Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам во Скопје ваков или сличен валјак за бојадисување кој се полни внатре со боја и не капе при фарбањето? Најдов на 3-4 места по тие купипродај фејсбук страниците, ама секаде го продаваат, а го немаат на залиха. На едно место дури го платив, па после ми ги враќаа парите.

Прегледај го приврзокот 385668
Трик, не си ги фрлај парите поарно

Дали можам некаде да најдам нов/стар дел за машина за садови Беко? Купена е пред 12-13 години, си работи добро, ама долната корпа почнаа некои од решетките да скапуваат (претпоставувам од водата и средствата), до тој степен да некои од нив и се кршат.

Како може да се реши ова и дали некаде можам да најдам корпа или треба цела машина да ја менувам?
4c4e6f12707f31d6ca5e94e65e35cbf1.jpg

Дали има некој видено вакво нешто кај нас? Исто познато и ко Tether ball/swingball

Attachments

• SmartSelect_20230729_184228_Google.jpg
    SmartSelect_20230729_184228_Google.jpg
    313,6 KB · Прегледи: 28
Здраво, сакам да прашам дали знаете некој судски преведувач англиски, од кој имате убаво искуство и што работи брзо ? Ми треба за поголем број документи. Ви благодарам.

Добар ден! Каде можам да најдам Polaris Енергетски Диск во Македонија од каде може да се купи и која е цена? Доколку некој го има набавено во Македонија ве замолувам да ми пишете во пп!
Автоматски споено мислење:

Се работи за овој Polaris Енергетски Диск!!! saka-crvena-podloga-nacrtan-disk-Nenad-640x640.jpg

Последно уредено:
Здраво, сакам да прашам дали знаете некој судски преведувач англиски, од кој имате убаво искуство и што работи брзо ? Ми треба за поголем број документи. Ви благодарам.
ИМаш неколку на самата адвокатска улица спроти судска палата

Јас незнам уште колку пати веќе треба да напишам еве уште еден пат! Дали некој знае каде во Македонија може да се најде Енергетски Поларис Диск????????

Capslock те молам
Значи гледам дека сте Д'НСКА расположени за заебанции! Ако можеш да помогнеш помогни а не СОС тие твои куршуми! Да бидеме јасни и да се разберемо!

Значи гледам дека сте Д'НСКА расположени за заебанции! Ако можеш да помогнеш помогни а не СОС тие твои куршуми! Да бидеме јасни и да се разберемо!
Не сме задолжени дека задолжително знаеме . Нема одговор значи не знаат. Не форсирај . Дај време ќе знае некој.

Не сме задолжени дека задолжително знаеме . Нема одговор значи не знаат. Не форсирај . Дај време ќе знае некој.
Во право сте, и ве молам извинете ако нешто згрешив,погрешно и да ми простете! Убава вечер! Поздрав.

Дали можам некаде да најдам нов/стар дел за машина за садови Беко? Купена е пред 12-13 години, си работи добро, ама долната корпа почнаа некои од решетките да скапуваат (претпоставувам од водата и средствата), до тој степен да некои од нив и се кршат.

Како може да се реши ова и дали некаде можам да најдам корпа или треба цела машина да ја менувам?
4c4e6f12707f31d6ca5e94e65e35cbf1.jpg
Da prasas vo ovlasten servis za Beko.
Jas barav za Candy I mi dadoa Cena pred 5 god za edna korpa 100 evra , za dvete korpi bese polovina cena od nova mashina. Baraj na staro ako ima nekoj sochuvano.

Ми требаат обоени метали(бакар, месинг, никел18%тен) во облик на плочки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom