Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат обоени метали(бакар, месинг, никел18%тен) во облик на плочки.
Мислам дека ќе најдеш во Меркур но не во продавницата туку во магацинот во склопот на МЗТ Скопје

Некој да знае фирма што врши достава на писма (со точак, мотор.. сеедно) од „денес за денес“

Каде можам да најдам ремчиња за Apple Watch 45mm по прифатливи цени? Гледам на AliExpress се многу ниски цени, а во iStyle оргинал се 50 евра. :cautious:

Каде можам да најдам ремчиња за Apple Watch 45mm по прифатливи цени? Гледам на AliExpress се многу ниски цени, а во iStyle оргинал се 50 евра. :cautious:
Провери во МегаМобил

Дали знае некој каде може да најдам вакви кутии? Во Скопје по можност. Ми требаат 10-тина, за почеток.

Attachments

• ICEBG.png
    ICEBG.png
    3,8 MB · Прегледи: 42
Ti trebaat kutii ili chekani? Imash oddelno ednoto i drugoto vo merkur
Автоматски споено мислење:

Мислам дека ќе најдеш во Меркур но не во продавницата туку во магацинот во склопот на МЗТ Скопје
Samo mesing , i nemaat na lager.

Ti trebaat kutii ili chekani? Imash oddelno ednoto i drugoto vo merkur
Не можев да ги најдам на страната. Најдов едни, ама на стаклото има некаков безвезе дизајн/налепница. Мене ми треба чисто стакло. Може на лице место има различни кутии?

Не можев да ги најдам на страната. Најдов едни, ама на стаклото има некаков безвезе дизајн/налепница. Мене ми треба чисто стакло. Може на лице место има различни кутии?
Друга опција џамбо(ако има) или јиск. Може и имаш ваму нешто што не е на сајтот. Лично искористив од овие 9 на 9 за дисплеј на минерали

Ima li tema na forumov za patuvanja? Potocno, da ne ima nekoj za prevoz do nasive gradovi..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom