Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако не се убрза работата со Амрабат големи се шансите да заврши во Јувентус..

Ако излегле такви шпекулации веројатно веќе е 99% наш играч, како што беше со Маунт и Хојлунд.

Влахович е дебело преценет фудбалер, кој имаше очајна сезона, и кој влече повреда. Ама ич не му треба на Јунајтед. Осимен е топ играч, но Наполи ќе бараше минимум 120 милиони за него. Мартинез не е класичен шпиц, плус многу шанси промашува, а и тој ќе беше некаде околу 80 милиони минимум.

Одличен избор е направен со Хојлунд, иако е преплатен, ќе видите дека сите ќе ве изненади. Освен тоа, ако Гарначо игра добро, Рашфорд може на некои натпревари да игра шпиц. Не е проблем сега шпицот, треба Тен Хаг да ја дотера екипата, има материјал за работа.
Хаха абе кој ти е муабетов, оправдуваш 80м за Хојлунд, а за Лаутаро биле многу толку пари. :ROFLMAO: Лаутаро е Роналдо Луиз Назарио Да Лима за Хојлунд моментално. У секој случај безвезен предлог од Бони и Клајд, недостапен е Лаутаро летово за било која екипа во светот.

Хаха абе кој ти е муабетов, оправдуваш 80м за Хојлунд, а за Лаутаро биле многу толку пари. :ROFLMAO: Лаутаро е Роналдо Луиз Назарио Да Лима за Хојлунд моментално. У секој случај безвезен предлог од Бони и Клајд, недостапен е Лаутаро летово за било која екипа во светот.

Не се 80 туку се 70, и Лаутаро Мартинез не е играч што му треба на Јунајтед. И не реков дека тоа се многу пари за него, кажав колку Интер би барал отприлика, веројатно и 10 плус на овие 80. На Јунајтед му требаше класична 9ка, прав центарфор. Мартинез е полушпиц и најчесто во Интер игра со уште еден шпиц до него. За недостапноста, во италијанското првенство моментално нема недостапни фудбаалери, се се продава за права цена. Италијанските клубови наместо да се надградат на успехот во ЛШ од минатата сезона, тие ќе бидат послаби оваа сезона.

Нека почне да игра па ќе видеме дали е правилен потег или не. Реално за напаѓач не е многу пари.
Кога ќе помислам дека Челзи плати 80 милиони за Кукуреља и 100 тка за Мудрик ова е премија.
Од "докажаните" играчи кои последните 15 год ги купивме само Ван Перси и Касемиро испаднаа добар дил. Ќе ги спомнам Ди Марија, Фалкао, Санчес, Лукаку, Мегваер сите дојдоа како докажани а видовмр како завршија.

Него не би го судел, зошто не ми е јасно на која позиција го играше денес. Лажна осмица?

И јас не разбрав, графиката го постави лево во тројката од средината. Таму нешто и играше, а апсолутно не му е местото таму. Кога го прочитав составот пред мечот ништо не ми беше јасно, ги изброив Жота, Луиз, Гакпо и Салах напред и не можев да сфатам како ќе ги распореди.

Последно уредено:
Ако излегле такви шпекулации веројатно веќе е 99% наш играч, како што беше со Маунт и Хојлунд.
WTF, ima edno 150 igraci so koi sto imalo spekulacii sekoe leto, znaci site od niv se 99% gotovi? lol be, ist si ostana kako so te pamtam od pred 10 godini koga posleden pat bev aktiven na forumov.

Anyway, ima moznost da se razgledaat i dr opcii osven Amrabat, pogotovo ako nema nikakvi dvizenja nedelava. Treba poveke kocki da se poklopat kako prodazba na McTominay itn.
Kicker.de objavuvaat deka sme pratile ponuda veke za Pavard.

Last but not least, kje se organizirame li za gledanje negde grupno sezonava? Onoj kaficot pozadi JBT posledno imam gledano, nz dali se sobiraat tamu sute onie Vasko ane i ostala ekipa.

WTF, ima edno 150 igraci so koi sto imalo spekulacii sekoe leto, znaci site od niv se 99% gotovi? lol be, ist si ostana kako so te pamtam od pred 10 godini koga posleden pat bev aktiven na forumov.

Anyway, ima moznost da se razgledaat i dr opcii osven Amrabat, pogotovo ako nema nikakvi dvizenja nedelava. Treba poveke kocki da se poklopat kako prodazba na McTominay itn.
Kicker.de objavuvaat deka sme pratile ponuda veke za Pavard.

Last but not least, kje se organizirame li za gledanje negde grupno sezonava? Onoj kaficot pozadi JBT posledno imam gledano, nz dali se sobiraat tamu sute onie Vasko ane i ostala ekipa.

Извини бате. :icon_lol:
Ако го следиш трансфер рокот ќе знаеш дека летово е поразлично од минативе. Прво излегоа шпекулации дека сме договорени со Хојлунд и Маунт па се тегнеа со екипите за некој милион плус минус, па шпекулации дека демек други екипи се вмешуват за играчите за по неколку дена да биде here we go! Исто е и со Амрабат до сега. И со кој 150 играчи сме се поврзувале летово? Освен тие што ги земавме јас имам прочитено шпекулации уште за Кејн, Ким и Дисаси кој веќе имаат нови тимови и Тодибо, Амрабат и најново Павард.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom