без Лакакахаха…
Али затоа со на Турам син му(тато тато и ја сакам да бидам фудбалер како тебе), и ултра-јакиот Фратези, што до вчера не го знаевме дека игра фудбалер..

Наполи први
Јуве втори
Аталанта 3ти
Лацио 4ти
И остала боранија надоле, заедно со Рома негде на 7мо, 8мо место, да бог да Фридкиновци да цркнат све им е*ем!

Да! Имате 15 нови играчи! Чукумбунгу и Укумбунгу… шо ни дома не ги знаат дека се фудбалери… за без пари земени, или избркани од негде!
Вие пари кога лупавте не знаевте играч да уденете, не па сега со кусурот и едно кило семки!

Годинава ваљда нема на Јуве бодови да му кинат.. глеј те таму 5-то место ви е печено…

Онана го дадоа, и уште му се радуваат на некој падавичар од Славија Прага што на 24 рати у Стопанска ќе го плаќаат! :rolleyes:
Со Квадрадо пред него, од самиот фриз има епилептичен напад да добие, а не па некој да му шутне!
Али затоа со на Турам син му(тато тато и ја сакам да бидам фудбалер како тебе), и ултра-јакиот Фратези, што до вчера не го знаевме дека игра фудбалер..

Наполи први
Јуве втори
Аталанта 3ти
Лацио 4ти
И остала боранија надоле, заедно со Рома негде на 7мо, 8мо место, да бог да Фридкиновци да цркнат све им е*ем!

Vikaj brza pomos mozocen te mava momentalno

Наполи први
Јуве втори
Аталанта 3ти
Лацио 4ти
Што си толку сигурен дека Лацио без СМС и достојна замена за него дека слична сезона ќе одигра како ланската ?
Што па Аталанта дури и пред Лацио мислиш дека ќе завршат а реално на ниво се баш на таа твоја Рома што и предвидуваш 8мо место ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom