Мислам дека ќе најдеш во Меркур но не во продавницата туку во магацинот во склопот на МЗТ СкопјеМи требаат обоени метали(бакар, месинг, никел18%тен) во облик на плочки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ќе најдеш во Меркур но не во продавницата туку во магацинот во склопот на МЗТ СкопјеМи требаат обоени метали(бакар, месинг, никел18%тен) во облик на плочки.
Каде можам да најдам ремчиња за Apple Watch 45mm по прифатливи цени? Гледам на AliExpress се многу ниски цени, а во iStyle оргинал се 50 евра.![]()
Би бил, не за друго, саатов не е толку пари.па купи за 50 евра, биди The King of Apple.
Провери во МегаМобилКаде можам да најдам ремчиња за Apple Watch 45mm по прифатливи цени? Гледам на AliExpress се многу ниски цени, а во iStyle оргинал се 50 евра.![]()
во чаршија побарај има еден ковачМи треба ковач за бакар и бронза
Samo mesing , i nemaat na lager.Мислам дека ќе најдеш во Меркур но не во продавницата туку во магацинот во склопот на МЗТ Скопје
Не можев да ги најдам на страната. Најдов едни, ама на стаклото има некаков безвезе дизајн/налепница. Мене ми треба чисто стакло. Може на лице место има различни кутии?Ti trebaat kutii ili chekani? Imash oddelno ednoto i drugoto vo merkur
Друга опција џамбо(ако има) или јиск. Може и имаш ваму нешто што не е на сајтот. Лично искористив од овие 9 на 9 за дисплеј на минералиНе можев да ги најдам на страната. Најдов едни, ама на стаклото има некаков безвезе дизајн/налепница. Мене ми треба чисто стакло. Може на лице место има различни кутии?
Ima li tema na forumov za patuvanja? Potocno, da ne ima nekoj za prevoz do nasive gradovi..