Ska Maniac
Бараба
Епа пушти проглас на темата за ПЛ фантази кај твојата екипа и барем 5 души ќе се собереме.
Пуштена е, може веќе да се креираат тимови.
Ако има повеќе играчи може да креираме Кајгана лига, инаку по default има македонска лига.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа пушти проглас на темата за ПЛ фантази кај твојата екипа и барем 5 души ќе се собереме.
Ако има повеќе играчи може да креираме Кајгана лига, инаку по default има македонска лига.
Напраив екипа, пишете ако има кајгана лига
Класик? Италијански тим во Македонија ваљда?Напраив екипа, пишете ако има кајгана лига
Апликација ?Океј дечки, инсталирав апп, сега италјанска ја бирам..? Нешто после за во лига? Класик или дравт? (ваљда класик ќе биде)
Мислам дека подобро е со драфт да играме за да биде поинтересно и да има различни екипи.Напраив екипа, пишете ако има кајгана лига
Ја веќе направив екипа во Македонија…Апликација ?
Ако ја нема за на ПЦ ја не играм. Не планирам да вадам очи и да се ебаам на мобилен секоја недела.
Автоматски споено мислење:
Мислам дека подобро е со драфт да играме за да биде поинтересно и да има различни екипи.
Вака сите што ќе играме 99% ќе направиме слична екипа.
Да класика италијански тим во МКД. инаку на сите фантази лиги е макс 3ца од екипа.Ја веќе направив екипа во Македонија…
ама ваљда не е проблем да се смени тоа…?
(Ме изнервира што може само 3 играча од тим..)
Прегледај го приврзокот 387372
Човек, ја не го зимам Спинацола, па последен да е
Не знам.. до сега ја немам играно оваа..Ја Елмас не би го зел, голема му е вредноста а не го играат, не дека има лош скор кога игра.
Прегледај го приврзокот 387378
Еве го мојов, со несудените партнери напред.
Само едно прашање, нели напаѓач зима повеќе поени, да сменам формација?
Човек, ја не го зимам Спинацола, па последен да е![]()
Абе не ме слушај многу многуГо извадив по твоја забелешка.
Спинацола - Бираги
Амрабат - Де Рон
Амрабат ќе го оставев, ама сигурно ќе прави трансфер